Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
mardelboy írta: Rc nekem is van dögivel de azért köszi Nagyon szeretnék amanókat és yelow fire-t! Sajnos nem volt az ajándék moha között yellow ,pedig abból is adtam volna!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. augusztus 19., péntek 12:06 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
mardelboy írta: Rc nekem is van dögivel de azért köszi Nagyon szeretnék amanókat és yelow fire-t! Ha jól tudom , ez a két faj nem fog szaporodni az akváriumodban. Spéci körülmények kellenek a petéknek.
|
2011. augusztus 19., péntek 10:43 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Rc nekem is van dögivel de azért köszi Nagyon szeretnék amanókat és yelow fire-t!
|
2011. augusztus 19., péntek 10:29 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
mardelboy írta: Ami a garnikat illeti, minden szinten imádom őket pláne a növényekkel! idővel szeretnék beszerezni néhány "csapvizes" garnit és egyenlőre corim sincs, de panda lesz benne 5-6 db! Milyen garnikat szeretnél?Rc-t tudok majd neked adni ajándékba.Panda beszerzése nehéz itt,meg drága is.690-ért láttam ,ennyiért már oto harcsát is kapok!
|
2011. augusztus 19., péntek 10:13 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Sajnos "nagy" problémám van a csövekkel, ugyanis amikor építettem a tetőmet akkor szereztem be zöldfülűként a két csövet ami a következő:Philips Master PL-L-P4. Ami a gyári adatok szerint 4000 kelvines :S De ha még javaslod a w/l emelését akkor gondolom bőven elfér még benne egy nagyobb kelvin számú cső is mi kompenzálhatja ezeket! Co2: Egy órával a v ilágítás előtt indul és egy órával a világítás kikapcsolása előtt áll le. Ami a garnikat illeti, minden szinten imádom őket pláne a növényekkel! idővel szeretnék beszerezni néhány "csapvizes" garnit és egyenlőre corim sincs, de panda lesz benne 5-6 db!
|
2011. augusztus 19., péntek 6:49 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: Nagyon pöpec lett!Itt is megdícsérem.Legalább egy kicsit(2 kerekü járművel ) én is hozzájárultam ahhoz hogy kész legyen az akid! Kiváncsian várom milyen lesz később! A Tiedet mikor láthatjuk ? Öööö!Nem profi aki,nekem tetszik!(ahogyan a kisfiam mondaná:kéééésőbb)
|
2011. augusztus 18., csütörtök 15:38 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mardelboy üdv a fórumon. Először is utólagos engedelmeddel közvetlen kép linkké tettem a két fénykéiped az akvádról. Nekem tetszik a arculata a baloldali szigetszerű elrendezés nagyon jó lett. Gratula az akvádhoz!!! Bár még nagyon nyers de pár hét múlva már sokkal több élet lesz benne... Jól látom a második képen alul, hogy van Cory-d? Garnéláknak lesz benne hely? Szerintem még férne bőven halacska is ebbe az akvába. Világítás: Szerintem lehetne növelni legalább 0.7-0.8 watt/literig. Úgy, hogy ez az érték legalább napi 6 órán át meg legyen. Előtte-utána már lehet kevesebb is a fény. Most milyen Kelvin számú csöveid vannak? CO2: A gáz egyszerre indul a világítással?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 18., csütörtök 15:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Nagyon pöpec lett!Itt is megdícsérem.Legalább egy kicsit(2 kerekü járművel ) én is hozzájárultam ahhoz hogy kész legyen az akid! Kiváncsian várom milyen lesz később! A Tiedet mikor láthatjuk ?
2011. augusztus 18., csütörtök 15:12 |
|
|
myk74
|
Nagyon pöpec lett!Itt is megdícsérem.Legalább egy kicsit(2 kerekü járművel ) én is hozzájárultam ahhoz hogy kész legyen az akid! Kiváncsian várom milyen lesz később!
|
2011. augusztus 18., csütörtök 11:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
mardelboy írta: Ami az előre haladottságot illeti elmondom hogy pénteken estem neki a régi formának, teljes delete. é vasárnap estére lettem ezzel készen! De a mohát megtárgyaljuk személyesen úgy is hiányzik még a stau bokor is a képből mert az utcsó tövek sem maradtak meg! Elteszek Neked pár Staut . a moha mellé ...gyere bármikor
2011. augusztus 17., szerda 22:13 |
|
|