Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Megint egy remeket dobtál össze... A képek már önmagukért beszélnek... Nagyon tetszik a kövek között felfutó "hasadék"... Lehet, hogy a kép aspektusa teszi, de nem lett alacsony a hátulja??? Lehet élőben teljesen más
_________________Üdv. Bevi
|
2012. szeptember 12., szerda 9:26 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szuper képek mint mindig. És az akvárium is szép. Mennyi világítasz?
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 11., kedd 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ahogy elnézem , már törheted a fejed a következő berendezésen. Ezt már megoldottad
2012. szeptember 11., kedd 19:47 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Az akvárium elmúlt 2 hetes, nagy fejlődést nem mutat de algám sincs kopp-kopp! A világítást megnöveltem egy 0,5 órával. Tegnap bekerült pár lakó: - 7 sakura - 2 helena És akkor egy pár telefonos kép.
|
2012. szeptember 11., kedd 19:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Mexx2 írta: A kép kezelve van valami programmal? Igen! A keretet azzal teszem rá és mivel kézből készítem, és nem állványról ezért a bemozdulásból eredő homályosságot élesítem. Milyen progival? Mondjuk és csak a kontraszt miatt vettem észre, hogy a távoli kép túl világos.
|
2012. augusztus 30., csütörtök 20:05 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: A kép kezelve van valami programmal? Igen! A keretet azzal teszem rá és mivel kézből készítem, és nem állványról ezért a bemozdulásból eredő homályosságot élesítem.
|
2012. augusztus 30., csütörtök 20:03 |
|
|
stevbig
|
papó írta: stevbig írta: Ma 5 napos az akvárium. Különös dolgot nem tudok még írni róla, egy kis barna alga jelenlétet vélem felfedezni amit még eddig kezelhetőnek gondolok. Elvégzem a vízcseréket adagolom a tápokat és a napi carbot. Bár az utóbbit nem tudom rendszeresen adagolni, remélem nagy gondom nem lesz belőle. Két telefonos kép, csak ez van kéznél ! Már látszik , hogy minden rendben lesz . A carbó adagolása ne aggasszon , hiszen elegendő szénhez jutnak a növényeid így is bőven. Köszönöm! Remélem én is hogy nagy gond nem lesz.
|
2012. augusztus 30., csütörtök 20:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
A kép kezelve van valami programmal?
|
2012. augusztus 30., csütörtök 19:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevbig írta: Ma 5 napos az akvárium. Különös dolgot nem tudok még írni róla, egy kis barna alga jelenlétet vélem felfedezni amit még eddig kezelhetőnek gondolok. Elvégzem a vízcseréket adagolom a tápokat és a napi carbot. Bár az utóbbit nem tudom rendszeresen adagolni, remélem nagy gondom nem lesz belőle. Két telefonos kép, csak ez van kéznél ! Már látszik , hogy minden rendben lesz . A carbó adagolása ne aggasszon , hiszen elegendő szénhez jutnak a növényeid így is bőven.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. augusztus 30., csütörtök 19:26 |
|
|
stevbig
|
Ma 5 napos az akvárium. Különös dolgot nem tudok még írni róla, egy kis barna alga jelenlétet vélem felfedezni amit még eddig kezelhetőnek gondolok. Elvégzem a vízcseréket adagolom a tápokat és a napi carbot. Bár az utóbbit nem tudom rendszeresen adagolni, remélem nagy gondom nem lesz belőle. Két telefonos kép, csak ez van kéznél !
|
2012. augusztus 30., csütörtök 19:14 |
|
|