Egy 60-as akvába pont jó lenne, de a te akvádba én kicsinek érzem, ezért írtam, hogy érdemes lenne megnézni pár hasonló méretű darabbal összekombinálva.
Sajnos hasonló jellegű fám csak ez az egy van. Arra gondoltam, hogy kővel egyensúlyoznám a jobb oldalon. Igazából valami egyszerű scape a terv, amit remélem nem kell túl gyakran babrálni. Bár a fától is félek, nehogy amiatt boruljon a víz egyensúlya... Mostanában nem volt szerencsém az akváriumokkal.
Köszi! Nem akarnám túlragozni a fákat, valami ilyesmi scape lenne a cél:
Egy 60-as akvába pont jó lenne, de a te akvádba én kicsinek érzem, ezért írtam, hogy érdemes lenne megnézni pár hasonló méretű darabbal összekombinálva.
Örülök, hogy belevágtál az új akvába! Én a harmadik elrendezésben látok fantáziát, de nekem kevés ez a fa mennyiség. Még legalább egy ugyanekkora darabot, és egy kisebbet el tudnék képzelni mellette valami hasonló formában:
Köszi! Nem akarnám túlragozni a fákat, valami ilyesmi scape lenne a cél:
Van egy-két hosszabb ág, amit még nem vágtam le, mert nem tudom még mi lesz a végleges. Akkor még lehet azért forgatni picit. 1.
2.
3.
Szia zoi!
Örülök, hogy belevágtál az új akvába! Én a harmadik elrendezésben látok fantáziát, de nekem kevés ez a fa mennyiség. Még legalább egy ugyanekkora darabot, és egy kisebbet el tudnék képzelni mellette valami hasonló formában:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.