A cuba sajnos ilyen. Ha nem nyírod rendszeresen, és hagyod vastagra nőni, akkor így kirohad a töve. Nyírd sűrűbben, esetleg ültess közé valami olyan növényt, ami tartja egy kicsit. Parvula, meg hasonlók. Természetesebben is fog hatni ha kevered valamivel.
2014. január 16., csütörtök 20:52
flotyesz
sikerrel vettem a nyírást.. csak sajnos a cubám úgy tűnik nem bírta a másfél hónap "hajvágás" nélküli életet! nem tudom papó mit mondasz erre? nem vágtam eleinte csak egy kicsit de gyakorlatilag rögtön ott volt ez a sárgás szára! a staut most nem nyírtam meg (az egészet) de úgy látom azt sem ártana megnyírni! vélemény? szombaton megjelenek valamikor nálatok! üdv
2014. január 16., csütörtök 20:31
flotyesz
köszönöm a dícséretet mindenkinek! igyekszem igyekszem... küszködöm hogy szép szebb és mégszebb legyen! igen az út egy kicsit leszűkült... befutotta a HC eléggé rendesen! na de növényest akartam nő mint a gomba szerencsére!! bízom benne hogy a vágás után is hasonlóan fogja magát jól érezni csak az alga tűnik el várom az észrevételeket továbbiakban is üdv mindenkinek!
Üdv fórumon . Nagyon szép kis akvát hoztál össze , főleg azért is gratulálok hogy első . Nekem nem az 1 és még egy hc mező sem jött össze eddig. Hajrá csak így tovább ! Algamentest !
Nagyon jó kondiban vannak a növényeid . Most látható , hogy legalább kétszer - ha nem háromszor - olyan magas a HC . mint az ideális lenne . Ide bizony fűnyíró fog kelleni.
Nálam is ilyen magas a "Wabi-Kusában" ha nem magasabb.
_________________ K.Tamás
2014. január 16., csütörtök 9:25
flotyesz
köszi szépen holnap nekiesek remélem sikerülni fog szépen levágnom! de majd teszek fel képet róla vagy videót ja jut eszembe a mohát is nyírhatom egy kicsit? mert az is barnás egy csöpett! vagy az ki fog menni magától? üdv
2014. január 15., szerda 22:48
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
szia köszi szépen .. nem is gondoltam rá hogy ezt nyírni kellene!! nem nőtt felfelé így hagytam.. ez volt a gond! na de minden kezdet nehéz meg hát életem első akváriuma! így tapasztalat nem sok..
szia köszi szépen .. nem is gondoltam rá hogy ezt nyírni kellene!! nem nőtt felfelé így hagytam.. ez volt a gond! na de minden kezdet nehéz meg hát életem első akváriuma! így tapasztalat nem sok..
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 139 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.