|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:41
|
Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
2013. október 12., szombat 15:24 |
|
|
Icepeak
|
Kezd végre helyre rázódni a kicsike, mondjuk 1 hónap után már illendő lenne ,hogy helyrerázódjon! Alga még van , de már csak hála rhizoclonium. Ezzel könnyel elbánok vagyis inkább az amanok meg a hidrogénperoxid Növények megvannak mind és szépen gyarapszik az összes persze a maga tempójában Levélváltás még zajlik , de már majdnem minden növény végzett vele. Vízcserékből visszaveszek. Heti 2x6l. Gondolkodtam a világítás idejének növelésén. Most 8 órát megy a pilács. 1w/l papíron , de a valóságban köze sincs hozzá. Nagyobb csövet még nem akarok míg nincs meg a normális co2 rendszer hozzá így csak az időt növelném 10 órára! Képek majd ha leküzdöttem az rizót!
2013. október 11., péntek 17:53 |
|
|
Icepeak
|
Kicseréltem a talajt alatta istára és rá egy hétre... Most nem, se idő , se kedv
2013. október 9., szerda 21:17 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: Mexx2 írta: A wabi-kusáddal mi a helyzet? Megette a cyano! Hogyan? Lesz következő?
_________________ K.Tamás
|
2013. október 9., szerda 19:12 |
|
|
Icepeak
|
Mexx2 írta: A wabi-kusáddal mi a helyzet? Megette a cyano!
2013. október 9., szerda 17:20 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A wabi-kusáddal mi a helyzet?
_________________ K.Tamás
|
2013. október 9., szerda 15:57 |
|
|
Icepeak
|
premierpark írta: Szia,
megkérdezhetem, hogy milyen növényeid vannak. Az a fű szerű nagyon szép meg a másik kicsi is. Egy nano akváriumba szeretném. Mennyire igényelnek co-t? Szia! Bal hátul --->Pogosztemon hellfire Elől végig--> Micranthemum Sp. Monte Carlo Jobb hátul-> Eleocharis acicularis Jobb közép->Littorella uniflora Hát eléldegélnek co2 nélkül is , de meghálálják brutálisan a normális co2 beoldást!
2013. október 9., szerda 12:52 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Szia,
megkérdezhetem, hogy milyen növényeid vannak. Az a fű szerű nagyon szép meg a másik kicsi is. Egy nano akváriumba szeretném. Mennyire igényelnek co-t?
|
2013. október 9., szerda 10:12 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Icepeak írta: Akkor egy kis helyzetjelentés! Elég rendesen bealgásodtam. Diatom , cyano , staghorn és még sok más Nekiestem ,hogy amit csak tudok megtakarítok , persze rengeteg ,hely van amihez nem fértem hozzá Kapott egy feles vízcserét is a biztonság kedvéért. Holnap újra nekiállok algát takarítani , leszívni a mulmot és levágni az elhalt leveleket mindezt persze egy vízcserével egybekötve A növények fejlődnek , stagnálást nem tapasztaltam. Ahoz képest ,hogy előtéri növény (monte carlo) mégis a leggyorsabb az akváriumban. Lassacskán kész a gyep Mi algásodott le ? Az előző képeken nyoma sem volt probláémának A kicsi! Üveg , talaj , növények , műanyag elemek
2013. október 2., szerda 18:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Icepeak írta: Akkor egy kis helyzetjelentés! Elég rendesen bealgásodtam. Diatom , cyano , staghorn és még sok más Nekiestem ,hogy amit csak tudok megtakarítok , persze rengeteg ,hely van amihez nem fértem hozzá Kapott egy feles vízcserét is a biztonság kedvéért. Holnap újra nekiállok algát takarítani , leszívni a mulmot és levágni az elhalt leveleket mindezt persze egy vízcserével egybekötve A növények fejlődnek , stagnálást nem tapasztaltam. Ahoz képest ,hogy előtéri növény (monte carlo) mégis a leggyorsabb az akváriumban. Lassacskán kész a gyep Mi algásodott le ? Az előző képeken nyoma sem volt probláémának
2013. október 2., szerda 18:24 |
|
|