Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Icepeak írta: De csak a te kedvedért myk74 írta: Icepeak írta: A képek készülte óta került bele fehér kvarchomok az elejébe és fel lett töltve:) Szerintem nagyon baba bár a jobb oldalt még feldobnám valami fával! Csak sajna ilyen mint ez nincs még1:( Megnéznénk azt a fehér kvarchomokot elől! Nagyon egyedi és különlegeset alkottál eddig!Reméljük a folytatást is megosztod velünk. Sok sikert! Mindíg rácsodálkozom az ilyen kreatív megoldásokra ,hogy 54 literben milyen csodákat lehet alkotni.Én nem vagyok ennyire ügyes. Feltöltve vízzel ,még jobban mutat.Nekem nagyon tetszik a homok elől!Látom a manadó még szemetel,én sem győztem anno papírtörlővel itatni a vízfelszínt! Látom a fa már nyálkásodik .Kiváncsi leszek a kövek között a mohára,szerintem nagyot fog ütni.Az üveg lilly mennyire kavarja a manadot neked?Ez Papóéktól van?Tervezem a beszerzését. Milyen szűrésed van?Nem látom a leírásban,vagy csak vak vagyok!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 21., szombat 12:13 |
|
|
Icepeak
|
Okkal ilyen rikító és nem fog beszürkülni és megkérnélek rá h ezt a topicot ne látogasd kösz...
2012. július 21., szombat 11:33 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Még túl rikító ez a homok, de majd elszürkül.
|
2012. július 21., szombat 11:01 |
|
|
Icepeak
|
De csak a te kedvedért myk74 írta: Icepeak írta: A képek készülte óta került bele fehér kvarchomok az elejébe és fel lett töltve:) Szerintem nagyon baba bár a jobb oldalt még feldobnám valami fával! Csak sajna ilyen mint ez nincs még1:( Megnéznénk azt a fehér kvarchomokot elől! Nagyon egyedi és különlegeset alkottál eddig!Reméljük a folytatást is megosztod velünk. Sok sikert!
2012. július 21., szombat 10:18 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Icepeak írta: A képek készülte óta került bele fehér kvarchomok az elejébe és fel lett töltve:) Szerintem nagyon baba bár a jobb oldalt még feldobnám valami fával! Csak sajna ilyen mint ez nincs még1:( Megnéznénk azt a fehér kvarchomokot elől! Nagyon egyedi és különlegeset alkottál eddig!Reméljük a folytatást is megosztod velünk. Sok sikert!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 21., szombat 9:03 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon tuti az akvárium. Én azt hittem, hogy a dekorhomok helyett oda is valami fűfélét ültetsz.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 21., szombat 8:28 |
|
|
Icepeak
|
Szeretem a kihívásokat:) Hétfőn megyek a dílerhez (papóhoz) és beszerzem a megfelelő fát! Bízok benne ,hogy megtalálom az ide valót!:D HC-t nem akarok. Mióta akváriumozok mindegyikben volt és én már nem látom benne már azt a szépséget mint eleinte. Parvulát akartam énis ,de sajnos szinte minden akváriumban van már. Lást Iaplc... Még változhat persze a meglátásom. Kb2 hét múlva elkezdem benövényesíteni az akvát addig megpróbálok minden paramétert belőni!
2012. július 20., péntek 22:10 |
|
|
Tamás
|
Nagyon jó gyökered van A baloldalnak megőrizném a méltóságteljes komor hangulatát. Vagy HC-t vagy parvulát > inkább az utóbbit használnék füvesítésre . Sárga a fa mellett: Blyxa Zöld kis fák: Pogostemon helferi Ez tuti jól nézne ki. Szerintem Nem vagy könnyű helyzetben , szép kihívás.
|
2012. július 20., péntek 22:06 |
|
|
Icepeak
|
A képek készülte óta került bele fehér kvarchomok az elejébe és fel lett töltve:) Szerintem nagyon baba bár a jobb oldalt még feldobnám valami fával! Csak sajna ilyen mint ez nincs még1:(
2012. július 20., péntek 21:56 |
|
|
Icepeak
|
Lassan 1 hónapja tervezek egy új akváriumot ami lassan elkészül Nem akartam semmilyen stílusirányzathoz hasonlót csinálni. Tudom rengeteg gyönyörű van , de inkább mégis megpróbálkozok valami ujjal Nekem tetszik. Bármilyen kritikát szívesen fogadok , nem fogok megsértődni Akvárium: 60*30*30 Bútor: 60*30*70 Világítás : Beszerzés alatt Quad 2*24W (most t8 2x18W) Co2: Nagynyomású , Inline vagy diffi Táp: Még nem döntöttem el! Talaj: Manado , Tropica Substrat Dekor: Gyökér, palakövek , előre fehér kvarchomok megy csak elfelejtettem venni És íme az utsó kép az eddigi elképzelésről:) Piros fa mögött: Rotala rotundifolia Világos zöld: Elatine hydropiper Kövek közt: Moha Sárga a fa mellett: Blyxa Zöld kis fák: Pogostemon helferi "Virágok" a bal oldalt: Ranunculus inundatus Fa teteje: Hydrocotyle Tripartita Japan
2012. július 20., péntek 21:54 |
|
|