Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:47

Hozzászólás a témához  [ 63 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Következő
 Pleasure 
Szerző Üzenet

salvador írta:
myk74 írta:
Lehet egy kérésem?A tetőről belülről csinálnál egy fotót?Legfőképp az érdekel hogyan van ráültetve az üvegre!

Ha a legfontosabb hogyan van raultetve, hát sehogy egyszerüen rajta van, ez egy 20cm atmerojü hosszaban megfelezett szennyvizcsö, feketére lefujva, 8000k fénycsövel.

Köszönöm.Fel sem tűnt ezen egyszerü megoldás! :pápá:

2012. március 31., szombat 20:05

Mexx2 írta:
salvador írta:
Kép

Hello
Üdv a fórumon.
Tényleg jó kis akvárium, és ahogy látom sűrűn ülsz előtte, mert a szék nem gyengén lóg be a képbe. :D
És ahogy nézem a házi készítésű szűrőtől is lehet aludni.

Ó iszonyat csendes, ahhoz képest hogy egy bivaly medencepumpa dolgozik benne; És igen ha már megvan akkor csodáljuk amig csak lehet erre pedig a legjobb eszköz egy a dédnagymamámtol örökölt korabeli szék, persze lelakozott allapotban, király! :)

2012. március 31., szombat 15:11

myk74 írta:
Lehet egy kérésem?A tetőről belülről csinálnál egy fotót?Legfőképp az érdekel hogyan van ráültetve az üvegre!

Ha a legfontosabb hogyan van raultetve, hát sehogy egyszerüen rajta van, ez egy 20cm atmerojü hosszaban megfelezett szennyvizcsö, feketére lefujva, 8000k fénycsövel.

2012. március 31., szombat 15:04

Igen az a lankás szakadékos volt a kezdőállapot amit még anno megálmodtam. Kb egy év után meguntam és egy letisztult világot szerettem volna az akváriumban látni, ekkor szétbontottam egy kicsit és lett ez de még félkész, így fogjatok latni hogyan fejlodik.
Ami még hianyzik, amit szeretnék az a valisneria nana a hatterben a hatso üveg elött vegig egy vékony csikban, ami takarja az átlátást az akvariumon.

Ime a mai allapot :

Kép

2012. március 31., szombat 15:00

salvador írta:
"Hol is kezdhetném, régóta beástam már magam ebbe a növényesdibe, bolondság lenne abbahagyni összesen 4 akváriumon vagyok túl mind mind növényes volt; Eljött ez az idő és a túloldalról átúsztam ide, alapvetően is debreceni vagyok, úgyhogy mit is keresnék Én egy olyan helyen ahol nem az a cél hogy megelégedett használója legyél a hobbidnak és az akváriumodnak, hanem valami más valami félrevezető anyagiaskodás. Így hát nagy valószínűséggel itt maradok, jobb ez itt, persze ha nem zavarok."

Szia üdv itt nálunk.
Örülök ,hogy ránk találtál, gatula az akvádhoz, pofás darab...

Bár ott ahonnét Te jössz a növényes kolléga hozzászólását már réges-rég törölték volna.
Itt viszont mivel sok mindenben igaza ez nem fog megtörténni.
Legalább is ha őszinte a vélemény mert azt mindig érdemes meghagyni mások számára.
Még ha kicsit offolja is a topicod.
;)

2012. március 30., péntek 17:23
Sasszem

salvador írta:
Kép

Hello
Üdv a fórumon.
Tényleg jó kis akvárium, és ahogy látom sűrűn ülsz előtte, mert a szék nem gyengén lóg be a képbe. :D
És ahogy nézem a házi készítésű szűrőtől is lehet aludni.

2012. március 30., péntek 15:50

Szia

Egy újabb taggal bővültünk :smaci:
Most jut eszembe hogy amióta felraktam ide az akvámat szinte nem is voltam a másik fórumon.
Az akváriumod nagyon egyedi, tetszik.
Két oldalt síkság, középen meg szakadék, kanyon szerűség.Bocs ha nem ezt akartad imitálni, de én ezt látom benne.
Marha jó néz ki :!:

2012. március 30., péntek 15:22

Szóhoz sem jutok!Nem semmi munka van ebben a csodában.Grat!Most akkor melyik a mostani állapot?Elvesztettem a fonalat a képek csodálása közepette! :lol:
Technikából a suliban úgy látom ötös voltál :D .

2012. március 30., péntek 13:58

Üdv a forumon.
Latom azert meg akadnak emberek, akikben felmerül, hogy a masik banda nem csak szentekböl all...
Nekem azzal semmi bajom, hogy penzt akarnak keresni vele, en is penzert dolgozok, Papoek sem az emberek ket szep szemeert tartanak nyitva, viszont az hogy ezt a dolgot az ember hogyan csinalja, korrektül, vagy moho modon, embereket megvezetve, oriasi haszonkulcsokkal, az mar egy teljesen mas tema.
Ami ebben az ADA körüli hype-ban engem legjobban felidegesitett, a minöseg. A baratnöm kapott a fönöketöl egy ADA koffert kb 2 honapja, mert 1 eve van ott a cegnel.(tudta a fönök, h a baratnöm akvarisztizal) A kofferben 3fele csipesz, ollo, talajegyengetö, riccia-kötözö, valamint moha kötözö megtalalhato. (meg meg egy csomo vacak..)
Megneztem tüzetesebben a dolgokat:
A riccia kötözö az egy sima 10es horgaszdamil (fel gyerekkoromat horgaszassal töltöttem, siman felismerem..)
a moha kötözö sima sötetzöld cerna, semmi extra...
egy ollo arabol pedig az ebayen kb 2 darab orvosi!! ollot veszek, melyek köszönö viszonyban sem lesznek az ADA olloval.
Szoval szamomra az ADA nem jelent többet mint egy "mester"re alapozott jo marketinges termek közepes/alacsony minöseggel.
(Hozza kell tenni, hogy az azsiai területeken a mesterkep sokkal fontosabb mint nalunk Europaban. Ez az emberek massagabol/nevelteteseböl adodik, ök meg pl az istennek sem vennenek dieseles kocsit...)
A vilagitasukrol meg nem is beszelek...a 150 Wattos "Solar" lampajukat 400 euro körül adjak, mikor a 100*50es Giesemann vilagitasomat mar 500 körül meg lehetett venni szalracsiszolt aluminium, gyönyörü dizajn, stb...

Felfordul a gyomrom mind a diszes bandatol, mind a promozott termeküktöl.

Üdv a forumon megegyszer:)

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novenyesakvariumok 2012. március 30., péntek 15:23-kor.

2012. március 30., péntek 13:57
Profil Honlap
Adminisztrátor

Hogy-hogy hiánycikk??? Nálunk most is van :evil: :evil: :lol: :lol:
Amúgy szerintem a Nana a vékony struktúrájával bele veszne növények közé... :geek: :geek:
Sokkal jobb választás lenne a Vallisneria spiralis 'Tiger'...Szép egyenes levelei nagyon szép kontrasztot nyújtanának...a megcsavarodott virágszál még jobban feldobja az összképet... :D :D
Kép

2012. március 30., péntek 13:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 63 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Következő