Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Icepeak írta: Najó nem bírom! Megnézhetem valamikor élőben?:D Mikor mész? Lehet mennék én is... Egy kis tanulmányi kirándulás?
_________________ K.Tamás
|
2013. március 25., hétfő 20:54 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: Najó nem bírom! Megnézhetem valamikor élőben?:D Mikor mész? Lehet mennék én is...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 25., hétfő 20:47 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
edit86 írta: Igazán szép! Gratula! Köszi szépen! papó írta: Talán egy árnyalatnyival lehetne a rotala színesebb de nem vagyok benne biztos. Mostantól sok-sok fotót kell készítened , hogy a legmegfelelőbbet megtaláld mert ezt be kell dobnod néhány versenyre. Szép jövő előtt kell álljon a kompozíció ! Köszönöm Gábor! Igen ezt szeretném én is megmérettetni, csak még a fotózással vannak gondjaim. SlyChocolate írta: papó írta: Talán egy árnyalatnyival lehetne a rotala színesebb de nem vagyok benne biztos. Mostantól sok-sok fotót kell készítened , hogy a legmegfelelőbbet megtaláld mert ezt be kell dobnod néhány versenyre. Szép jövő előtt kell álljon a kompozíció ! Kevertess kicsit több vastápot, hogy Stevbignek is jusson belőle. Nagyon jó ötlet !! Mexx2 írta: Ez az akvárium nem az elrendezésével hanem a színeivel fog nyerni, mert azok nagyon összepasszolnak.
Egy növényed sem kopaszodik felfelé? Köszi Mexx Eddig nincs gond a növényekkel nem kopaszodnak ! Icepeak írta: Najó nem bírom! Megnézhetem valamikor élőben?:D Ha itthon vagyok megnézheted bármikor!
|
2013. március 25., hétfő 20:36 |
|
|
Icepeak
|
Najó nem bírom! Megnézhetem valamikor élőben?:D
2013. március 25., hétfő 17:11 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez az akvárium nem az elrendezésével hanem a színeivel fog nyerni, mert azok nagyon összepasszolnak.
Egy növényed sem kopaszodik felfelé?
_________________ K.Tamás
|
2013. március 24., vasárnap 20:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Talán egy árnyalatnyival lehetne a rotala színesebb de nem vagyok benne biztos. Mostantól sok-sok fotót kell készítened , hogy a legmegfelelőbbet megtaláld mert ezt be kell dobnod néhány versenyre. Szép jövő előtt kell álljon a kompozíció ! Kevertess kicsit több vastápot, hogy Stevbignek is jusson belőle.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 24., vasárnap 20:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Talán egy árnyalatnyival lehetne a rotala színesebb de nem vagyok benne biztos. Mostantól sok-sok fotót kell készítened , hogy a legmegfelelőbbet megtaláld mert ezt be kell dobnod néhány versenyre. Szép jövő előtt kell álljon a kompozíció !
2013. március 24., vasárnap 20:06 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Igazán szép! Gratula!
2013. március 24., vasárnap 20:03 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kezdem ott, hogy eddig nagyon jól halad az akvárium. Ma 3 hónapos és szerintem kezd beérni, alga már szerencsére csak nagyítóval lehet találni. Eddig ilyen akváriumom még nem volt hogy hétről-hétre a vízcserék alkalmával az üvegen nem találok zöld pontalgát . A növények szépen fejlődnek, talán a rotala lehetne egy kicsit vörösebb. Lehet egy kis plusz vas segítene neki, de igazából nem akarom a mostani tápozást megbolygatni ne hogy valamelyik eredmény elmenjen. A szűrőt eddig egyszer takarítottam ki, a teljesítménye kb. a felére van vissza véve. És akkor két telós kép:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stevbig 2013. március 24., vasárnap 20:07-kor.
|
2013. március 24., vasárnap 20:00 |
|
|
SlyChocolate
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: stevbig írta: A világítás időtartamát is hagyom 7 órán ez látom a legkedvezőbbnek.
A világításod HQI igaz, hány wattal világítasz? "-világítás: Hqi 70w 6500K" Köszi, hogy utána néztél.
|
2013. március 12., kedd 18:25 |
|
|