Szerző |
Üzenet |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: SlyChocolate írta: Középre még tervezel növényt, hogy oda nem ültettél semmit? ? Igazából élőben nem ennyire markáns vonalvezetésű a középső rész, de a képeken nekem is szúrja a szemem. Az eredeti elképzelés szerint a garnéláknak hagytam ki ezt a részt egy kis "játszótérnek", de szerintem még követ fogok elhelyezni, hogy egy kicsit oldjam ezt a részt.
|
2012. december 24., hétfő 22:49 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Középre még tervezel növényt, hogy oda nem ültettél semmit? ?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. december 24., hétfő 22:06 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást és a kritikákat is ebből lehet igazán tanulni. SlyChocolate írta: Szerintem így első pillantásra kevésnek érzem a fényerőt. Bár lehet csak optikai csalódás az egész??? A "szarvas agancs" egyértelműen kivehető a "ketté tört fa" kevésbé. Valami nem adja...? A fa középen túl kicsi, legalábbis a fa közepe ágak nélkül. Míg a két oldalán a kövek sokkal nagyobbak. papó írta: A kövek javarészt el fog úgyis tűnni idővel , ha a növények is úgy akarják . A fényem 70W HQI jelenleg 25cm-re meg van emelve. Remélem a növények a most még nagynak tűnő köveket benövik, ahogy ezt Gábor is gondolja. Végül is ez terv. Mexx2 írta: Engem az érdekel, hogy olyan kevés talaj van bennem int az első képen, vagy jobban fel van töltve? Természetesen több talaj került bele, az csak a próba képen volt. myk74 írta: Hmmm én fél év alatt sem tudnék ilyet alkotni. Emelem kalapom!Ez is tökéletes lesz mint az előző akid Azért te sem panaszkodhatsz !
|
2012. december 24., hétfő 21:52 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
stevbig írta: Tegnap megtörtént az ültetés. Most csak egy 0 perces telefonos képpel tudok szolgálni. Ja és mindenkinek Kellemes Karácsonyt! 0 perces telefonos kép! Hmmm én fél év alatt sem tudnék ilyet alkotni. Emelem kalapom!Ez is tökéletes lesz mint az előző akid!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. december 24., hétfő 20:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A kövek javarészt el fog úgyis tűnni idővel , ha a növények is úgy akarják .
2012. december 24., hétfő 14:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Engem az érdekel, hogy olyan kevés talaj van bennem int az első képen, vagy jobban fel van töltve?
_________________ K.Tamás
|
2012. december 24., hétfő 10:00 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hangulatos kis akva!
2012. december 24., hétfő 9:38 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem így első pillantásra kevésnek érzem a fényerőt. Bár lehet csak optikai csalódás az egész??? A "szarvas agancs" egyértelműen kivehető a "ketté tört fa" kevésbé.
Valami nem adja...? A fa középen túl kicsi, legalábbis a fa közepe ágak nélkül. Míg a két oldalán a kövek sokkal nagyobbak. Mi lenne ha a fát kikapnád és a kövekkel játszanál? Vagy a fa helyére még egy a mostaniaktól nagyobb követ tennél? Amúgy így sem rossz csak a fa és a kövek méretbeli arányának a különbsége ami nem adja.
Középre még tervezel növényt, hogy oda nem ültettél semmit?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. december 24., hétfő 9:24 |
|
|
wágner úr
|
Jól néz ki ! Alga kerüljön.
|
2012. december 24., hétfő 9:24 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia
Nekem nagyon be jön, baba lett!
|
2012. december 24., hétfő 9:13 |
|
|