Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Idézet: Legyen Pesten egy tropicalfish ? Keszthelyen is lehetne, mert ugye ez a Balaton "fővárosa" <--kicsit röhejes nekem legalább van önkritikám. Bocs az offért! Én cserélnék veled bármikor lakhelyet!
|
2014. február 6., csütörtök 17:28 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Idézet: Legyen Pesten egy tropicalfish ? Keszthelyen is lehetne, mert ugye ez a Balaton "fővárosa" <--kicsit röhejes nekem legalább van önkritikám. Bocs az offért!
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. február 6., csütörtök 15:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nyugati környékén ?
2014. február 6., csütörtök 13:09 |
|
|
wágner úr
|
papó írta: Molroth írta: pit975 írta: Melyik fresibe voltál?? Megnézném magamnak én is. Az europark mögött nyílt nemrég egy XXL üzlet. Régebben ez egy obi volt, csak az meg átköltözött a kökibe. Legyen Pesten egy tropicalfish ? Nagyon jó lenne Persze nem mind egy hogy hol.
|
2014. február 6., csütörtök 10:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: pit975 írta: Melyik fresibe voltál?? Megnézném magamnak én is. Az europark mögött nyílt nemrég egy XXL üzlet. Régebben ez egy obi volt, csak az meg átköltözött a kökibe. Legyen Pesten egy tropicalfish ?
2014. február 6., csütörtök 9:32 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
pit975 írta: Melyik fresibe voltál?? Megnézném magamnak én is. Az europark mögött nyílt nemrég egy XXL üzlet. Régebben ez egy obi volt, csak az meg átköltözött a kökibe.
2014. február 6., csütörtök 9:25 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Melyik fresibe voltál?? Megnézném magamnak én is.
|
2014. február 5., szerda 19:30 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Mexx2 írta: Nem csak ott hanem szinte minden díszállat kereskedésben. Valahol olvastam, szerintem az Akvárium Magazin mostani számában. Bárcsak a heteropoda garnikat is így árulnák mindenhol. Egyébként érthető, hogy védik a genetikai állományt, nagyon helyes. Ettől függetlenül valahogy úgyis beszerzek nőstényt is. Bár azt nem tudom, hogy lehet megkülönböztetni, mert nem túl színesek. Régen sokáig voltak sima guppijam, nagyon szerettem őket. És ez a három újonc most nagyon meghozta a kedvem ehhez az apró halacshoz. Majd keresgélek hobby tenyésztőt akitől vehetek, hogy legyen folyamatosan saját szaporulatom. Több mint 10 évvel ezelőtt Balmazújvároson a fürdő leeresztő csatornájában fogtuk a vad guppikat. És sokkal szebbek is voltak mint amiket akkor a boltokban lehetett kapni. Legalábbis nekem jobban tetszett.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 5., szerda 18:59 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Mexx2 írta: Nem csak ott hanem szinte minden díszállat kereskedésben. Valahol olvastam, szerintem az Akvárium Magazin mostani számában. Bárcsak a heteropoda garnikat is így árulnák mindenhol. Egyébként érthető, hogy védik a genetikai állományt, nagyon helyes. Ettől függetlenül valahogy úgyis beszerzek nőstényt is. Bár azt nem tudom, hogy lehet megkülönböztetni, mert nem túl színesek. Régen sokáig voltak sima guppijam, nagyon szerettem őket. És ez a három újonc most nagyon meghozta a kedvem ehhez az apró halacshoz. Majd keresgélek hobby tenyésztőt akitől vehetek, hogy legyen folyamatosan saját szaporulatom.
2014. február 5., szerda 18:57 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Mexx2 írta: Azért mert ezeket a halakat kitenyésztik és védik a fajt és a kitenyésztett törzset. Meg ugye a konkurencia. Jah, hogy úgy érted, hogy a fresiben. Hát igen, az nekem is leesett, hogy itt nem fogok nőstényt kapni. Szerencsére már találtam forrást, csak most éppen nincsen szaporulat. De amíg megvannak a furcaták, addig úgysem bővítem az állományt. Nem csak ott hanem szinte minden díszállat kereskedésben. Valahol olvastam, szerintem az Akvárium Magazin mostani számában.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 5., szerda 18:50 |
|
|