Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekünk a boltban ők a kedvenceink , de nekik nagyobb akvárium kellene :
2012. október 7., vasárnap 17:23 |
|
|
fisherx
|
Viszont ha szinte az egész talaj be van "építve"? mint ahogy nálam is lesz majd?
|
2012. október 7., vasárnap 17:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: papó írta: fisherx írta: Lelépek egy hétre, meló van, jövő héten jön a co2-is. Sajnos eltörtem a diffúzorom, de már így is látszik a növekedés, a liquid carbo teszi a dolgát kopik az ecsetalga. Nagyon tetszenek a sügérek, szeretnék az akváriumba egy pár darabot. Kérdés: - ehez mit szólnának a sziámi harcosok - milyen sügér férne bele a képbe? Esetleg 1-2 diszkosz vagy nekik már túl kicsi a 160 l? Elsősorban törpe keresztül ajánlok, Apistogramma fajokból sok olyan van amely könnyen tartható és szívós hal. Diszkosz is lehet , de akkor sok haltól meg kell szabadulnod , nem beszélve arról , hogy a diszkoszoknál a növényi táptalaj inkább hátrány mint előny. Ezt kifejtenéd bővebben,hogy hátrány a táptalaj a diszkoszoknál?Mindig érdekeltek a diszkoszos-növényes akvák. A diszkoszok úgy táplálkoznak , hogy a talajt "fújkálják " kutatva a kaja után. De több ok is van.
2012. október 7., vasárnap 17:07 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: fisherx írta: Lelépek egy hétre, meló van, jövő héten jön a co2-is. Sajnos eltörtem a diffúzorom, de már így is látszik a növekedés, a liquid carbo teszi a dolgát kopik az ecsetalga. Nagyon tetszenek a sügérek, szeretnék az akváriumba egy pár darabot. Kérdés: - ehez mit szólnának a sziámi harcosok - milyen sügér férne bele a képbe? Esetleg 1-2 diszkosz vagy nekik már túl kicsi a 160 l? Elsősorban törpe keresztül ajánlok, Apistogramma fajokból sok olyan van amely könnyen tartható és szívós hal. Diszkosz is lehet , de akkor sok haltól meg kell szabadulnod , nem beszélve arról , hogy a diszkoszoknál a növényi táptalaj inkább hátrány mint előny. Ezt kifejtenéd bővebben,hogy hátrány a táptalaj a diszkoszoknál?Mindig érdekeltek a diszkoszos-növényes akvák.
|
2012. október 7., vasárnap 16:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: Lelépek egy hétre, meló van, jövő héten jön a co2-is. Sajnos eltörtem a diffúzorom, de már így is látszik a növekedés, a liquid carbo teszi a dolgát kopik az ecsetalga. Nagyon tetszenek a sügérek, szeretnék az akváriumba egy pár darabot. Kérdés: - ehez mit szólnának a sziámi harcosok - milyen sügér férne bele a képbe? Esetleg 1-2 diszkosz vagy nekik már túl kicsi a 160 l? Elsősorban törpe keresztül ajánlok, Apistogramma fajokból sok olyan van amely könnyen tartható és szívós hal. Diszkosz is lehet , de akkor sok haltól meg kell szabadulnod , nem beszélve arról , hogy a diszkoszoknál a növényi táptalaj inkább hátrány mint előny.
2012. október 7., vasárnap 15:45 |
|
|
fisherx
|
Lelépek egy hétre, meló van, jövő héten jön a co2-is. Sajnos eltörtem a diffúzorom, de már így is látszik a növekedés, a liquid carbo teszi a dolgát kopik az ecsetalga. Nagyon tetszenek a sügérek, szeretnék az akváriumba egy pár darabot. Kérdés: - ehez mit szólnának a sziámi harcosok - milyen sügér férne bele a képbe? Esetleg 1-2 diszkosz vagy nekik már túl kicsi a 160 l?
|
2012. október 7., vasárnap 15:31 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
fisherx írta: De nem fog bajuk lenni a halaknak? Mondjuk a szűrő az előtte 2 hétig járt és indítóbaci is volt benne. Nincs gond, nálam is volt. Annyi a különbség, hogy ha teszel vele halakat akkor hamarabb el fog tűnni ha nem akkor több idő kell az eltűnéséhez.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 5., péntek 18:41 |
|
|
fisherx
|
De nem fog bajuk lenni a halaknak? Mondjuk a szűrő az előtte 2 hétig járt és indítóbaci is volt benne.
|
2012. október 5., péntek 16:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: Ahogy hazaértem, érdekes dolgot vettem észre. A red moort teljesen körebveszi egy átlátszó, sűrű háló, "massza". Mi lehet ez? Gomba . Tegyél be pár halat és leeszegetik- Az ancik is szeretik.
2012. október 5., péntek 15:53 |
|
|
fisherx
|
Ahogy hazaértem, érdekes dolgot vettem észre. A red moort teljesen körebveszi egy átlátszó, sűrű háló, "massza". Mi lehet ez?
|
2012. október 5., péntek 15:26 |
|
|