Szerző |
Üzenet |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Mexx2 írta: Molnár Béla írta: Nekem nagyon tetszik,szeret kertészkedni a komám, de a nagy aksit is meg néznénk már mert az sem kutya én már láttam Van neki egy másik akvárium? Muti muti Igazából csak egy akvárium van a másik kettő inkább nem is tudom mi, ugyanis azokban csak minimális víz van emers módon próbálom nevelni a növényeket. De az még nincs kész illetve "félig készen 2" állapotban van.
|
2014. február 1., szombat 13:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: Nekem nagyon tetszik,szeret kertészkedni a komám, de a nagy aksit is meg néznénk már mert az sem kutya én már láttam Van neki egy másik akvárium? Muti muti
_________________ K.Tamás
|
2014. február 1., szombat 10:03 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Nekem nagyon tetszik,szeret kertészkedni a komám, de a nagy aksit is meg néznénk már mert az sem kutya én már láttam
|
2014. január 31., péntek 19:51 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Egész izgalmasan néz ki!!
|
2014. január 31., péntek 19:19 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Le a kalappal!!! Tetszik az elképzelés.. Hozzá gondolva, hogy miként szoktad nevelni a növényeket, akkor ez telitalálat lesz... Remélem kapunk majd pár képet még a növekedésről...???
_________________Üdv. Bevi
|
2014. január 31., péntek 19:12 |
|
|
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Mexx2 írta: vaszabi írta: Nézd meg a Mountain Stream napló elejét ugyan az a technika! Ez nem olyan részletesen lett dokumentálva mint az. Ja nem a technikai részére gondoltam. Hanem amikor berendezed. Kíváncsi lettem volna hogyan alakítod ki a mostani formájára. Elrendeztem a talajt aztán forgattam a sziklákat és fákat hogy hogy passzolnak egymáshoz mi hol mutat legjobban, elment vele egy kis idő de csak összeállt.
|
2014. január 30., csütörtök 19:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
vaszabi írta: Nézd meg a Mountain Stream napló elejét ugyan az a technika! Ez nem olyan részletesen lett dokumentálva mint az. Ja nem a technikai részére gondoltam. Hanem amikor berendezed. Kíváncsi lettem volna hogyan alakítod ki a mostani formájára.
|
2014. január 30., csütörtök 19:54 |
|
|
vaszabi
|
Mexx2 írta: vaszabi írta: Nem kell támasztani nem folyik le ha pedig magassabbra kell építeni akkor sem a tereptárgyakkal való támasztás a jó megoldás mert az nem tart mindenhol egyenletesen és sok helyet vesz el a növényektől. Erről szívesen megnéztem volna egy kis képsorozatot, hogyan építetted fel az akváriumot. Nézd meg a Mountain Stream napló elejét ugyan az a technika! Ez nem olyan részletesen lett dokumentálva mint az.
|
2014. január 30., csütörtök 19:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
vaszabi írta: Nem kell támasztani nem folyik le ha pedig magassabbra kell építeni akkor sem a tereptárgyakkal való támasztás a jó megoldás mert az nem tart mindenhol egyenletesen és sok helyet vesz el a növényektől. Erről szívesen megnéztem volna egy kis képsorozatot, hogyan építetted fel az akváriumot.
|
2014. január 30., csütörtök 19:38 |
|
|
vaszabi
|
Mexx2 írta: vaszabi írta: Mexx2 írta: Mutatós. Jól fel pakoltad a talajt. Vagy máshogyan csináltad? Nincs az nagyon megemelve, bár igaz hogy lejt hátúlról előre igazán a kövek és a fák vannak egymásra rakva egymáshoz illesztve úgy hogy ne látszódjon a hátlapja az aksinak. Akkor hátul nincs ennyire fel tornyozva a talaj? Azt hittem, hogy a kövek meg a fák támasztják, de akkor jóval alacsonyabban van mint ahogyan kinéz? Nem kell támasztani nem folyik le ha pedig magassabbra kell építeni akkor sem a tereptárgyakkal való támasztás a jó megoldás mert az nem tart mindenhol egyenletesen és sok helyet vesz el a növényektől.
|
2014. január 30., csütörtök 19:36 |
|
|