|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:44
|
Path of enlightenment - 54L low tech ryoboku
Szerző |
Üzenet |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
Arra én is kíváncsi lennék! Mármint a listára.
|
2014. október 8., szerda 23:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni. Igen, a nyűgösségéről hallottam, de még hosszabb, mint a nana?! Mekkora a teljes kifejlett hossza? A nanára 40-80 centit találtam. Akkor a végén tényleg a sima vallisneria asiatica lesz a befutó... nincs amúgy vele semmi bajom, csak lehetne kicsit vékonyabb a levele. Viszont anno a halas korszakból ismerős, nagyon szerettem, mert igazán hálás növény, brutál levél felülettel. Összeválogatok Neked pár tő vékony szálú növényt..mire kelleni fog . Kíváncsi vagyok, miket ajánlasz! Én meg közben előbányászom a tropica katalógust, abban jó sok kép van. Ha csak tropica növények léteznének akkor mi lenne a színes természettel ?
2014. október 8., szerda 18:50 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni. Igen, a nyűgösségéről hallottam, de még hosszabb, mint a nana?! Mekkora a teljes kifejlett hossza? A nanára 40-80 centit találtam. Akkor a végén tényleg a sima vallisneria asiatica lesz a befutó... nincs amúgy vele semmi bajom, csak lehetne kicsit vékonyabb a levele. Viszont anno a halas korszakból ismerős, nagyon szerettem, mert igazán hálás növény, brutál levél felülettel. Összeválogatok Neked pár tő vékony szálú növényt..mire kelleni fog . Kíváncsi vagyok, miket ajánlasz! Én meg közben előbányászom a tropica katalógust, abban jó sok kép van.
2014. október 8., szerda 18:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni. Igen, a nyűgösségéről hallottam, de még hosszabb, mint a nana?! Mekkora a teljes kifejlett hossza? A nanára 40-80 centit találtam. Akkor a végén tényleg a sima vallisneria asiatica lesz a befutó... nincs amúgy vele semmi bajom, csak lehetne kicsit vékonyabb a levele. Viszont anno a halas korszakból ismerős, nagyon szerettem, mert igazán hálás növény, brutál levél felülettel. Összeválogatok Neked pár tő vékony szálú növényt..mire kelleni fog .
2014. október 8., szerda 10:44 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni. Igen, a nyűgösségéről hallottam, de még hosszabb, mint a nana?! Mekkora a teljes kifejlett hossza? A nanára 40-80 centit találtam. Akkor a végén tényleg a sima vallisneria asiatica lesz a befutó... nincs amúgy vele semmi bajom, csak lehetne kicsit vékonyabb a levele. Viszont anno a halas korszakból ismerős, nagyon szerettem, mert igazán hálás növény, brutál levél felülettel.
2014. október 8., szerda 9:45 |
|
|
Molroth
|
Mexx2 írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: A sima valisneria szóba sem jöhet ?Mondjuk asiatica Nem rossz, felírom a B listára. Egyelőre, ahogy utána olvastam, a nana felejtős, mert nagyon hosszúra tud megnőni. Szerintem a montevidensis lesz a befutó majd, mert valami vékony szálú, fűszerű, légies növényre pályázok. Ezt ellensúlyozza, hogy a sima valisneria eg igazi elhanyagolt "retro" növény, ergo nem elcsépelt. Nehéz, nehéz, nehéz! A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni. Eleocharis acicularis? Az túl rövid lenne, azt szeretném, ha kicsit szétterülne a felszínen. Erre jó lenne a vivipara, de azt meg horror rendezetten tartani.
2014. október 7., kedd 21:20 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: A sima valisneria szóba sem jöhet ?Mondjuk asiatica Nem rossz, felírom a B listára. Egyelőre, ahogy utána olvastam, a nana felejtős, mert nagyon hosszúra tud megnőni. Szerintem a montevidensis lesz a befutó majd, mert valami vékony szálú, fűszerű, légies növényre pályázok. Ezt ellensúlyozza, hogy a sima valisneria eg igazi elhanyagolt "retro" növény, ergo nem elcsépelt. Nehéz, nehéz, nehéz! A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni. Eleocharis acicularis?
_________________ K.Tamás
|
2014. október 7., kedd 21:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: A sima valisneria szóba sem jöhet ?Mondjuk asiatica Nem rossz, felírom a B listára. Egyelőre, ahogy utána olvastam, a nana felejtős, mert nagyon hosszúra tud megnőni. Szerintem a montevidensis lesz a befutó majd, mert valami vékony szálú, fűszerű, légies növényre pályázok. Ezt ellensúlyozza, hogy a sima valisneria eg igazi elhanyagolt "retro" növény, ergo nem elcsépelt. Nehéz, nehéz, nehéz! A montevidensis még hosszabb és nagyon nyűgös tud lenni.
2014. október 7., kedd 21:11 |
|
|
Molroth
|
pit975 írta: Az üllői úton van egy pár köves. Nézegettem annó már én is. Köszi szépen, megnézem őket!
2014. október 7., kedd 21:05 |
|
|
Molroth
|
papó írta: A sima valisneria szóba sem jöhet ?Mondjuk asiatica Nem rossz, felírom a B listára. Egyelőre, ahogy utána olvastam, a nana felejtős, mert nagyon hosszúra tud megnőni. Szerintem a montevidensis lesz a befutó majd, mert valami vékony szálú, fűszerű, légies növényre pályázok. Ezt ellensúlyozza, hogy a sima valisneria eg igazi elhanyagolt "retro" növény, ergo nem elcsépelt. Nehéz, nehéz, nehéz!
2014. október 7., kedd 21:04 |
|
|