Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
titusz írta: Milyen jó kis japán hangulata van, már csak a cseresznyevirágok hiányoznak az ágakról Csak termés van. Beengedtem vagy 40 cseresznye garnélát
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. május 21., vasárnap 9:52 |
|
|
titusz
|
Milyen jó kis japán hangulata van, már csak a cseresznyevirágok hiányoznak az ágakról
|
2017. május 21., vasárnap 8:30 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: myk74 írta: Egy hetes a nyolcvanegy. Ma tudtam csak vizet cserélni. Barna alga jön menetrendszerint, illetve egy kis szőr alga is van. Naponta 6h-t világítok 48wattal,úgy gondolom egyenlőre ennyi növényhez ez elég. Szerintetek tápozás hogy legyen? Co2 pötyöghet? Egy mobilos képpel tudok szolgálni Gábor, Ludwigia palustris és Lobelia cardinalis van a boltban? Köszönöm Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről Valahonnét olyan ismerős ez a a faelrendezés...? Kár, hogy redmuros lommal csináltad Miki rengeteg hazai fa fajta alkalmas az akvarisztikai felhasználásra. Főleg a gyökerek mert azokról nem kell minden esetben a kérget leszedni. Nincsenek meglepetések Ez tetszik A red moorhoz tudok a legkönnyebben hozzá jutni. Helyi halasban megláttam és beleszerettem, kb fél éve megvolt már a fa,a talaj is itt pihent már egy ideje.
|
2017. május 21., vasárnap 7:53 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Egy hetes a nyolcvanegy. Ma tudtam csak vizet cserélni. Barna alga jön menetrendszerint, illetve egy kis szőr alga is van. Naponta 6h-t világítok 48wattal,úgy gondolom egyenlőre ennyi növényhez ez elég. Szerintetek tápozás hogy legyen? Co2 pötyöghet? Egy mobilos képpel tudok szolgálni Gábor, Ludwigia palustris és Lobelia cardinalis van a boltban? Köszönöm Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről Valahonnét olyan ismerős ez a a faelrendezés...? Kár, hogy redmuros lommal csináltad Miki rengeteg hazai fa fajta alkalmas az akvarisztikai felhasználásra. Főleg a gyökerek mert azokról nem kell minden esetben a kérget leszedni.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. május 21., vasárnap 4:18 |
|
|
myk74
|
Egy hetes a nyolcvanegy. Ma tudtam csak vizet cserélni. Barna alga jön menetrendszerint, illetve egy kis szőr alga is van. Naponta 6h-t világítok 48wattal,úgy gondolom egyenlőre ennyi növényhez ez elég. Szerintetek tápozás hogy legyen? Co2 pötyöghet? Egy mobilos képpel tudok szolgálni Gábor, Ludwigia palustris és Lobelia cardinalis van a boltban? Köszönöm Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2017. május 20., szombat 20:16 |
|
|
myk74
|
Egyszer csak átjutok
|
2017. május 19., péntek 4:45 |
|
|
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
myk74 írta: Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: myk74 írta: Sziasztok. A hetvenkettőt http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/hetvenketto-t1272.htmlelbontottam,lett helyette 60*30*45 nyolcvanegy liter. Nem sokkal nagyobb, de megláttam és megtetszett. Opti üveg, 6mm vastagsággal, élcsiszolva. Csodaszép A technika maradt. Szűrés Eheim 2224. 2*24 watt világítás (lehet ide már kevés lesz) Talaj ista agyagos 9 liter,táptabival támogatva. 2 red moor a dekor. Növények szépen lassan jönnek majd, tudjátok nem szeretek zsúfoltan indítani Most vegyesen van csapvízzel és a régi bejáratott vízzel felöntve, illetve a szűrő az csak 1 h-t állt , ezért gondolom maradt elég baci, de kapott azért utánpótlást. Képek nemsokára. Igérem a megszokott mobilos minőséget hozom Én már láttam!!! , És igencsak ígéretesnek tűnik!!! Hm Te helyben vagy Ricsi Bizonyám! . Közel vagyok a tűzhöz. Ha Myk nem lenne, lehet már rég abbahagytam volna ezt a szép hobbit! Na attól nem félek hogy te abbahogyod Azért szólj ha mész Debrecenbe Szólok, de egyszer átjöhetnél már velem!!!
|
2017. május 18., csütörtök 20:13 |
|
|
titusz
|
Biztos, hogy abban is hoznád a tőled elvárt színkavalkádot
|
2017. május 16., kedd 20:07 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Az az igazság hogy azért nincs normális neve az akváriumnak, mert nincsen benne semmi koncepció. Nem vagyok egy nagy alkotó művész, inkább csak műkedvelő Csak belarakom azt ami van itthon, és idővel majd csak kialakul. Látványra hasonló mint a hetvenkettő, nincs meglepetés. Van még pár növény amit szeretnék, de majd ezt szépen lassan, apránként beszerzem. Remélem azért egyszer 250-ig elmegy ez a számsor Úgy legyen Miki!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. május 16., kedd 19:37 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
várjuk a fejleményeket
|
2017. május 16., kedd 13:47 |
|
|