Szerző |
Üzenet |
flotyesz
|
sziasztok hoztam egy pár friss képet.. szerencsére nem sok minden változott az akva körül minden működik fejlődik és él ! talán annyi hogy tegnap újrakötöztem a mohámat mert már az alatta levő növénykék nem kaptak fényt, így gyakorlatilag egy nagy tál mohát ki kellett dobnom! üdv mindenkinek!
|
2014. augusztus 28., csütörtök 17:25 |
|
|
flotyesz
|
köszi mindenkinek örülök hogy tetszik az akva! próbálkozunk próbálkozunk
|
2014. július 31., csütörtök 21:05 |
|
|
Babar
|
flotyesz írta: sziasztok rég jelentkeztem képekkel... szerencsére semmi gond nincs látszólag az aksival.. növögetnek a növénykék a halacskák éldegélnek a növények olyan mértékbe nőnek hogy nem gyűzöm őket visszavágni.. (na de ennek nagyon örülök) bár hogy egy kis rosszat is említsek a cuba kezdi megadni magát.. lassan csereérett.. már ez a 7. hónapja hogy bennt van! üdv Nagyon szép!
|
2014. július 31., csütörtök 19:43 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Ez igen , le a kalappal!!!!! Majd kicsattan az egészségtől az akva , szépen beért.nagyon tetszik.
2014. július 31., csütörtök 19:29 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem nagyon tetszik! Gratula!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 31., csütörtök 19:15 |
|
|
flotyesz
|
sziasztok rég jelentkeztem képekkel... szerencsére semmi gond nincs látszólag az aksival.. növögetnek a növénykék a halacskák éldegélnek a növények olyan mértékbe nőnek hogy nem gyűzöm őket visszavágni.. (na de ennek nagyon örülök) bár hogy egy kis rosszat is említsek a cuba kezdi megadni magát.. lassan csereérett.. már ez a 7. hónapja hogy bennt van! üdv
|
2014. július 31., csütörtök 19:10 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: papó írta: flotyesz írta: sziasztok kérdeznék egy olyan dolgot hogy a blyxát nyírhatom-e ? mert mintha valahol olyat olvastam volna hogy nem lehet vágni! nem tudom ez mennyire igaz? mert már akkora lett hogy egyszerűen eltakarja a jobb oldalt! segítségeteket előre is köszönöm üdv mindenkinek! Van aki nyírja de mégis jobb lenna ha a óvatosan kiszednéd és a kisebb töveket ültetnéd vissza. A nagyokat pedig eladod akkor merjem-e vágni vagy ne? mert az a baj hogy a kiszedéssel kiszedem a mellette lévő cubát is így azt nem akarom nagyon bolygatni meg ráadásul fel is kavarom az ajzatomat.. most szépen fejlődik mindenki nem akarom tönkrevágni ezzel - na meg semmivel sem ! üdv Még soha nem vágtam , de láttam már , hogy más vágja. ok köszi a segítséget üdv
|
2014. július 1., kedd 21:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: papó írta: flotyesz írta: sziasztok kérdeznék egy olyan dolgot hogy a blyxát nyírhatom-e ? mert mintha valahol olyat olvastam volna hogy nem lehet vágni! nem tudom ez mennyire igaz? mert már akkora lett hogy egyszerűen eltakarja a jobb oldalt! segítségeteket előre is köszönöm üdv mindenkinek! Van aki nyírja de mégis jobb lenna ha a óvatosan kiszednéd és a kisebb töveket ültetnéd vissza. A nagyokat pedig eladod akkor merjem-e vágni vagy ne? mert az a baj hogy a kiszedéssel kiszedem a mellette lévő cubát is így azt nem akarom nagyon bolygatni meg ráadásul fel is kavarom az ajzatomat.. most szépen fejlődik mindenki nem akarom tönkrevágni ezzel - na meg semmivel sem ! üdv Még soha nem vágtam , de láttam már , hogy más vágja.
2014. július 1., kedd 20:55 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: sziasztok kérdeznék egy olyan dolgot hogy a blyxát nyírhatom-e ? mert mintha valahol olyat olvastam volna hogy nem lehet vágni! nem tudom ez mennyire igaz? mert már akkora lett hogy egyszerűen eltakarja a jobb oldalt! segítségeteket előre is köszönöm üdv mindenkinek! Van aki nyírja de mégis jobb lenna ha a óvatosan kiszednéd és a kisebb töveket ültetnéd vissza. A nagyokat pedig eladod akkor merjem-e vágni vagy ne? mert az a baj hogy a kiszedéssel kiszedem a mellette lévő cubát is így azt nem akarom nagyon bolygatni meg ráadásul fel is kavarom az ajzatomat.. most szépen fejlődik mindenki nem akarom tönkrevágni ezzel - na meg semmivel sem ! üdv
|
2014. július 1., kedd 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: sziasztok kérdeznék egy olyan dolgot hogy a blyxát nyírhatom-e ? mert mintha valahol olyat olvastam volna hogy nem lehet vágni! nem tudom ez mennyire igaz? mert már akkora lett hogy egyszerűen eltakarja a jobb oldalt! segítségeteket előre is köszönöm üdv mindenkinek! Van aki nyírja de mégis jobb lenna ha a óvatosan kiszednéd és a kisebb töveket ültetnéd vissza. A nagyokat pedig eladod
2014. július 1., kedd 20:25 |
|
|