|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:34
|
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: Huhh megértelek . A marketing és a valóság .... Hát a marketingnek nem sok köze van hozzá, mert elég sokat olvasgattam róluk mindenféle hazai és külföldi oldalon. Csak azt remélem, hogy sikerül majd megszabadulnom tőlük. Az a baj Laci , hogy nem tudjuk , hogy az olvasott cikkeket milyen -illetőéeg mennyi - tapasztal birtokában írták . Egy példa . A Zsilinszky könyvben fel van sorolva nagyon sok hal szaporítása. Aztán sok esetben még sem úgy van .... Igen, pedig direkt olvasgattam több magyar és külföldi oldalon is róluk. A többségük hasznos infó volt, de le kellett szűrnöm azt a tanulságot, hogy ekkora akváriumban tényleg nagyon jól érzik magukat, amit az is mutat, hogy szép élénk a színük és a viselkedésük is, illetve folyamatosan ívnak is, de a velük tartott állatokra ez nem mondható el sajnos. A territoriális viselkedésük - pláne ívás idején - kiterjed az egész akváriumra. Kudarcként élem meg, hogy meg kell válnom tőlük. Pedig egyébként érdekes halak, ha lenne helyem, szívesen tartanám őket egy külön akváriumban, ami direkt az ő igényeikhez lenne berendezve, de erre se helyem, se pénzem nincsen. Már csak azt remélem, hogy sikerül normális áron megválnom tőlük....
2015. május 29., péntek 10:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: Huhh megértelek . A marketing és a valóság .... Hát a marketingnek nem sok köze van hozzá, mert elég sokat olvasgattam róluk mindenféle hazai és külföldi oldalon. Csak azt remélem, hogy sikerül majd megszabadulnom tőlük. Az a baj Laci , hogy nem tudjuk , hogy az olvasott cikkeket milyen -illetőéeg mennyi - tapasztal birtokában írták . Egy példa . A Zsilinszky könyvben fel van sorolva nagyon sok hal szaporítása. Aztán sok esetben még sem úgy van ....
2015. május 29., péntek 9:08 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Huhh megértelek . A marketing és a valóság .... Hát a marketingnek nem sok köze van hozzá, mert elég sokat olvasgattam róluk mindenféle hazai és külföldi oldalon. Csak azt remélem, hogy sikerül majd megszabadulnom tőlük.
2015. május 29., péntek 8:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: Egy kis helyzetjelentés: Az mc a megnyírt részeken elég csúnyán lealgásodott barnás szőrös lett, nehezen tér magához. Általánosságban is elmondható, hogy nagyon lealgásodtam. Az új kövek enyhén ecsetesek és elég diatomosak, a növények szőrösek, a fák ecsetesek... Gondolom a fő ok, amiért így elmérgesedett a helyzet, az nem más, mint a két kakadu. Nagyon sok rc-t megevett a hím, a nőstény árkot ásott hátul, és kiüldözték az akváriumból az amanokat, vagyis gyakorlatilag nincs most algaevő az akváriumban. Kezdem megint azt érezni, hogy kiöntöm az egészet a francba, de még az üveget is összetöröm, a szekrényt meg felgyújtom. Az átépítés még mindig várat magára... A terv már megvan, de a szükséges feltételek még mindig sehol... Mindig valami másra megy el a pénz és kezd ez uncsi lenni lassan. Ja és a kis kakadukat a nagyok megint felzabálták... Rájött a nőstényre megint az ívás és annyi is volt a kicsiknek. Már beláttam, hogy rossz döntés volt megvenni ezt a két halat, hiába szépek, hiába érzik nagyon jól magukat, de összeférhetetlenek teljesen minden mással... Bocs a negatív hangvétel miatt, de hát ez is a naplóhoz tartozik. Így vagy úgy, de ennek az akvának már nem sok van hátra. Huhh megértelek . A marketing és a valóság ....
2015. május 29., péntek 7:29 |
|
|
Molroth
|
Egy kis helyzetjelentés: Az mc a megnyírt részeken elég csúnyán lealgásodott barnás szőrös lett, nehezen tér magához. Általánosságban is elmondható, hogy nagyon lealgásodtam. Az új kövek enyhén ecsetesek és elég diatomosak, a növények szőrösek, a fák ecsetesek... Gondolom a fő ok, amiért így elmérgesedett a helyzet, az nem más, mint a két kakadu. Nagyon sok rc-t megevett a hím, a nőstény árkot ásott hátul, és kiüldözték az akváriumból az amanokat, vagyis gyakorlatilag nincs most algaevő az akváriumban. Kezdem megint azt érezni, hogy kiöntöm az egészet a francba, de még az üveget is összetöröm, a szekrényt meg felgyújtom. Az átépítés még mindig várat magára... A terv már megvan, de a szükséges feltételek még mindig sehol... Mindig valami másra megy el a pénz és kezd ez uncsi lenni lassan. Ja és a kis kakadukat a nagyok megint felzabálták... Rájött a nőstényre megint az ívás és annyi is volt a kicsiknek. Már beláttam, hogy rossz döntés volt megvenni ezt a két halat, hiába szépek, hiába érzik nagyon jól magukat, de összeférhetetlenek teljesen minden mással... Bocs a negatív hangvétel miatt, de hát ez is a naplóhoz tartozik. Így vagy úgy, de ennek az akvának már nem sok van hátra.
2015. május 28., csütörtök 22:43 |
|
|
Molroth
|
papó írta: papó írta: Molroth írta: Ismét egy kicsit távolabb a frontüvegtől - megetettük a halacskákat: Látom van aki átvegye a stafétabotot A vérében van az akvarisztika.
2015. május 20., szerda 18:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Molroth írta: Ismét egy kicsit távolabb a frontüvegtől - megetettük a halacskákat: Látom van aki átvegye a stafétabotot
2015. május 20., szerda 16:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
[quote="Molroth"]Ismét egy kicsit távolabb a frontüvegtől - megetettük a halacskákat:
2015. május 20., szerda 16:26 |
|
|
Molroth
|
Ismét egy kicsit távolabb a frontüvegtől - megetettük a halacskákat: [img][img]https://c1.staticflickr.com/9/8757/17864396172_3c96027a09_b.jpg[/img]
2015. május 20., szerda 15:55 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Valóban nagyobb testű lazacokat telepíthetsz , no de mi lesz akkor a sügér kölykökkel ? Amire gondoltam, az a sima guppiból valami szép színváltozat, esetleg kolibrihal, vagy pentazona, esetleg valami kalászhal, díszes törpeszájú hal, vagy ami a halasnál szembe jön... De ha van tipped, Papó, akkor ne fogd vissza magad!
2015. május 18., hétfő 20:01 |
|
|