Szerző |
Üzenet |
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
SlyChocolate írta: Vasmacso írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Minél többet nézem annál jobban tetszik, szép kis táj tetszik. Nekem is teszik de ahogy nézem nem látok a megfelelő helyre rendezett fókusz pontot. Vagy csak én nem veszem észre??? hova képzelnél el egy fókuszt és egy másodlagost ? Tudod az aranymetszés szerint... Nincs fókusza és ez zavar az amúgy pofás akvádnál... Bár lehet tévedek??? De valami zavar és bocsi érte, mert tényleg szép akva. Köszi Csoki Rajta vagyok a megoldáson tettem rá harmadoló vonalakat és spirált két szélre hm tovább megy a rendezgetés
|
2016. január 14., csütörtök 21:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Vasmacso írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Minél többet nézem annál jobban tetszik, szép kis táj tetszik. Nekem is teszik de ahogy nézem nem látok a megfelelő helyre rendezett fókusz pontot. Vagy csak én nem veszem észre??? hova képzelnél el egy fókuszt és egy másodlagost ? Tudod az aranymetszés szerint... Nincs fókusza és ez zavar az amúgy pofás akvádnál... Bár lehet tévedek??? De valami zavar és bocsi érte, mert tényleg szép akva.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 14., csütörtök 20:24 |
|
|
Vasmacso
|
SlyChocolate írta: pit975 írta: Minél többet nézem annál jobban tetszik, szép kis táj tetszik. Nekem is teszik de ahogy nézem nem látok a megfelelő helyre rendezett fókusz pontot. Vagy csak én nem veszem észre??? hova képzelnél el egy fókuszt és egy másodlagost ?
|
2016. január 14., csütörtök 20:18 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Minél többet nézem annál jobban tetszik, szép kis táj tetszik. Nekem is teszik de ahogy nézem nem látok a megfelelő helyre rendezett fókusz pontot. Vagy csak én nem veszem észre???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 14., csütörtök 20:04 |
|
|
Vasmacso
|
JANNUS333 írta: Nagyon szép, nagyon macho... a fa kérdés hmm...ha könnyen moccintható előrébb raknám mint a kicsik..sőt a bal oldali szikla elé. Ha bármilyen nehézségbe ütközik, miattam arrébb ne rakd... Szia Lesz változás megy könnyen mindenre kereket raktam csak tologatni kell
|
2016. január 14., csütörtök 19:05 |
|
|
Vasmacso
|
edit86 írta: Ez igen , nagyon szép gratulálok tetszenek a kis fák!
Tapatalk-kal küldve az én D5503-el Köszi lesz még fa benne bőven
|
2016. január 14., csütörtök 19:03 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Egyszer én is szeretnék ehhez hasonló tájképi jelleget mutató akváriumot berendezni. Ezzel az akváriummal Afrika csapadékosabb, ligetes-cserjés szavannáit lehetne bemutatni víz alatt. A kicsi mohásított fák az akácia ligeteket imitálják, míg a zöld előtér a gyepszinti magasra növő fűféléket képezi le. Ha megengedsz egy apró észrevételt: a jobb oldalon elhelyezett fa sokkal vaskosabb törzzsel rendelkezik, mint a többi, valamint hátrább is helyezkedik el. Ez tűnik picit zavaróan a látvány teljes szemlélése kapcsán. Természetesen ez egy laikus véleménye, mely nem feltétlen számít. De ebben a formában is irigylésre méltó az általad létrehozott látkép.
|
2016. január 14., csütörtök 12:03 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Minél többet nézem annál jobban tetszik, szép kis táj tetszik.
|
2016. január 14., csütörtök 8:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
unreal976 írta: Nagyon szepen befuvesitetted a vizfelszint is, egyedi, gratulalok! A fak igazan tetszenek, mint mar mondtam, igazi szavanna lesz ez. A hatterbe kellene egy narancs szinu led, lenyugvo napot szinbolizalvan, igazan hangulatos lenne. Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el Tényleg a vízfelszín.. Ez a legújabb délibáb próbálkozás víz alatt
2016. január 13., szerda 23:38 |
|
|
unreal976
|
Nagyon szepen befuvesitetted a vizfelszint is, egyedi, gratulalok! A fak igazan tetszenek, mint mar mondtam, igazi szavanna lesz ez. A hatterbe kellene egy narancs szinu led, lenyugvo napot szinbolizalvan, igazan hangulatos lenne. Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. január 13., szerda 23:33 |
|
|