Ma végre rendbe kaptam az akit. De a héten azért lesz egy carbo-kúra is. Kipucoltam a szűrőt, a szűrő csöveket, új perlont szabtam a szűrőbe, meg vissza raktam a gyári kiömlőt, mert az előző diy csövet már nem tudtam tisztán tartani, mert túl kicsik voltak a rések és már érződött a szűrő teljesítményén is, hogy nem az igazi. A difit kiemeltem a víz fölé és kapott egy carbos áztatást, most 2 hétig okés lesz megint, aztán domestos jön ismét.
A rotalát brutálisan visszavágtam, nem látszik ki semmi a szikla mögül. A hm-et sem kíméltem és a pogonak is adtam rendesen, és az összes giga-marsilea levelet is lecsapkodtam a vízalatti machatémmel.
A pinnatifidát nemsoká nyírni kell, és úgy néz kis, hogy az ammania is szeret nálam, mert lassan, de az is növöget.
Az aki megkapta a szükséges bacit, meg a heti 5 nyomás tropica tápot és a 3ml macrot. És új élesztős lötty került bevetésre.
Most egy darabig hagyom a növényeket regenerálódni, addig nem nagyon lesz fotó, mert nincs nagyon mit lefotózni.
De a halak legalább élvezik a plusz teret.
Az endlerek nagyon cukik, nagyon passzolnak ebbe az akiba méretben és színben is.
Köszi, hogy benéztél!
Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.