Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Az Amanónak valóban elégedett az "ábrázata "
2013. március 3., vasárnap 21:15 |
|
|
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
...de jó kis fotók! ...és milyen elégedett tekintetű lakók!
|
2013. március 3., vasárnap 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hol van még algád ?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. március 3., vasárnap 21:03 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. március 3., vasárnap 20:58 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: stevbig írta: stevbig írta: Az új táppal semmi gond , de sok tápnál kicsapódhatnak elemek az egyidejű adagolással. /Mikor volt a TAC ezt akartam megmutatni emlékszel ?Csak valamit nem találtam../ Már hogyne emlékeznék! De jó lenne még egy olyan vagy egy hasonló ! Most már azért más szemmel tudnám követni ! Ahogy jön a jó idő rendezünk valami hasonló találkozót. Ha máshol nem akkor a Régi -Vigadó kerthelyiségében Benne vagyok abban is legfeljebb elméletben rendezünk be akváriumot ! Természetesen a hozza való járulékos eszközökkel amit ott lehet kapni!
|
2013. március 3., vasárnap 20:55 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
papó írta: stevbig írta: stevbig írta: Az új táppal semmi gond , de sok tápnál kicsapódhatnak elemek az egyidejű adagolással. /Mikor volt a TAC ezt akartam megmutatni emlékszel ?Csak valamit nem találtam../ Már hogyne emlékeznék! De jó lenne még egy olyan vagy egy hasonló ! Most már azért más szemmel tudnám követni ! Ahogy jön a jó idő rendezünk valami hasonló találkozót. Ha máshol nem akkor a Régi -Vigadó kerthelyiségében az jó lesz legalább táncolunk egyet
|
2013. március 3., vasárnap 20:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
stevbig írta: stevbig írta: Az új táppal semmi gond , de sok tápnál kicsapódhatnak elemek az egyidejű adagolással. /Mikor volt a TAC ezt akartam megmutatni emlékszel ?Csak valamit nem találtam../ Már hogyne emlékeznék! De jó lenne még egy olyan vagy egy hasonló ! Most már azért más szemmel tudnám követni ! Ahogy jön a jó idő rendezünk valami hasonló találkozót. Ha máshol nem akkor a Régi -Vigadó kerthelyiségében
2013. március 3., vasárnap 20:46 |
|
|
stevbig
|
papó írta: Az új táppal semmi gond , de sok tápnál kicsapódhatnak elemek az egyidejű adagolással. /Mikor volt a TAC ezt akartam megmutatni emlékszel ?Csak valamit nem találtam../ Már hogyne emlékeznék! De jó lenne még egy olyan vagy egy hasonló ! Most már azért más szemmel tudnám követni !
|
2013. március 3., vasárnap 20:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
stevbig írta: Icepeak írta: A napi lebontásban adagolt micro hátrányáról mesélt még anno valamit gabibá , de már nem emlékszek rá tisztán!:) asera írta: Ha jól emlékszem nem szerencsés ha azonos időben adagoljuk őket,bizonyos kémiai folyamatok miatt,amikhez én totál nem értek,de hallgatok Papóra Nálam napi bontásban és egy időben megy bele a két táp. Igazából hátrányát nem vettem még észre! De majd Gábor megmondja hogy jól csinálom-e? Az új táppal semmi gond , de sok tápnál kicsapódhatnak elemek az egyidejű adagolással. /Mikor volt a TAC ezt akartam megmutatni emlékszel ?Csak valamit nem találtam../ Ja igen .. azt hiszem kalcium szulfátot , vagy a magnézium szulfátot kerestem... még ma sincs meg az a pár kiló /
2013. március 3., vasárnap 20:36 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
stevbig írta: Icepeak írta: A napi lebontásban adagolt micro hátrányáról mesélt még anno valamit gabibá , de már nem emlékszek rá tisztán!:) asera írta: Ha jól emlékszem nem szerencsés ha azonos időben adagoljuk őket,bizonyos kémiai folyamatok miatt,amikhez én totál nem értek,de hallgatok Papóra Nálam napi bontásban és egy időben megy bele a két táp. Igazából hátrányát nem vettem még észre! De majd Gábor megmondja hogy jól csinálom-e? énis mindig egyszerre teszem a kettőt nemis keveset ennek a sok növényhadnak de semmi gondot nem látok soha
|
2013. március 3., vasárnap 20:34 |
|
|