Gondolotam megmutatom őt is
Lényegében ez egy esőerdő a szobában. Elég élvezetes kis játék ez. Ajánlom kipróbálni mindenkinek mert aránylag olcsó és mutatós dolog, Főleg akkor ha minden úgy megy ahogy az ember akarja. Hála az égnek itt nem kell az alga miatt aggódni. Nincs szűrő , nincs co2 beoldás , csak világítás ,tápozás és locsolás.
Próbálkozok már rég óta ezzel a stílussal , de most már elég jól megy ahoz ,hogy meg tudjam mutatni. Kezdek ráérezni a tápozásra szellőztetésre locsolásra. Kell vele foglalkozni de meghálálja. Egy kicsi hajlított üvegű akváriumban fejlődik az erdő (7-8l). A világítás egy 13W compact(500lumen). Ezt biztos szeretném egy ledre cserélni a közeljövőben. Valószínűleg tripla teljesítmény(1500lumen 15W). Valószínűleg díjaznák a növények és talán még virágba is borulnának. Ez lenne a csúcs:)))) A talajom knott talaj , nincs alatta táptalaj , sajna ez kimaradt , de majd a köviben pótlom. Biztos vagyok benne ,hogy a növények sokszorossabban szebbek és gyorsabbak lennének. Ezt csak folyékony tápozással tudom pótolni , hála az égnek elég sikeresen megy! Növények olyanok amikről tudom , hogy bírják a levegőt. Glosso , Hydro vertica , Staurognye, Pogo erectus, Bonzai. Sokat kell őket vágni. Elég gyorsan fejlődik mindegyik. A leggyorsabb az erectus volt. Már kikerült belőle 3tő mert kinőtt belőle. Nekik csak az oldal hajtásai vannak benne. Na akkor lássuk néhány képet.
(Elis feljtettem fél adag glosso került bele)