Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:51

Hozzászólás a témához  [ 57 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
 Salem 
Szerző Üzenet

zsotyi írta:
Idézet:
Szerettem volna végre valami olyat aminél nem kell játszani a fotózással, hogy fentebbről, alacsonyabbról, esetleg picit döntve fényképezzem. Na ennél a tanknál nincs ilyen, szóval nem sokat tudok majd csalni a képeken.

Dehogy nem.Az utolsó képed máris sokkal nagyobb mélységet mutat,mint szemből.Nekem nagyon bejön az ötlet,nagy gratula,szép munka.Az emers rész párásítását hogyan tervezted? Azért kérdem mert az ilyen elrendezéseket a 22-es csapdájának vélem sokszor.Ha magasra rakod a lámpát akkor a víz alatti rész nem kap eleget,ha alacsonyabbra engeded,akkor meg az emers rész szárad meg a kevés páratartalom és hő miatt.Nálam a paludáriumban is érezni,pedig nekem zárt az egész,még felül is.
Mindenesetre nagyon sok sikert kívánok!

Egyenlőre egy barkács mini külsőszűrővel csepegtetek néhány helyre vizet, és reménykedem, hogy a kövem továbbra is szívja a vizet. A mai nap eddig jól sikerült, pedig 4x24 w van felette. Tervbe is vettem, hogy felrakom a hqi-t. Egyedül a bolbitis pár levele száradt el, főként azok amikből csak pár centi volt a vízben.

2014. január 6., hétfő 18:31

Idézet:
Szerettem volna végre valami olyat aminél nem kell játszani a fotózással, hogy fentebbről, alacsonyabbról, esetleg picit döntve fényképezzem. Na ennél a tanknál nincs ilyen, szóval nem sokat tudok majd csalni a képeken.

Dehogy nem.Az utolsó képed máris sokkal nagyobb mélységet mutat,mint szemből.Nekem nagyon bejön az ötlet,nagy gratula,szép munka.Az emers rész párásítását hogyan tervezted? Azért kérdem mert az ilyen elrendezéseket a 22-es csapdájának vélem sokszor.Ha magasra rakod a lámpát akkor a víz alatti rész nem kap eleget,ha alacsonyabbra engeded,akkor meg az emers rész szárad meg a kevés páratartalom és hő miatt.Nálam a paludáriumban is érezni,pedig nekem zárt az egész,még felül is.
Mindenesetre nagyon sok sikert kívánok!

2014. január 6., hétfő 17:57

Ez nagyon jól sikerült! Nagyon jó az ötlet és a kivitelezés is.
A jobb oldali part is nagyon tetszik! :pápá:

2014. január 6., hétfő 14:29

Nagyon baba lett. Tetszik, hogy nem görcsöltél rá erre a "jaj, tágítani kell a teret, meg növelni a mélységet" dologra, emiatt teljesen természetes hatást kelt, nem művi. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz kezdeni a bal oldali nagy kővel, mit fog mutatni az aki 2-3 hónap múlva.

2014. január 6., hétfő 14:09

Teccenek az ilyen egyedi és "merész" layoutok, szerintem jól néz ki.
Kicsit tényleg nagyok benne a kövek és a fák de szerintem ha a növények megindulnak akkor egyáltalán nem ez fog lejönni a dologból, szerintem kifogják egészíteni egymást. Ügyes vagy hunwarp,alga mentest!!

2014. január 6., hétfő 12:21

Nekem egy kicsit túl vastagok,bumfordiak a fák,egyébként nem rossz!

2014. január 6., hétfő 8:40

Izgalmas elrendezés! Kerüljön el a fonalalga is ;)
Szerinted nincs túl magasan az a lámpa? A képeken kicsit kevésnek tűnik az a fény.Ha fénycsöves világításom lenne én közelebb tenném. De ez csak egy kósza ötlet...

2014. január 6., hétfő 8:24

hunwarp írta:
zeppelin írta:
A Bolbithis így nem fog megmaradni. A rizómáját tedd legalább a víz alá.
A többi növényt is elég merészen kitetted a szárazra.
Ha csak nem nevelgetted előtte őket víz nélkül.

Nem látszik, de a rizóma víz alatt van. Úgy olvastan, hogy valóban szenvedni fog a növény, de aztán szépen lassan átalakul mikor már azt hinnénk vége. A többi növény jórésze gyári zselés, szóval olyan nagy gond nem lehet, de mint írtam van ott nedvesség bőven a gyökereknél.

Szerintem meg kellene várnod míg kinő a vízből.
Elég sokáig tartottam jól ismerem , főleg a Bolbithist.
Ki mit ír az egy dolog.
A főkertész sem főkertész , csak ráér írogatni :kocka:

2014. január 5., vasárnap 23:57

Minél tovább nézem annál jobban tetszik.
Több kritikát nem írok , nehogy elvegyem a kedved . :D
Megvárom a végleges növényesítést.

2014. január 5., vasárnap 23:50

zeppelin írta:
A Bolbithis így nem fog megmaradni. A rizómáját tedd legalább a víz alá.
A többi növényt is elég merészen kitetted a szárazra.
Ha csak nem nevelgetted előtte őket víz nélkül.

Nem látszik, de a rizóma víz alatt van. Úgy olvastan, hogy valóban szenvedni fog a növény, de aztán szépen lassan átalakul mikor már azt hinnénk vége. A többi növény jórésze gyári zselés, szóval olyan nagy gond nem lehet, de mint írtam van ott nedvesség bőven a gyökereknél.

2014. január 5., vasárnap 23:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 57 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő