Alga azért még van... Ja és a növénylistából lemaradt a microsorum needle leaf... Ez az előző setup elején volt benn a telepítéskor, de szétmállott, de ahogy a Jurassic Parkban mondták: "Life finds a way" Egyszercsak előbukkantak sok hónap után a fa repedéseiből a kis zöld levelecskéi. És ami még lesokkolt, hogy a hydroval is volt próbám anno, de pár hónap után feladtam, erre most a szétszedéskor megtaláltam az _EREDETI_ 3 db satnya kis tövet... Nem volt szívem kidobni, így hát visszakerültek a túlélők.
És ilyeneket is találtam.... Mik ezek, kis csigák? Nem nagyon mozognak, csak itt a talaj pereménél héderelnek:
És a végére egy Hyperlapse:
Lehet 1080-ban nézni az algát, bár a hyperlapse miatt kicsit elmosódott a videó. Ja és hát az endlerjeim soha nem bántják a garnéláim... De valahogy most a szűrőből kimenekített ninja osztagra nagyon rámentek, egyet ki is csinálnak, mert mikor máskor... Nem tudom, talán más a szaguk, vagy a jó ég tudja.. Bár gondolom az is közrejátszik, hogy nincsen akkora dzsungel.
Lehet ha csak itt ott lenne a fákon moha , ütősebb lenne.
Túlzásba nem akarom vinni, de a mohák is termesztési fázisban vannak a lomis akváriumhoz.
SlyChocolate írta:
Jó kis akvát raktál, nagy ötletes a lámpa tartó átalakítása. Az első és az utolsó kép közt hatalmas a különbbség. Bár nem értem mi oka van ennyire kiemelni a vizfelszínétől? Kivi vagyok a butorra is mert ami látszik az alapján tetszik. Ha nem gond majd lőhetnél róla is pár képet...
Köszi szépen! A lámpa konzol részben praktikum, részben kényszerűség. Praktikum, mert így nem ér bele a vízbe; és kényszerűség, mert már előtte magasabbra volt állítva és emiatt nem tudom teljesen egyenesre visszahajlítani és visszább tolni az armatúrában.
Az akvárium 30 magas és túl erős neki a 2x24 watt, ha ennél közelebb engedem, akkor meg jön az ecset, mivel nagyon kemény a vizem, hiába a co2 beoldás, nincs túl nagy játékterem, de a növények így is vígan bubiznak, nekik megfelel, bár már erősen csere érett a két cső. Jobb lenne függeszteni, és akkor a fényerő csökkenésével arányosan tudnám fokozatosan lejjebb ereszteni. Ez egy nagyon távoli terv. A bútor nem egy nagy eresztés. így néz ki:
Hátul van nyílás a szűrőcsöveknek elektromos kábelnek. Jobb lenne egy ada stílusú, mert ha elindul a fiam felfedezni, akkor gondot jelent majd a nyitott polcos rész, szóval készül majd rá egy teli ajtó egyszercsak.
Jó kis akvát raktál, nagy ötletes a lámpa tartó átalakítása. Az első és az utolsó kép közt hatalmas a különbbség. Bár nem értem mi oka van ennyire kiemelni a vizfelszínétől? Kivi vagyok a butorra is mert ami látszik az alapján tetszik. Ha nem gond majd lőhetnél róla is pár képet...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2014. október 19., vasárnap 18:29
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Phüü Molroth ezt nagyon jól összeraktad. Csupán arra kell vigyáznod , hogy a növények nehogy ellepjék a fa egyetlen centiméterjét sem. Gratulálok !
Köszönöm! A fát a mohák fogják ellepni. Nagyon sok karácsonymoha került a nagy fa repedéseibe, a két kisebbnek meg a túloldala teljesen mohás. Igazából nekem most csak a montecarlo a lényeg.
Lehet ha csak itt ott lenne a fákon moha , ütősebb lenne.
Phüü Molroth ezt nagyon jól összeraktad. Csupán arra kell vigyáznod , hogy a növények nehogy ellepjék a fa egyetlen centiméterjét sem. Gratulálok !
Köszönöm! A fát a mohák fogják ellepni. Nagyon sok karácsonymoha került a nagy fa repedéseibe, a két kisebbnek meg a túloldala teljesen mohás. Igazából nekem most csak a montecarlo a lényeg.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 88 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.