|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:48
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Molroth írta: És látom, végre működik a like funkció is, szuper! Mégsem, ez csak tapatalkon működik. Kipróbáltam. Like semmi de a megosztás igen, gyorsan meg is osztottam az akvád...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. július 20., hétfő 17:11 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Molroth írta: És látom, végre működik a like funkció is, szuper! Mégsem, ez csak tapatalkon működik.
2015. július 20., hétfő 9:05 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Nekem nagyon bejön ez a fajta berendezésed. Érdemes lenne helyrepofoznod . Köszönöm szépen! Remélem, hogy a következő jobban bejön majd! Addig próbálom ezt kipofozgatni, jó kis tapasztalat szerzés alga fronton. Szerencsére még nem volt olyan soha, ahonnan ne tudtam volna visszajönni. És látom, végre működik a like funkció is, szuper! Mobilról Tapatalkkal.
2015. július 19., vasárnap 19:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekem nagyon bejön ez a fajta berendezésed. Érdemes lenne helyrepofoznod .
2015. július 19., vasárnap 19:33 |
|
|
Molroth
|
2015. július 19., vasárnap 19:12 |
|
|
Molroth
|
Ma vettem a fáradtságot és megnyírtam a montecarlot, kijött pár méternyi rotala is, és myrio is. Próbáltam az algákat is kiszedni, amennyire tudtam. az újabb vendégem a rhizo.... szerencsére csak pár helyen. A citromsavas is pont kifogyott, azt is újra töltöttem. Remélem, hogy lassan rescape jön! Köszi, hogy benéztél!
2015. július 12., vasárnap 17:47 |
|
|
Molroth
|
papó írta: A nagy akvárium , igen jól néz ki .. Mondjuk úgy, hogy jól áll neki a távolság. Sajnos nagyon algás még mindig, mert nincsen senki, aki lelegelné. De valahogy majdcsak elketyeg az aki még 1-2 hónapot.
2015. június 21., vasárnap 17:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Ma átköltöztettem az akváriumot a kis tárolónkba, ez lesz most egy darabig az én kis halas szobám. A kis akvárium lesz a garnélás, egyelőre belső szűrővel, és egy kis Ikeás asztali pc lámpával (11W asszem...). Teljesen low tech lesz mohákkal és páfrányokkal. A nagy akvárium , igen jól néz ki ..
2015. június 21., vasárnap 16:59 |
|
|
Molroth
|
Ma átköltöztettem az akváriumot a kis tárolónkba, ez lesz most egy darabig az én kis halas szobám. A kis akvárium lesz a garnélás, egyelőre belső szűrővel, és egy kis Ikeás asztali pc lámpával (11W asszem...). Teljesen low tech lesz mohákkal és páfrányokkal.
2015. június 21., vasárnap 16:38 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: Nos, lusta voltam és a nevelde azóta is szűrés nélkül megy, egy darab kis sügér maradt meg a bandából, de azóta lett egy új eresztés is. A nagy akváriumban annyi változott, hogy a jobb szélső kő alá került egy alagút. A ricciás csempék alatt rengeteg garnéla bujkált, de már viszonylag bátran közlekednek, mert sajnos a hím sügér elpusztult. Egyik este azt láttam, hogy kicsit gubbaszt, aztán másnap már csak a teteme került elő. Én arra tippelek, hogy a garnéla csemege ártott meg neki, mert azért egy kifejlett rc-nek van rendesen páncélja. A többi hal teljesen jól érzi magát, szóval amúgy minden rendben van. Az akvárium a héten tényleg kiköltözik a tárolós kis szobánkba, távol a gyerkőc kutató kezeitől. Talán sikerül elindítanom a lomis nanot is, mert hely így egy kicsit több lett, de a lakók max rc-k lennének, mert sajnos a blue carbon rilikre most nincsen keret. Köszi a benézést! Néha nagyon olcsón van a neten blue carbon is , bár lehet én a kettő közül az rc ket választanám . Ha tetszik nekik a hely nagyon szépek tudnak lenni . Igen, most is tudtam volna venni olcsón, de sajna most pont nem fért bele (már megint). Az RC-ket azért nem szeretnémnkifejezetten, mert a nagyban is azok vannak. Elég szép állomány ráadásul, és most, hogy elpusztult a hím sügér, már előjönnek, szaporodnak. Meg igazából a blue carbon rili régi álmom, mivel a tecnikai elmaradottságom miatt caridina fajokat (főleg taiwan érdekelne) nem tudok tartani, csak neocaridinákat, és ezekből nekem a blue carbon a kedvencem. De B tervként Viktor barátom felajánlott egy kezdő csapat yellow fire-t. Ők is tetszenek, csak nagyobb kihívásnak tartom a blue carbon vonalat szelektálás oldalról. Mobilról Tapatalkkal.
2015. június 18., csütörtök 16:22 |
|
|