Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
SlyChocolate írta: Nagyon jó makrók Béci!!! Ez már a 7D-vel készült képek? Köszi... Ez még a 20D-vel készült... Nagyon kiváncsi leszek /lennék/, hogy egy 7D, vagy egy 5D-vel miket lehet művelni... Sajnos még nagyon messze vagyok a 7D-től. KaZe írta: Jól van Béci, szép lesz ez ha megláthatjuk mi is egészben. Az isnpirációs fotó valóban nagyon tetszetős, egyszer láttam valami hasonlót én is valahol Bükkszék környékén, csak ott ezek a folyondárok az út széli fákról lógtak lefele. Halakból én zebra-, párduc vagy leopárd dániót tennék bele, ha már safari parkban voltál. Nem szeretném még mutogatni. A mohák még csak tengnek-lengnek.... Tegnap este fotóztam az én aksimat és rájöttem, hogy változtatni kell rajta. Akkor jön a teljes kép, mikor, majd elér egy szintet... Köszönöm a halak ajánlását... )
_________________Üdv. Bevi
|
2011. december 8., csütörtök 21:07 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Jól van Béci, szép lesz ez ha megláthatjuk mi is egészben. Az isnpirációs fotó valóban nagyon tetszetős, egyszer láttam valami hasonlót én is valahol Bükkszék környékén, csak ott ezek a folyondárok az út széli fákról lógtak lefele. Halakból én zebra-, párduc vagy leopárd dániót tennék bele, ha már safari parkban voltál.
2011. december 8., csütörtök 19:02 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon jó makrók Béci!!! Ez már a 7D-vel készült képek?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. december 8., csütörtök 18:33 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
|
2011. december 8., csütörtök 11:19 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Királyképek! Hangulatosak nagyon! Mikor várhatóak a teljes képek?
|
2011. december 6., kedd 10:49 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
|
2011. december 6., kedd 10:21 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Én is várom a képeket! Kíváncsi vagyok rá nagyon milyen is lesz ez a dolog!
|
2011. december 2., péntek 6:23 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Kíváncsian várjuk milyen lesz az akva... No meg persze mi is lehet az álmaid fotózója? KÁBÉ 2 hét múlva lesznek új képek... A növények kondíciójára leszek kíváncsi. A mohák jelenleg elég megviseltnek tűnnek... Álmom sok van, de a gép amit szeretnék venni az egy Canon 7D... Már egy használtat ki is néztem... 2 objektívet már vettem hozzá...
|
2011. december 2., péntek 0:15 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
bevi írta: Sajnos mostanában nem voltam valami aktív az online térségben Fotókat sem készítettem mostanában. Ebben nagy szerepet játszik az is, hogy el szeretném adni a mostani gépemet és megvenni álmaim fényképezőjét, amivel már komoly HD videót is tudok készíteni... ))) Végre eljött a nagy nap! Már nem bírtam és elkezdtem összeállítani az én kis akváriumomat... Még teljes képet nem készítek róla míg minden növény kerül bele... Bevi Mester! Kíváncsian várjuk milyen lesz az akva... No meg persze mi is lehet az álmaid fotózója?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. december 1., csütörtök 19:45 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
Levinen írta: kötözz a fára egy jó adag Eleocharis acicularist és öntsd nyakon egy lavór carboval. A színhatás tökéletes lesz, már ami a szalmát illeti. . Ezen már én is gondolkoztam... Vagy szedek egy kis száraz füvet a parkban... ))) Most még sok vele a gond... Ami elsőnek jó ötletnek tűnt az kiderült, hogy használhatatlan!!! Ma már belekerült a parvula és egy kis vízcserével is töltöttem az időt.
|
2011. december 1., csütörtök 12:37 |
|
|