|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 2:25
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: A képbeállítás miatt, meg azért is, mert a kompozíció "csúcsát" képező növényzet nem akaródzik beindulni. Ott elkeskenyedne még, de azért megnézem, mit tudok tenni, hogy ne legyen ennyire háromszög. Isten őrizz , hogy bántsd , ezek szerint a fénykép készítése beállítása miatt tűnt így .
2016. április 20., szerda 20:26 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
A képbeállítás miatt, meg azért is, mert a kompozíció "csúcsát" képező növényzet nem akaródzik beindulni. Ott elkeskenyedne még, de azért megnézem, mit tudok tenni, hogy ne legyen ennyire háromszög.
|
2016. április 20., szerda 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem tudom hogy a kép beállítása miatt , de valahogy nagyon tömör ez a kupac .. Próbáltam egy picit levenni belőle.
2016. április 20., szerda 18:46 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Régen jelentkeztem, most is csak egy gyors helyzetjelentés: Az aki alatt újra az 1200-as Tetra duruzsol, ezúton is köszönöm a Főkertész Úrnak, hogy javította! Küzdök picit a zöld porral, így (meg nem mondom most hirtelen, hogy melyikőtök naplójából szereztem az infót) egy leeresztős, üvegszárítós trükköt vetettem be a múlt hétvégén. Remélem használ. Mivel nem tudtam teljesen leereszteni a vizet, így alul ottmaradt némi alga, azt nem akartam lekaparni, nehogy abból visszanyerje erejét. A törölgetés és feltöltés után nem mertem bántani az üveget, így azon most látszanak a nyomok. Némi ecset itt-ott fellelhető, remélem eltakarodik. Amikor időm engedi carboval adok neki. Sikerült beújítani egy fényképezőgépet. Nem egy csúcs kategória, de olyan olcsón sikerült, hogy nem tudtam kihagyni. A telefonnál csak jobb lehet, és ezt ki tudom legalább tapasztalni amíg verseny lesz. Egy távoli az új géppel. Még tanulom a funkcióit....
|
2016. április 20., szerda 13:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Ma megérkeztek az új növények, így alakítottam picit az összképen kivettem egy egyenes ágat, néhányat pedig megvariáltam. Anubiasok és Pinnatifida került be, bár a második hátra, úgyhogy egyelőre nem sok látszik belőle, de majd fejlődik szépen. Egy telefonos: Alakul .. Azért most már látni mi az elképzelésed ..
2016. április 6., szerda 21:02 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Így azért már sokkal lágyabb az összkép, nem anyira "karcos"
|
2016. április 6., szerda 20:24 |
|
|
zoi
|
Ma megérkeztek az új növények, így alakítottam picit az összképen kivettem egy egyenes ágat, néhányat pedig megvariáltam. Anubiasok és Pinnatifida került be, bár a második hátra, úgyhogy egyelőre nem sok látszik belőle, de majd fejlődik szépen. Egy telefonos:
|
2016. április 6., szerda 20:06 |
|
|
zoi
|
Köszi a kritikákat!
Azt tudni kell, hogy a fölfelé meredő ágdarab nem a fatörzset hivatott szimbolizálni, csak így állt a fám. Az az elképzelés, hogy a fa aminek a gyökereit látjuk, ugyanolyan széles, mint a domb teteje. Reményeim szerint a felső részt benövik a növények, így a fa törzse láthatatlan lesz a végső képen. Az egyenes ágakkal nekem is problémám van, azért is pakolászom őket, gyanús, hogy néhány ki fog kerülni. Sajnos fűzfám nincs otthon, úgyhogy abból főzök, ami van. A maradó fák egyenességét meg majd takarják a mohák, és egyéb növények.
|
2016. április 5., kedd 11:00 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Egyet kell értenem az előttem szólóval, mert bár a lávakő, a növényválasztás tetszik, de szerintem ezek a szőlőágak nagyon idegenül hatnak. Először is megölik a méretet, nem hiszem el, hogy egy gyökér fele olyan vastag, mint maga a törzs, másrészt pedig tök egyenes, amitől az egész megmerevedik, élettelennél válik. Szerintem De sziklarakás nagyon bejön!
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2016. április 5., kedd 6:50 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Én esetlek megpróbálnék 1-2 fűzfagalyat...azok hullámosabbak..jobban fekűdnének a köveken...ezek az egyenes ágak nekem túl természetellenesek...
|
2016. április 4., hétfő 20:04 |
|
|