Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:49

Hozzászólás a témához  [ 205 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Következő
 No1 növényes akváriumom 
Szerző Üzenet

myk74 írta:
flotyesz írta:
myk74 írta:
Nagyon steril ,szép tiszta egészséges növényekkel teli akvárium!
Pöpec! ;)

örülök hogy tetszik.. :D
tanulunk tanulunk... :kocka: :lol: :D

Annyira tetszik,hogy meghajlok a tudásod előtt! :D

szia azt azért ne.. :D vannak nálam sokkal sokkal okosabb ügyesebb akvakertész kollégák akik előtt meg kell hajolni :D akik nélkül tényleg nem itt tartanánk mi lelkes kezdők!
így én is nagyon köszönöm nekik a sok kitartást és a sok választ amit én is kapok és szerintem midenki aki kérdez!
köszönöm mindekinek aki eddig segített illetve ezután segít minden kedves kezdő akvaristának
üdv

2014. március 30., vasárnap 18:54

SlyChocolate írta:
Nagyon pofás az akád Flotyesz.
Bár szerintem a növény választás nem minden esetben a legjobb, az akva méreteihez képest.
A másik a nagy fa helyett inkább valami finomabb ágasabb kisebb fát kellene bemohásítani...
Az arányok nem a legjobbak, sőt nagyon nem.
Itt egy kép mire is gondolok (bekarikáztam ami aránytalan vagy legalábbis annak tűnik).
Ettől függetlenül szép tiszta és algamentes a medence csak gratulálni tudok hozzá, jah és bocs, hogy őszinte voltam
Kép

szia
igen teljesen igazad van.. sajnos ezen mostmár nehéz változtatni.. de én is látom rajta.. nem így terveztem csak így jött össze :D tudod még ide egy kicsi oda egy kicsi aztán ez lett belőle :D (sajnos-nem sajnos :D:D) a fát meg megláttam a tropicalba és gondoltam jó lesz.. de nem teljesen... az elgondolás az egy kis fa lett volna olyan mint aserá-é vagy ami bennt volt a boltba akvárium és abba a fácskák...csak féltem beletenni olyan kis ágas fát, de mint ahogy olvasom mehet bele szinte bármilyen fa kiszárítást követően... de a következő összeállítás biztos olyan lesz nem fogok félni tőle..
köszi az észrevételt és örülök hogy őszinte voltál illetve vagy... várom továbbra is az észrevételeket.. és a segítségeiteket :D sajnos a kezdők mindig belefutnak mindenbe amit még nem tudnak mi is lesz belőle..
megmondom őszintén mostmár azt várom hogy kinőljön a Hygrophila és hátha virágot is hozna.. nem tudom ehez van valami trükk? mert már ott van a víz felszínén... csak inkább elhajlik mint kinőne... kössem ki valahogy?? vagy ötlet? hogy kell ezt megvalósítani? bár ugyanez a helyzet a lobeliával is... ??
ja már ha kérdések terén járunk a víz felszínen levő leveleken egy kis ecsetalga van ezen hogy tudok változtatni hogy ne legyen ott? (miért jön ki? ) carbo megy neki de újra újra kinő egy picike.. adjak neki egy kicsit több co2? a vízfelszín épp hogy fodrozódik..
üdv

2014. március 30., vasárnap 18:49

Nagyon pofás az akád Flotyesz.
Bár szerintem a növény választás nem minden esetben a legjobb, az akva méreteihez képest.
A másik a nagy fa helyett inkább valami finomabb ágasabb kisebb fát kellene bemohásítani...
Az arányok nem a legjobbak, sőt nagyon nem.
Itt egy kép mire is gondolok (bekarikáztam ami aránytalan vagy legalábbis annak tűnik).
Ettől függetlenül szép tiszta és algamentes a medence csak gratulálni tudok hozzá, jah és bocs, hogy őszinte voltam
Kép

2014. március 29., szombat 23:04

flotyesz írta:
myk74 írta:
Pöpec! ;)

Annyira tetszik,hogy meghajlok a tudásod előtt! :D

2014. március 29., szombat 22:41

myk74 írta:
Pöpec! ;)

2014. március 29., szombat 22:38

Pöpec! ;)

2014. március 29., szombat 22:32

papó írta:
flotyesz írta:
papó írta:
Tápozáson nem kell változtatni.
Van algaölő a tóba , de mit tegyek vele ? :D
Küldjem el ?

ok akkor marad a tápozás... nem is rossz ötlet :D mennyi lenne szálítással együtt az algaölő? milyen márka? sera?
üdv

Van Sera de van több márka .
A Sera is nagyon jó.

most osaga lett belerakva semmi hatása... tavaly azt hiszen oase volt benne az valamit ért de nem volt sokáig hatással!

2014. március 29., szombat 21:16
Adminisztrátor

flotyesz írta:
papó írta:
Küldjem el ?

ok akkor marad a tápozás... nem is rossz ötlet :D mennyi lenne szálítással együtt az algaölő? milyen márka? sera?
üdv

Van Sera de van több márka .
A Sera is nagyon jó.

2014. március 29., szombat 20:39

papó írta:
Küldjem el ?

üdv

2014. március 29., szombat 20:12
Adminisztrátor

Küldjem el ?

2014. március 29., szombat 20:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 205 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Következő