Kedves Mindenki!
Először is köszönöm a szívélyes fogadtatást.
Kicsit eltűntem, ezért utólag is elnézést kérek, most pótlom a válaszokat.
papó:
Igen a bal oldalra csak be vannak hajigálva a növények.
Mexx2:
Köszönöm.
Babar:
A háttérig még nem jutottam, azonban úgy gondolom mindenképp érdekes lehet majd kipróbálni.
SlyChocolate:
A háttérig még nem jutottam, azonban úgy gondolom mindenképp érdekes lehet majd kipróbálni.
Világítás: 132W (2X55W + 2X11W) power kompakt fénycső. (6 óra naponta)
Tápozás: Dr. Garden (tropicalfish) micro illetve macro táp naponta 2,5ml és 1,5ml.
Sajnos friss kép nincs mert közben átalakítottam. Legközelebb majd jobban figyelek erre is. Bocsi.
Angol:
Köszönöm.
Sokat gondolkodtam az elrendezésen. Nem igazán voltam elégedett
Így újragondoltam az ötletet.
Sikerült megoldani a jelenlegi lakók ideiglenes kiköltöztetését, így lényegesen egyszerűbb az elrendezés módosítgatása.
Jelenleg az elrendezés a következőképp néz ki:
Amint láthatjátok az alapkoncepció maradt ugyan az: adott a vulkán.
Viszont stílusváltás történt: átálltam a köves-fás stílusra, illetve eltoltam középre a fókuszpontot.
Kb. 1 cm talajfeltöltés még jön hozzá, ami hátrafelé haladva emelkedni fog. Ezek a részek a sziklák közötti részt lennének hivatottak kitölteni úgy, hogy lejtőt képezzenek.
A növények pontos összetétele még változóban. Ami biztos, hogy piros stem növények mennek a vulkán belsejébe, és lesz montecarlo gyep.
Szerintem sokkal jobb lett mint az előző, persze a növények teszik majd fel az i-re a pontot, addig a hiányzó részeket képzelni kell.
Jöhetnek az építő kritikák az elrendezésre.
Ami már most szembetűnő nekem, hogy jelenleg (szerintem) a képen nincs meg a térhatás, egy kicsit talán úgy tűnik, mintha minden egy síkba esne.
Üdv,
Laci