Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: papó írta: Szerintem is szedd ki a fádat . Akár egy szép echino is mehetne a helyére. most jutott eszembe lehet most jött el a Aponogeton madagascariensis ideje ez a növény mindig is a kedvenceim közé tartozott.. mivel lehetne kombinálni? Echinodorus Rosé? vagy esetleg egy kisebb levelű növényke mellé? de Aponogeton lesz benne... de a lotusok is nagyon tetszenek... bár az is eléggé nagy levelű! Ha enyém lenne az akvárium akkor vagy egy ech . red rubint , vagy egy ocelot green ill ocelot red között választanék .
2014. november 2., vasárnap 21:14 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: Szerintem is szedd ki a fádat . Akár egy szép echino is mehetne a helyére. most jutott eszembe lehet most jött el a Aponogeton madagascariensis ideje ez a növény mindig is a kedvenceim közé tartozott.. mivel lehetne kombinálni? Echinodorus Rosé? vagy esetleg egy kisebb levelű növényke mellé? de Aponogeton lesz benne... de a lotusok is nagyon tetszenek... bár az is eléggé nagy levelű!
|
2014. november 2., vasárnap 20:59 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nagyon szép egészséges növények, szép az összhatás! De azt az ent-et tényleg hagyd kimászni.
|
2014. november 2., vasárnap 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szerintem is szedd ki a fádat . Akár egy szép echino is mehetne a helyére.
2014. november 2., vasárnap 20:32 |
|
|
flotyesz
|
sziasztok ismét itt vagyok nagy változás nem történt azóta... szépéen fejlődnek a növénykék... szegény cubát a többi növénykém elnyomta... sajnos ő vesztett.. próbálkoztam én egy ideig de a cuba alatt a többi gyöker eluralkodott és nem győzöm vágni a többi növényt.. na szóval nem is ezért írtam én fel hanem azért hogy lassan elérkezik egy kis változtatás ideje.. úgyhogy segítséget szeretnék kérni tőletek mit és hogyan változtassak meg rajta.. nem akarom az egészet újraindítani csak egy kicsit változtatni rajta.. jöhet bármilyen növény nem számít csak szép és változatos legyen! megmondom őszíntén a fát ki akarom szedni! köszi mindenkinek a segítséget és akkor a képek...
|
2014. november 2., vasárnap 20:19 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: A versenyecskén egy millát meg fogja haladni az össz díjazás. Ha nem szeded szét teljesen akkor is át lehet alakítani... meglátjuk mit hoz a holnap
|
2014. szeptember 3., szerda 17:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A versenyecskén egy millát meg fogja haladni az össz díjazás. Ha nem szeded szét teljesen akkor is át lehet alakítani...
2014. szeptember 3., szerda 17:35 |
|
|
flotyesz
|
jó lenne egy átalakítás de sajnos most nem sok mindenre van időm... elvagyok mindíg havazva így nem tudom mi lesz ezzel a versenyecskével.. de majd meglátjuk.. (tudjátok a vak is ezt mondta ) jelenleg örülök hogy megtaláltam az egyensúlyt és fogjuk rá hogy minden OK! üdv mindenkinek
|
2014. szeptember 3., szerda 16:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hmm Flóri ...! Nagyon jó kondiban vannak a növényeid. Lehetne egy kis átalakítás , mert a napokban ki lesz hirdetve e következő verseny.
2014. szeptember 3., szerda 15:38 |
|
|
Babar
|
Nagyon szép!
|
2014. szeptember 3., szerda 13:03 |
|
|