Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Már vártam a kövek képét , mert a múlt héten beharangoztad ...
2015. augusztus 3., hétfő 12:20 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
A kövek ugyan még nincsenek meg, de úgy néz ki, hogy a tegnapi volt ebben a formában az utolsó karbantartás. Szeretném a jövő héten újra indítani az akit, ha már két hétig szabin vagyok. Mivel halak sajnos már nincsenek, ezért a garnik majd mennek a pici akiba arra a pár napra, amíg szépen kitakarítom az akváriumot, és átmosom az amazoniát, meg előkészítem a majdani köveket. A terv már megvan, csak a megvalósítás van hátra! És most úgy tervezem, hogy okos leszek, semmi olyan nem kerül be, ami: - emeli a keménységet - színezi a vizet - nem bírja a körülményeket és terheli a vizet
2015. augusztus 3., hétfő 10:05 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
A jövő héten remélhetően sikerül beszereznem egy rakat lávakövet, vagy egyéb vulkanikus követ, lehet, hogy kell még némi táptalaj is, kb egy liternyi tropica táptalajom van még, nem tudom, hogy elegendő lesz-e... És ha minden jól megy, akkor új napló indul majd hamarosan. Remélhetőleg addig helyre jön a montecarlo, mert azt szeretnék szinte kizárólag használni a következő - minimálnak szánt - scape-ben, mohával kiegészítve. Az indításhoz rotalát fogok használni, de csak addig, amíg be nem indul az mc mező. A csapvíz egyelőre sajnos marad. Szerettem volna váltani lágy vízre, de most ez még várat magára egy darabig. Szerencsére a montecarlo szépen elvan ebben a kemény vízben is, ha megkapja a kellő mennyiségű fényt, tápot és co2-t. Ezzel az akváriummal is sokat tanultam a karbantartások és a rendszeresség fontosságáról, az algák legyűrhetőségéről, új növényekről. Szerettem volna az üveget is cserélni egy újra, persze semmi extra, csak sima float üveg átlátszó szilóval, de majd erre valószínűleg csak a következő scape-nél kerül sor. Izgulok, hogy jó legyen és legalább egy jó középszerű szintet megüssön.
2015. július 30., csütörtök 8:02 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Szerintem a kis aranybogár pancsolni akart, csak apuka nem értette!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2015. július 25., szombat 22:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: Ma Ő végezte el az állapot felmérést ami alapján majd holnap a heti karbantartást végzem. Mobilról Tapatalkkal. Elég kritikusan áll hozzá a témához
2015. július 25., szombat 18:05 |
|
|
Molroth
|
Ma Ő végezte el az állapot felmérést ami alapján majd holnap a heti karbantartást végzem. Mobilról Tapatalkkal.
2015. július 25., szombat 18:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Megpróbálom elérni holnap a srácot , aki esetleg be tud jutni a háttérbe .
2015. július 20., hétfő 20:09 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Sajnos nincs ilyen funkció a fórumon Itt van egy leírás, hogyan lehet megoldani: http://www.mildredbrennan.com/blog/?p=118
2015. július 20., hétfő 20:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Sajnos nincs ilyen funkció a fórumon
2015. július 20., hétfő 19:54 |
|
|
Molroth
|
SlyChocolate írta: Molroth írta: Molroth írta: És látom, végre működik a like funkció is, szuper! Mégsem, ez csak tapatalkon működik. Kipróbáltam. Like semmi de a megosztás igen, gyorsan meg is osztottam az akvád... Nekem ott van: Mobilról Tapatalkkal.
2015. július 20., hétfő 17:54 |
|
|