|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:31
|
Path of enlightenment - 54L low tech ryoboku
Szerző |
Üzenet |
aladin
|
papó írta: Molroth írta: Egy utolsó bejegyzéssel szeretném lezárni ezt a naplót: Pénteken végre apa lettem! Igazi kis gyönyörűség, felfoghatatlan, hogy már itt van a kis ágyikójában és össze-vissza kalimpál és mocorog és grimaszol. A kis fehér tincsének pedig a csodájára jártak az újszülött osztályon. Ja, és remélem, hogy jól látható a képen, hogy már van halacskás rugija a fiatalúrnak. Eszméletlen gyönyörűség Gratulálok ! Csúcs a szexepil
|
2014. augusztus 11., hétfő 20:29 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gratula.
_________________ K.Tamás
|
2014. augusztus 11., hétfő 19:47 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Nagyon szép baba gratulálok
|
2014. augusztus 11., hétfő 19:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Egy utolsó bejegyzéssel szeretném lezárni ezt a naplót: Pénteken végre apa lettem! Igazi kis gyönyörűség, felfoghatatlan, hogy már itt van a kis ágyikójában és össze-vissza kalimpál és mocorog és grimaszol. A kis fehér tincsének pedig a csodájára jártak az újszülött osztályon. Ja, és remélem, hogy jól látható a képen, hogy már van halacskás rugija a fiatalúrnak. Eszméletlen gyönyörűség
2014. augusztus 11., hétfő 19:31 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Egy utolsó bejegyzéssel szeretném lezárni ezt a naplót: Pénteken végre apa lettem! Igazi kis gyönyörűség, felfoghatatlan, hogy már itt van a kis ágyikójában és össze-vissza kalimpál és mocorog és grimaszol. A kis fehér tincsének pedig a csodájára jártak az újszülött osztályon. Ja, és remélem, hogy jól látható a képen, hogy már van halacskás rugija a fiatalúrnak.
2014. augusztus 11., hétfő 19:30 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Köszi!
2014. május 31., szombat 10:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagykalappal !
2014. május 30., péntek 18:35 |
|
|
Molroth
|
This the end. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.
2014. május 30., péntek 6:45 |
|
|
Molroth
|
Mexx2 írta: Molroth írta: Hát fa az nincsen sajnos. Sajnos a szétszedés az kb elkerülhetetlen, mert költöztetés lesz, illetve szeretnék egy kicsit egyszerűbben karbantartható scape-et sok dekorhomokkal, előtéri növény nélkül. És mindezt még a baba érkezése előtt - persze csak akkor, ha sikerül hozzá beszerezni a dekorhomokot, a tervezett követ, meg egy pár szép red moor ágat. Sőt, igazából az akváriumot is le szeretném cserélni egy átlátszó ragasztásúra. Meglátjuk, mire lesz keret és mikor. Dekorhomoknak jó a folyami homok is. Úgy tudom felétek szoktak hirdetni fehércsurgóvári homokot vagy mit. Hát, erről még nem hallottam, majd utána nézek. Egyelőre a la plata mellett tettem le a voksom, aztán majd meglássuk. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.
2014. május 29., csütörtök 8:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Hát fa az nincsen sajnos. Sajnos a szétszedés az kb elkerülhetetlen, mert költöztetés lesz, illetve szeretnék egy kicsit egyszerűbben karbantartható scape-et sok dekorhomokkal, előtéri növény nélkül. És mindezt még a baba érkezése előtt - persze csak akkor, ha sikerül hozzá beszerezni a dekorhomokot, a tervezett követ, meg egy pár szép red moor ágat. Sőt, igazából az akváriumot is le szeretném cserélni egy átlátszó ragasztásúra. Meglátjuk, mire lesz keret és mikor. Dekorhomoknak jó a folyami homok is. Úgy tudom felétek szoktak hirdetni fehércsurgóvári homokot vagy mit.
_________________ K.Tamás
|
2014. május 29., csütörtök 8:30 |
|
|