Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: papó írta: Csak azt látom , hogy egymást gyilkolják a növények. Érdemes lenne kicsit megritkítani. akkor azér fejlődnek így? nem is tápanyaghiány lehet.. akkor következő vízcserénél kivágok egyet kettőt... teljesen az aljától próbáljam meg kidarabolni? Igen egy -egy öregebb hajtást vágjál ki.
2014. március 6., csütörtök 22:16 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: Csak azt látom , hogy egymást gyilkolják a növények. Érdemes lenne kicsit megritkítani. akkor azér fejlődnek így? nem is tápanyaghiány lehet.. akkor következő vízcserénél kivágok egyet kettőt... teljesen az aljától próbáljam meg kidarabolni?
|
2014. március 6., csütörtök 21:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Csak azt látom , hogy egymást gyilkolják a növények. Érdemes lenne kicsit megritkítani.
2014. március 6., csütörtök 21:22 |
|
|
flotyesz
|
és a képek...
|
2014. március 6., csütörtök 21:07 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: szia Papo
kérdezném hogy a staunak megint kezdenek hullani, az erezettől kifelé sárgulni rohadni (egy két levél) a levelei... valami nem okés nekik! de mi?? holnap teszek fel képet róla bár olyan mint amikor az ammónia miatt volt és felkopaszodott az egész! a hygrophilának a levelei erezetei sötétzöldek kifelé meg inkább sárgásak.. nagyon világos zöldek! ez mitől lehet? illetve amit még észrevettem az az alternanhtera friss hajtásai csavarodva fejlődnek! nem tudom mennyire egyértelmű ez így ha véletlenül nem akkor tényleg teszek fel képet róla! nem szeretném meggyilkolni megint a növényeket! köszi a segítséget üdv Másodikán beszéltük , hogy próbálj a tápozáson kicsit változtatni. Ennyi idő alatt semmi nem képes reagálni. Legyél türelemmel kérlek .. ok bár ezidáig a stau nem nézett ki így :S és sajna a múltból tanulva mostmár minden kis rezdüléstől félek.... köszi mégegyszer üdv
|
2014. március 5., szerda 21:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: szia Papo
kérdezném hogy a staunak megint kezdenek hullani, az erezettől kifelé sárgulni rohadni (egy két levél) a levelei... valami nem okés nekik! de mi?? holnap teszek fel képet róla bár olyan mint amikor az ammónia miatt volt és felkopaszodott az egész! a hygrophilának a levelei erezetei sötétzöldek kifelé meg inkább sárgásak.. nagyon világos zöldek! ez mitől lehet? illetve amit még észrevettem az az alternanhtera friss hajtásai csavarodva fejlődnek! nem tudom mennyire egyértelmű ez így ha véletlenül nem akkor tényleg teszek fel képet róla! nem szeretném meggyilkolni megint a növényeket! köszi a segítséget üdv Másodikán beszéltük , hogy próbálj a tápozáson kicsit változtatni. Ennyi idő alatt semmi nem képes reagálni. Legyél türelemmel kérlek ..
2014. március 5., szerda 21:24 |
|
|
flotyesz
|
szia Papo
kérdezném hogy a staunak megint kezdenek hullani, az erezettől kifelé sárgulni rohadni (egy két levél) a levelei... valami nem okés nekik! de mi?? holnap teszek fel képet róla bár olyan mint amikor az ammónia miatt volt és felkopaszodott az egész! a hygrophilának a levelei erezetei sötétzöldek kifelé meg inkább sárgásak.. nagyon világos zöldek! ez mitől lehet? illetve amit még észrevettem az az alternanhtera friss hajtásai csavarodva fejlődnek! nem tudom mennyire egyértelmű ez így ha véletlenül nem akkor tényleg teszek fel képet róla! nem szeretném meggyilkolni megint a növényeket! köszi a segítséget üdv
|
2014. március 5., szerda 21:00 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: sziasztok ismét egy kis kérdés! ezek a levelek miért nézhetnek így ki? esetleg a csiga támadásától sárgult el vagy valami nem tetszik neki? bár az a rodhadás nagyon nem tetszik nekem! és ez már nem az első! üdv
Elvileg ez nitrát hiányra utal. Egy hétig emeld meg duplájára a macro adagolását és meglátjuk. köszi ... megemelem .. de akkor a foszfát is megemelkedik ami már így is az egekbe van (2 mg/l) (zöld pontalga jelen van... bár mindig takarítom) a csapviz mennyiségét megfeleztem.. 20 liter osmo + 4 liter csap! vagy még ennyit se rakjak bele? jelenleg 3gh 3 kh így keverve! üdv Csak a macron kellene változtatni a többi maradjon. Egy hét múlva meglátjuk mit alakult..
|
2014. március 2., vasárnap 22:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: sziasztok ismét egy kis kérdés! ezek a levelek miért nézhetnek így ki? esetleg a csiga támadásától sárgult el vagy valami nem tetszik neki? bár az a rodhadás nagyon nem tetszik nekem! és ez már nem az első! üdv Elvileg ez nitrát hiányra utal. Egy hétig emeld meg duplájára a macro adagolását és meglátjuk.
2014. március 2., vasárnap 22:38 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
flotyesz írta: mindjárt átteszem Oksa, legyen úgy.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 2., vasárnap 22:28 |
|
|