Szerző |
Üzenet |
flotyesz
|
myk74 írta: flotyesz írta: myk74 írta: Nagyon steril ,szép tiszta egészséges növényekkel teli akvárium! Pöpec! örülök hogy tetszik.. tanulunk tanulunk... Annyira tetszik,hogy meghajlok a tudásod előtt! szia azt azért ne.. vannak nálam sokkal sokkal okosabb ügyesebb akvakertész kollégák akik előtt meg kell hajolni akik nélkül tényleg nem itt tartanánk mi lelkes kezdők! így én is nagyon köszönöm nekik a sok kitartást és a sok választ amit én is kapok és szerintem midenki aki kérdez! köszönöm mindekinek aki eddig segített illetve ezután segít minden kedves kezdő akvaristának üdv
|
2014. március 30., vasárnap 18:54 |
|
|
flotyesz
|
SlyChocolate írta: Nagyon pofás az akád Flotyesz. Bár szerintem a növény választás nem minden esetben a legjobb, az akva méreteihez képest. A másik a nagy fa helyett inkább valami finomabb ágasabb kisebb fát kellene bemohásítani... Az arányok nem a legjobbak, sőt nagyon nem. Itt egy kép mire is gondolok (bekarikáztam ami aránytalan vagy legalábbis annak tűnik). Ettől függetlenül szép tiszta és algamentes a medence csak gratulálni tudok hozzá, jah és bocs, hogy őszinte voltam szia igen teljesen igazad van.. sajnos ezen mostmár nehéz változtatni.. de én is látom rajta.. nem így terveztem csak így jött össze tudod még ide egy kicsi oda egy kicsi aztán ez lett belőle (sajnos-nem sajnos :D) a fát meg megláttam a tropicalba és gondoltam jó lesz.. de nem teljesen... az elgondolás az egy kis fa lett volna olyan mint aserá-é vagy ami bennt volt a boltba akvárium és abba a fácskák...csak féltem beletenni olyan kis ágas fát, de mint ahogy olvasom mehet bele szinte bármilyen fa kiszárítást követően... de a következő összeállítás biztos olyan lesz nem fogok félni tőle.. köszi az észrevételt és örülök hogy őszinte voltál illetve vagy... várom továbbra is az észrevételeket.. és a segítségeiteket sajnos a kezdők mindig belefutnak mindenbe amit még nem tudnak mi is lesz belőle.. megmondom őszintén mostmár azt várom hogy kinőljön a Hygrophila és hátha virágot is hozna.. nem tudom ehez van valami trükk? mert már ott van a víz felszínén... csak inkább elhajlik mint kinőne... kössem ki valahogy?? vagy ötlet? hogy kell ezt megvalósítani? bár ugyanez a helyzet a lobeliával is... ?? ja már ha kérdések terén járunk a víz felszínen levő leveleken egy kis ecsetalga van ezen hogy tudok változtatni hogy ne legyen ott? (miért jön ki? ) carbo megy neki de újra újra kinő egy picike.. adjak neki egy kicsit több co2? a vízfelszín épp hogy fodrozódik.. üdv
|
2014. március 30., vasárnap 18:49 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon pofás az akád Flotyesz. Bár szerintem a növény választás nem minden esetben a legjobb, az akva méreteihez képest. A másik a nagy fa helyett inkább valami finomabb ágasabb kisebb fát kellene bemohásítani... Az arányok nem a legjobbak, sőt nagyon nem. Itt egy kép mire is gondolok (bekarikáztam ami aránytalan vagy legalábbis annak tűnik). Ettől függetlenül szép tiszta és algamentes a medence csak gratulálni tudok hozzá, jah és bocs, hogy őszinte voltam
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 29., szombat 23:04 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
flotyesz írta: myk74 írta: Nagyon steril ,szép tiszta egészséges növényekkel teli akvárium! Pöpec! örülök hogy tetszik.. tanulunk tanulunk... Annyira tetszik,hogy meghajlok a tudásod előtt!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. március 29., szombat 22:41 |
|
|
flotyesz
|
myk74 írta: Nagyon steril ,szép tiszta egészséges növényekkel teli akvárium! Pöpec! örülök hogy tetszik.. tanulunk tanulunk...
|
2014. március 29., szombat 22:38 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nagyon steril ,szép tiszta egészséges növényekkel teli akvárium! Pöpec!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. március 29., szombat 22:32 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: papó írta: Tápozáson nem kell változtatni. Van algaölő a tóba , de mit tegyek vele ? Küldjem el ? ok akkor marad a tápozás... nem is rossz ötlet mennyi lenne szálítással együtt az algaölő? milyen márka? sera? üdv Van Sera de van több márka . A Sera is nagyon jó. most osaga lett belerakva semmi hatása... tavaly azt hiszen oase volt benne az valamit ért de nem volt sokáig hatással!
|
2014. március 29., szombat 21:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: papó írta: Tápozáson nem kell változtatni. Van algaölő a tóba , de mit tegyek vele ? Küldjem el ? ok akkor marad a tápozás... nem is rossz ötlet mennyi lenne szálítással együtt az algaölő? milyen márka? sera? üdv Van Sera de van több márka . A Sera is nagyon jó.
2014. március 29., szombat 20:39 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: Tápozáson nem kell változtatni. Van algaölő a tóba , de mit tegyek vele ? Küldjem el ? ok akkor marad a tápozás... nem is rossz ötlet mennyi lenne szálítással együtt az algaölő? milyen márka? sera? üdv
|
2014. március 29., szombat 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tápozáson nem kell változtatni. Van algaölő a tóba , de mit tegyek vele ? Küldjem el ?
2014. március 29., szombat 20:05 |
|
|