Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Igen és nem adom fel amíg nem lesz egybefüggő UG mezőm... Nem panaszkodom alakulgat... De parvulát azt hiszem többet nem fogok tartani. Valószínűleg én sem fogok,bááár,ez a mini elég lassú a nagytesóhoz képest.
|
2013. július 28., vasárnap 19:47 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen és nem adom fel amíg nem lesz egybefüggő UG mezőm... Nem panaszkodom alakulgat... De parvulát azt hiszem többet nem fogok tartani.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. július 28., vasárnap 19:43 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: Idézet: Köszönöm! Igen én is megakarom próbálni a parvulát, bár azt mondják a HC után ez nem kihívás! Tényleg elég egyszerű tartani,amíg bele nem csimpaszkodik valamilyen moha Egy kis rohadék nő mint a gaz. Ahogy CO2-t kapott nálam magáénak követelte az akvát. Akkor már inkább az UG alig látni az itthoni akvákban. Lehet mert igényesebb és nem utolsósorban szebb növény is? Sly,előtted a lehetőség!
|
2013. július 28., vasárnap 19:41 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Csak egy egyszerű Iphone4. Jó az, sokan szeretik.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. július 28., vasárnap 19:40 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: Idézet: Köszönöm! Igen én is megakarom próbálni a parvulát, bár azt mondják a HC után ez nem kihívás! Tényleg elég egyszerű tartani,amíg bele nem csimpaszkodik valamilyen moha Egy kis rohadék nő mint a gaz. Ahogy CO2-t kapott nálam magáénak követelte az akvát. Akkor már inkább az UG alig látni az itthoni akvákban. Lehet mert igényesebb és nem utolsósorban szebb növény is?
|
2013. július 28., vasárnap 19:36 |
|
|
asera
|
papó írta: SlyChocolate írta: Stevbig írta: Köszi Sly! Azért te egy kicsit néha túlzásba esel ! Pedig ezek a képek telefonnal készültek, lusta voltam a gépet elővenni és állványra tenni ! Akkor jó a telód mert azt adja vissza ami a valóság, milyen teló is ez? Mobil Rádiótelefoooon
|
2013. július 28., vasárnap 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: stevbig írta: SlyChocolate írta: Mester munka mint mindig! Hatalmas RESPECT kolléga! Csak ámul az ember a fotóidon.... Köszi Sly! Azért te egy kicsit néha túlzásba esel ! Pedig ezek a képek telefonnal készültek, lusta voltam a gépet elővenni és állványra tenni ! Akkor jó a telód mert azt adja vissza ami a valóság, milyen teló is ez? Mobil
2013. július 28., vasárnap 19:33 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: stevbig írta: SlyChocolate írta: Mester munka mint mindig! Hatalmas RESPECT kolléga! Csak ámul az ember a fotóidon.... Köszi Sly! Azért te egy kicsit néha túlzásba esel ! Pedig ezek a képek telefonnal készültek, lusta voltam a gépet elővenni és állványra tenni ! Akkor jó a telód mert azt adja vissza ami a valóság, milyen teló is ez? Csak egy egyszerű Iphone4.
|
2013. július 28., vasárnap 19:33 |
|
|
SlyChocolate
|
stevbig írta: SlyChocolate írta: Mester munka mint mindig! Hatalmas RESPECT kolléga! Csak ámul az ember a fotóidon.... Köszi Sly! Azért te egy kicsit néha túlzásba esel ! Pedig ezek a képek telefonnal készültek, lusta voltam a gépet elővenni és állványra tenni ! Akkor jó a telód mert azt adja vissza ami a valóság, milyen teló is ez?
|
2013. július 28., vasárnap 19:27 |
|
|
asera
|
Idézet: Köszönöm! Igen én is megakarom próbálni a parvulát, bár azt mondják a HC után ez nem kihívás! Tényleg elég egyszerű tartani,amíg bele nem csimpaszkodik valamilyen moha
|
2013. július 28., vasárnap 19:21 |
|
|