Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: szia
próbáltalak hívni de nem lehet elérni.. nem érdekes nem tudom változott-e a számotok? amúgy csak azt akartam mondani hogy akkor ma kitakarítom a HC-t! a többivel mit csináljak? ÉS akkor két naponta vízcsere ezután?? Tápoldatok maradnak ugyanúgy ahogy eddig? Illetve a plussz VAS menjen-e bele? Nitrivec? illetve PÉNTEKRE akkor tegyél félre nekem 2 doboz HC-t amit múltkor hoztam! Anna fog bemenni érte (délelőtt) (mennyi lesz az ára?) márcsak azért hogy tudjam neki mondani! akár üzenetbe is küldheted! előre is köszi a segítségedet! üdv Nem jó az egyik telefonunk. A többi növényt ne bántsd . Ha nem lesz bomlástermék hamar regenerálódnak. A HC el van téve. Nitrivec kell de plusz vas nem.
2014. január 21., kedd 19:04 |
|
|
Grt
|
|
2014. január 21., kedd 13:36 |
|
|
flotyesz
|
szia
próbáltalak hívni de nem lehet elérni.. nem érdekes nem tudom változott-e a számotok? amúgy csak azt akartam mondani hogy akkor ma kitakarítom a HC-t! a többivel mit csináljak? ÉS akkor két naponta vízcsere ezután?? Tápoldatok maradnak ugyanúgy ahogy eddig? Illetve a plussz VAS menjen-e bele? Nitrivec? illetve PÉNTEKRE akkor tegyél félre nekem 2 doboz HC-t amit múltkor hoztam! Anna fog bemenni érte (délelőtt) (mennyi lesz az ára?) márcsak azért hogy tudjam neki mondani! akár üzenetbe is küldheted! előre is köszi a segítségedet! üdv
|
2014. január 21., kedd 12:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: szia itt volna a kép... a cubáról mi a véleményed ültessem újból? vagy még várjunk egy kicsit? hogy alakul? Siralmas a látvány . Amennyire tudod ki kell szedni a HC t . Porszívózd át az aljzatot és újra kell ültetni.
2014. január 21., kedd 8:36 |
|
|
flotyesz
|
szia itt volna a kép... a cubáról mi a véleményed ültessem újból? vagy még várjunk egy kicsit? hogy alakul?
|
2014. január 21., kedd 7:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: köszi szépen a segítséget.. holnap lefényképezem délbe és teszek róla fel képet! akkor majd mondasz valami bíztatót is (remélem) és ilyenkor mi a teendő?? üdv Sűrűbb akár kétnaponkénti vízfrissítés vagy 5-6 alkalommal.
2014. január 20., hétfő 23:24 |
|
|
flotyesz
|
köszi szépen a segítséget.. holnap lefényképezem délbe és teszek róla fel képet! akkor majd mondasz valami bíztatót is (remélem) és ilyenkor mi a teendő?? üdv
|
2014. január 20., hétfő 23:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: sziasztok
egy kis segítség kellene... mégpedig a stau és a Alternanthera reineckii 'Mini'-nek a levelei elkezdtek foszlani szét!!! átlátszóak hajszál vékonyak a levelek!! ez mitől lehet??? melyik tápanyag hiányozhat a vízből?? segítségeteket köszönöm előre is üdv Le kellene fotóznod. Így elsőre a sok ammónia is okozhatja. Ne feledd hogy a tarvágástól sok a bomló növényi maradék és ez ilyenkor sok kellemetlenséget hoz magával.
2014. január 20., hétfő 22:58 |
|
|
flotyesz
|
sziasztok
egy kis segítség kellene... mégpedig a stau és a Alternanthera reineckii 'Mini'-nek a levelei elkezdtek foszlani szét!!! átlátszóak hajszál vékonyak a levelek!! ez mitől lehet??? melyik tápanyag hiányozhat a vízből?? segítségeteket köszönöm előre is üdv
|
2014. január 20., hétfő 22:42 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
flotyesz írta: szerintetek menthető a cuba? ki fog ez hajtani nekem még? litorellát néztem közé.. bár majd meglátjuk mi lesz Szerintem tuti kihajt. Multkor papóéktól kaptam kedvezményesen 3dobozzal, mert ilyen barna volt benne a cuba , kicsit féltem, de szépen helyrejött.. ráadásul az még benne volt a zselében. Remélhetőleg hoz majd új hajtásokat.
2014. január 16., csütörtök 23:31 |
|
|