|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:38
|
Path of enlightenment - 54L low tech ryoboku
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Hát fa az nincsen sajnos. Sajnos a szétszedés az kb elkerülhetetlen, mert költöztetés lesz, illetve szeretnék egy kicsit egyszerűbben karbantartható scape-et sok dekorhomokkal, előtéri növény nélkül. És mindezt még a baba érkezése előtt - persze csak akkor, ha sikerül hozzá beszerezni a dekorhomokot, a tervezett követ, meg egy pár szép red moor ágat. Sőt, igazából az akváriumot is le szeretném cserélni egy átlátszó ragasztásúra. Meglátjuk, mire lesz keret és mikor.
2014. május 29., csütörtök 8:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ha adhatok egy tanácsot , akkor ne szedd szét az akváriumot a fotózás után , hanem tegyél még bele pár fát. Tulajdonképpen most is annyit lehetne vele variálni , már ha van készen áztatva.
2014. május 28., szerda 20:28 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Nem tudom mire gondoltál a változtatással. Nekem tetszik így ahogy van. Köszi szépen Papó! Az az igazság, hogy a gyeppel én is meg vagyok elégedve, nem egyhangú, jól mutat benne elszórtan a staurogyne, pogo, meg a marsilea. Amit sajnálok, hogy a montecarlo inkább fentről látszik, de annyi baj legyen. Annyit még kozmetikáztam, hogy a nagy böhöm marsilea propellereket kivagdostam, ami meg rossz helyen volt, azokat kiszedtem és átültettem máshová. Sajnos a rotalának még kellene egy hét, de hát ez van. Holnap délután fotózás és este be is küldöm a nevezést! Ez lesz az első versenyem! Telefonnal és nemrég beöntött bacikultúrával most így néz ki:
2014. május 28., szerda 19:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem tudom mire gondoltál a változtatással. Nekem tetszik így ahogy van.
2014. május 28., szerda 8:20 |
|
|
Molroth
|
Tegnap is fotózgattam kicsit: Illetve szeretném bedobni az akit az idei IAPLC-re is és próbálgattam tegnap a holnapi fotózásra. Ha valakinek esetleg van ötlete, hogy mivel lehetne még megtuningolni egy nap alatt az összképet, akkor hajrá, jöhet minden vélemény!
2014. május 28., szerda 7:44 |
|
|
Molroth
|
tommyv írta: Nagyon szép egészségesek a növényeid!! És a képek is tetszenek, jó kis kontrasztosak Köszi szépen! Sajna az, hogy a növények egészségesek, az enyhe túlzás, mert van itt staghortól megkezdve a szőrtől a hajig minden. De jobb kondiban vannak a növények, mint eddig valaha. Sajna elkövettem egy bakit... amikor fénycsövet cseréltem, nem emeltem meg a lámpát, mert lusta voltam. Lett is alga virágzás, de szerencsére visszaszorult a dolog, így szinten tartható.
2014. április 25., péntek 21:48 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szép egészségesek a növényeid!! És a képek is tetszenek, jó kis kontrasztosak
2014. április 25., péntek 19:31 |
|
|
Molroth
|
Ma lőttem párat telóval, gondoltam, hogy ide szúrom be. 14028778603_f9c9a35254_o by Laci Sziládi, on Flickr Untitled by Laci Sziládi, on Flickr Untitled by Laci Sziládi, on Flickr Untitled by Laci Sziládi, on Flickr https://flic.kr/p/nkUrAi by Laci Sziládi, on Flickr Untitled by Laci Sziládi, on Flickr Alga és hidra azért van, de nem durván.
2014. április 25., péntek 19:14 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ok, semmi gond, köszi a korrekciót!!
|
2014. március 5., szerda 16:35 |
|
|
Molroth
|
pit975 írta: Én ilyet hol írtam??? Javítottam, bocsi! Véletlenül rosszul szúrtam be az idézetet, és a gépet meg már kikapcsoltam, tapatalkon pedig nem tudtam belenyúlni már.
2014. március 5., szerda 7:19 |
|
|