Szerencsém van a, mert sok rák van benne és így valamelyik mindig van elől, vagy oldalt... 3 oldalról látható az akvárium... Tegnapi videó és pár kép úgy pár percet vett igénybe... Majd, ha nagyobb fotózást rendezek bent a boltban az kb 4-6 óra szokott lenni... Azoktól a képektől többet várok majd... Plussz fények kellenek...
A halak fajtája folyamatosan változik... Az biztos, hogy a mostani Mollik kikerülnek belőle.. Legszívesebben csak rákokat tartanék benne... Imádom nézegetni... Minden részlete egy-egy kis külön világ...
Milyen halak és mikor lesznek benne? Amúgy a dániók tényleg jól mutatnának benne. De szerintem a serpalacaz is jól mutatna benne, bár nem tudom mekkora az akvárium, lehet hogy kicsi lenne a lazacoknak.
Amúgy meg le a kalappal, nagyon jó kis akvárium.
_________________ K.Tamás
2012. január 26., csütörtök 10:44
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
A "sötétzöldbe" vesző tekintet a projekt része volt, csak még fiatalok a növények és nem érték el a végső méretet... Valahogy ilyesmit szeretnék majd...
A jobb eleje sem végleges, mert a jobb oldali Blyxa le van maradva a bal oldalitól...
_________________ Üdv. Bevi
2012. január 26., csütörtök 9:22
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
Valóban jót tett neki a hátsó traktus erősítése és az előre berakott fa is bejön nekem. Még a későbbiekben a mohák és a többi növény nevelgetésére teszem a hangsúlyt... Sajna azok még nem akkorák, mint amit megálmodtam...
Jól van Béci, faszányos lesz ez, nekem is tetszik. Há' réjforeszt, he! Lehet érdemes lenne a jobb hátuljába benyomkodni valami vékonyabb levelű stemet, hogy a háttér ne fehér legyen, hanem a tekinteted "bele vesszen" a réjnforeszt sötét zöldjébe. Vagy?
Elég jó lett, ami engem kicsit zavar az az előtérben lévő függőleges faág. Én megdönteném jobbra, úgy mint ha a kidőlt fa egy ága lenne. Jelenleg nekem eléggé vonzza a tekintetem. Meg a jobbos nagy fa tövébe tennék egy Fissidens bokrot. Most eléggé üres az a rész és a fatörzsben az a derékszög sem túl természetes.
2012. január 26., csütörtök 7:05
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
Köszi a véleményeket... A technikával azért nem foglalkoztam, mert csak egy sebtében fotózás történt. A végleges képeket, majd vakukkal és teljes növény pompával készítek...
A balra dőlés elég elgondolkodtató... Agyalok, majd rajta...
Nekem tetszik! Egy icipicit talán balra dől, de nem vészes. Lehet, hogy egy hangsúlyosabb fa vagy kő már vissza is billenthetné. Amúgy király a mélység is
_________________ Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
2012. január 25., szerda 22:22
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
Fűű... ahogy egyik kollégám mondaná - bár másra szokta, de - Ammá' való! Nagyon pöpec és a fotó is, csak balra a technika ne lenne ottan... szerintem nagyon szép!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 132 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.