|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:51
|
Szerző |
Üzenet |
hunwarp
|
zsotyi írta: Idézet: Szerettem volna végre valami olyat aminél nem kell játszani a fotózással, hogy fentebbről, alacsonyabbról, esetleg picit döntve fényképezzem. Na ennél a tanknál nincs ilyen, szóval nem sokat tudok majd csalni a képeken. Dehogy nem.Az utolsó képed máris sokkal nagyobb mélységet mutat,mint szemből.Nekem nagyon bejön az ötlet,nagy gratula,szép munka.Az emers rész párásítását hogyan tervezted? Azért kérdem mert az ilyen elrendezéseket a 22-es csapdájának vélem sokszor.Ha magasra rakod a lámpát akkor a víz alatti rész nem kap eleget,ha alacsonyabbra engeded,akkor meg az emers rész szárad meg a kevés páratartalom és hő miatt.Nálam a paludáriumban is érezni,pedig nekem zárt az egész,még felül is. Mindenesetre nagyon sok sikert kívánok! Egyenlőre egy barkács mini külsőszűrővel csepegtetek néhány helyre vizet, és reménykedem, hogy a kövem továbbra is szívja a vizet. A mai nap eddig jól sikerült, pedig 4x24 w van felette. Tervbe is vettem, hogy felrakom a hqi-t. Egyedül a bolbitis pár levele száradt el, főként azok amikből csak pár centi volt a vízben.
|
2014. január 6., hétfő 18:31 |
|
|
zsotyi
|
Idézet: Szerettem volna végre valami olyat aminél nem kell játszani a fotózással, hogy fentebbről, alacsonyabbról, esetleg picit döntve fényképezzem. Na ennél a tanknál nincs ilyen, szóval nem sokat tudok majd csalni a képeken. Dehogy nem.Az utolsó képed máris sokkal nagyobb mélységet mutat,mint szemből.Nekem nagyon bejön az ötlet,nagy gratula,szép munka.Az emers rész párásítását hogyan tervezted? Azért kérdem mert az ilyen elrendezéseket a 22-es csapdájának vélem sokszor.Ha magasra rakod a lámpát akkor a víz alatti rész nem kap eleget,ha alacsonyabbra engeded,akkor meg az emers rész szárad meg a kevés páratartalom és hő miatt.Nálam a paludáriumban is érezni,pedig nekem zárt az egész,még felül is. Mindenesetre nagyon sok sikert kívánok!
_________________ ,
|
2014. január 6., hétfő 17:57 |
|
|
Garold
|
Ez nagyon jól sikerült! Nagyon jó az ötlet és a kivitelezés is. A jobb oldali part is nagyon tetszik!
|
2014. január 6., hétfő 14:29 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nagyon baba lett. Tetszik, hogy nem görcsöltél rá erre a "jaj, tágítani kell a teret, meg növelni a mélységet" dologra, emiatt teljesen természetes hatást kelt, nem művi. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz kezdeni a bal oldali nagy kővel, mit fog mutatni az aki 2-3 hónap múlva.
2014. január 6., hétfő 14:09 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Teccenek az ilyen egyedi és "merész" layoutok, szerintem jól néz ki. Kicsit tényleg nagyok benne a kövek és a fák de szerintem ha a növények megindulnak akkor egyáltalán nem ez fog lejönni a dologból, szerintem kifogják egészíteni egymást. Ügyes vagy hunwarp,alga mentest!!
|
2014. január 6., hétfő 12:21 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem egy kicsit túl vastagok,bumfordiak a fák,egyébként nem rossz!
|
2014. január 6., hétfő 8:40 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Izgalmas elrendezés! Kerüljön el a fonalalga is Szerinted nincs túl magasan az a lámpa? A képeken kicsit kevésnek tűnik az a fény.Ha fénycsöves világításom lenne én közelebb tenném. De ez csak egy kósza ötlet...
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2014. január 6., hétfő 8:24 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
hunwarp írta: zeppelin írta: A Bolbithis így nem fog megmaradni. A rizómáját tedd legalább a víz alá. A többi növényt is elég merészen kitetted a szárazra. Ha csak nem nevelgetted előtte őket víz nélkül. Nem látszik, de a rizóma víz alatt van. Úgy olvastan, hogy valóban szenvedni fog a növény, de aztán szépen lassan átalakul mikor már azt hinnénk vége. A többi növény jórésze gyári zselés, szóval olyan nagy gond nem lehet, de mint írtam van ott nedvesség bőven a gyökereknél. Szerintem meg kellene várnod míg kinő a vízből. Elég sokáig tartottam jól ismerem , főleg a Bolbithist. Ki mit ír az egy dolog. A főkertész sem főkertész , csak ráér írogatni
|
2014. január 5., vasárnap 23:57 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Minél tovább nézem annál jobban tetszik. Több kritikát nem írok , nehogy elvegyem a kedved . Megvárom a végleges növényesítést.
|
2014. január 5., vasárnap 23:50 |
|
|
hunwarp
|
zeppelin írta: A Bolbithis így nem fog megmaradni. A rizómáját tedd legalább a víz alá. A többi növényt is elég merészen kitetted a szárazra. Ha csak nem nevelgetted előtte őket víz nélkül. Nem látszik, de a rizóma víz alatt van. Úgy olvastan, hogy valóban szenvedni fog a növény, de aztán szépen lassan átalakul mikor már azt hinnénk vége. A többi növény jórésze gyári zselés, szóval olyan nagy gond nem lehet, de mint írtam van ott nedvesség bőven a gyökereknél.
|
2014. január 5., vasárnap 23:35 |
|
|