Szerző |
Üzenet |
hunwarp
|
papó írta: Mi újság Tomi ? Növöget minden, alakul az emers rész is, habár a napokban nem nagyon volt időm foglalkozni vele. Valami újat fogok csinálni e mellé, de ez még nagy titok
|
2014. január 14., kedd 22:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mi újság Tomi ?
2014. január 14., kedd 22:03 |
|
|
Grt
|
Nagyon szépen kivitelezett, különleges alkotás! Gratulálok!
|
2014. január 12., vasárnap 18:49 |
|
|
hunwarp
|
stevbig írta: hunwarp írta: stevbig írta: Gratulálok! Nagyon szépen alakul, remélem ebben több örömöd lesz ! Nagyon jó minőségű fotókat tudsz készíteni, jó lenne ezt a szintet elérni vagy legalább is megközelíteni! Sok sok gyakorlás, meg egy viszonylag elfogadható gép. Te milyet használsz, mert azért azok a fotók se kutyák! Olympus SP560-ast, de valahogy nem sikerül igazán eltalálnom a beállításokat, pedig már állványról is próbáltam. De lehet ennek ennyi a vége, nem tud sokkal többet! Bár szerintem egy jó fotós lehet tudna még rajta alkotni ! Nekem most így hogy a halakat nem akarom nagyon befotózni ezek a beállításaim. iso 400, 1/30 sec záridő és 9-es rekesz. Viszonylag élesek így a képek, habár versenyen nem állnák meg a helyüket.
|
2014. január 12., vasárnap 18:23 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hunwarp írta: zeppelin írta: hunwarp írta: Köszi. Már jobban érezhető, hogy mit is szeretnék ebből kihozni. A TS-t valahogy én is érzem. Az alga eddig elkerült, dehát az a tapasztalatom, hogy 5. hét körül szokott megjönni. A víz meg valóban kristálytiszta! De hiszen nincs ami algásodjon . Dehogynem! Itt aztán igazán lehetne algásodni! Sok az olyan növény ami alig vesz fel tápanyagot és van egy kevés ami meg igényli. Nehéz a helyes tápanyagszint beállítása. Így van,kiváncsi vagyok az elkövetkező hetekben is ilyen szépen barna alga mentes lesz e. Stemmel agyontömött akvát nem kihívás alga mentesen indítani,ez egy más szint.
|
2014. január 12., vasárnap 18:22 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hihetetlen gyönyörű ez az akva , ezzel a rózsaszínes háttérrel meg egy álom !! Nagy nagy gratula!!!!!!!!
2014. január 12., vasárnap 18:08 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hunwarp írta: stevbig írta: Gratulálok! Nagyon szépen alakul, remélem ebben több örömöd lesz ! Nagyon jó minőségű fotókat tudsz készíteni, jó lenne ezt a szintet elérni vagy legalább is megközelíteni! Sok sok gyakorlás, meg egy viszonylag elfogadható gép. Te milyet használsz, mert azért azok a fotók se kutyák! Olympus SP560-ast, de valahogy nem sikerül igazán eltalálnom a beállításokat, pedig már állványról is próbáltam. De lehet ennek ennyi a vége, nem tud sokkal többet! Bár szerintem egy jó fotós lehet tudna még rajta alkotni !
|
2014. január 12., vasárnap 18:05 |
|
|
hunwarp
|
stevbig írta: Gratulálok! Nagyon szépen alakul, remélem ebben több örömöd lesz ! Nagyon jó minőségű fotókat tudsz készíteni, jó lenne ezt a szintet elérni vagy legalább is megközelíteni! Sok sok gyakorlás, meg egy viszonylag elfogadható gép. Te milyet használsz, mert azért azok a fotók se kutyák!
|
2014. január 12., vasárnap 17:57 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Kedves Tamás ! Egy kevés micron kívül ezeknek a növényeknek semmi nem szükséges. De félre ne érts ,nem vitatkozni szeretnék . Barátilag írom . Nem szeretném ha félreértenél.
|
2014. január 12., vasárnap 17:56 |
|
|
hunwarp
|
zeppelin írta: hunwarp írta: asera írta: Látszik a TS hatása,szép algamentes,valószínűtlenül tiszta a vized! Köszi. Már jobban érezhető, hogy mit is szeretnék ebből kihozni. A TS-t valahogy én is érzem. Az alga eddig elkerült, dehát az a tapasztalatom, hogy 5. hét körül szokott megjönni. A víz meg valóban kristálytiszta! De hiszen nincs ami algásodjon . Dehogynem! Itt aztán igazán lehetne algásodni! Sok az olyan növény ami alig vesz fel tápanyagot és van egy kevés ami meg igényli. Nehéz a helyes tápanyagszint beállítása.
|
2014. január 12., vasárnap 17:52 |
|
|