|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 22:52
|
Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: myk74 írta: Sziasztok. A hetvenkettőt http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/hetvenketto-t1272.htmlelbontottam,lett helyette 60*30*45 nyolcvanegy liter. Nem sokkal nagyobb, de megláttam és megtetszett. Opti üveg, 6mm vastagsággal, élcsiszolva. Csodaszép A technika maradt. Szűrés Eheim 2224. 2*24 watt világítás (lehet ide már kevés lesz) Talaj ista agyagos 9 liter,táptabival támogatva. 2 red moor a dekor. Növények szépen lassan jönnek majd, tudjátok nem szeretek zsúfoltan indítani Most vegyesen van csapvízzel és a régi bejáratott vízzel felöntve, illetve a szűrő az csak 1 h-t állt , ezért gondolom maradt elég baci, de kapott azért utánpótlást. Képek nemsokára. Igérem a megszokott mobilos minőséget hozom Én már láttam!!! , És igencsak ígéretesnek tűnik!!! Hm Te helyben vagy Ricsi Bizonyám! . Közel vagyok a tűzhöz. Ha Myk nem lenne, lehet már rég abbahagytam volna ezt a szép hobbit! Na attól nem félek hogy te abbahogyod Azért szólj ha mész Debrecenbe
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. május 16., kedd 11:34 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Az az igazság hogy azért nincs normális neve az akváriumnak, mert nincsen benne semmi koncepció. Nem vagyok egy nagy alkotó művész, inkább csak műkedvelő Csak belarakom azt ami van itthon, és idővel majd csak kialakul. Látványra hasonló mint a hetvenkettő, nincs meglepetés. Van még pár növény amit szeretnék, de majd ezt szépen lassan, apránként beszerzem. Remélem azért egyszer 250-ig elmegy ez a számsor
|
2017. május 16., kedd 11:28 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. május 15., hétfő 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Miki lehet lassan el kéne szakadnod a számoktól és rendes nevet adnod a naplóidnak... ??? Egy ezerig követhető
2017. május 15., hétfő 19:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Miki lehet lassan el kéne szakadnod a számoktól és rendes nevet adnod a naplóidnak... ???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. május 15., hétfő 19:23 |
|
|
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
papó írta: Ricsitrabi írta: myk74 írta: Sziasztok. A hetvenkettőt http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/hetvenketto-t1272.htmlelbontottam,lett helyette 60*30*45 nyolcvanegy liter. Nem sokkal nagyobb, de megláttam és megtetszett. Opti üveg, 6mm vastagsággal, élcsiszolva. Csodaszép A technika maradt. Szűrés Eheim 2224. 2*24 watt világítás (lehet ide már kevés lesz) Talaj ista agyagos 9 liter,táptabival támogatva. 2 red moor a dekor. Növények szépen lassan jönnek majd, tudjátok nem szeretek zsúfoltan indítani Most vegyesen van csapvízzel és a régi bejáratott vízzel felöntve, illetve a szűrő az csak 1 h-t állt , ezért gondolom maradt elég baci, de kapott azért utánpótlást. Képek nemsokára. Igérem a megszokott mobilos minőséget hozom Én már láttam!!! , És igencsak ígéretesnek tűnik!!! Hm Te helyben vagy Ricsi Bizonyám! . Közel vagyok a tűzhöz. Ha Myk nem lenne, lehet már rég abbahagytam volna ezt a szép hobbit!
|
2017. május 15., hétfő 19:18 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
De nehéz megszokni ezt az új címet...a legendás Myk74/72 után... Várjuk a képeket..
|
2017. május 15., hétfő 18:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ricsitrabi írta: myk74 írta: Sziasztok. A hetvenkettőt http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/hetvenketto-t1272.htmlelbontottam,lett helyette 60*30*45 nyolcvanegy liter. Nem sokkal nagyobb, de megláttam és megtetszett. Opti üveg, 6mm vastagsággal, élcsiszolva. Csodaszép A technika maradt. Szűrés Eheim 2224. 2*24 watt világítás (lehet ide már kevés lesz) Talaj ista agyagos 9 liter,táptabival támogatva. 2 red moor a dekor. Növények szépen lassan jönnek majd, tudjátok nem szeretek zsúfoltan indítani Most vegyesen van csapvízzel és a régi bejáratott vízzel felöntve, illetve a szűrő az csak 1 h-t állt , ezért gondolom maradt elég baci, de kapott azért utánpótlást. Képek nemsokára. Igérem a megszokott mobilos minőséget hozom Én már láttam!!! , És igencsak ígéretesnek tűnik!!! Hm Te helyben vagy Ricsi
2017. május 15., hétfő 18:28 |
|
|
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
myk74 írta: Sziasztok. A hetvenkettőt http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/hetvenketto-t1272.htmlelbontottam,lett helyette 60*30*45 nyolcvanegy liter. Nem sokkal nagyobb, de megláttam és megtetszett. Opti üveg, 6mm vastagsággal, élcsiszolva. Csodaszép A technika maradt. Szűrés Eheim 2224. 2*24 watt világítás (lehet ide már kevés lesz) Talaj ista agyagos 9 liter,táptabival támogatva. 2 red moor a dekor. Növények szépen lassan jönnek majd, tudjátok nem szeretek zsúfoltan indítani Most vegyesen van csapvízzel és a régi bejáratott vízzel felöntve, illetve a szűrő az csak 1 h-t állt , ezért gondolom maradt elég baci, de kapott azért utánpótlást. Képek nemsokára. Igérem a megszokott mobilos minőséget hozom Én már láttam!!! , És igencsak ígéretesnek tűnik!!!
|
2017. május 15., hétfő 17:15 |
|
|
myk74
|
Sziasztok. A hetvenkettőt http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/hetvenketto-t1272.htmlelbontottam,lett helyette 60*30*45 nyolcvanegy liter. Nem sokkal nagyobb, de megláttam és megtetszett. Opti üveg, 6mm vastagsággal, élcsiszolva. Csodaszép A technika maradt. Szűrés Eheim 2224. 2*24 watt világítás (lehet ide már kevés lesz) Talaj ista agyagos 9 liter,táptabival támogatva. 2 red moor a dekor. Növények szépen lassan jönnek majd, tudjátok nem szeretek zsúfoltan indítani Most vegyesen van csapvízzel és a régi bejáratott vízzel felöntve, illetve a szűrő az csak 1 h-t állt , ezért gondolom maradt elég baci, de kapott azért utánpótlást. Képek nemsokára. Igérem a megszokott mobilos minőséget hozom
|
2017. május 15., hétfő 16:28 |
|
|