Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:38

Hozzászólás a témához  [ 205 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Következő
 No1 növényes akváriumom 
Szerző Üzenet

A kis vörös ott középen nagyon ott van :P !

2014. november 23., vasárnap 20:32

T.Tamás30 írta:
Szerintem vegyes ültetve ezzel lehetne finomítani a középpontosságán :
http://shop.tropicalfish.hu/novenyek/tr ... polysperma

köszi nem is rossz ötlet... kb hasonló levele van mint a alt. rein.-nek! és akkor úgy gondoltad hogy szépen szórjam szét egy-egy szálat a pirosak közé!
várom még az ötleteket szíves örömest :D üdv

2014. november 23., vasárnap 18:50

Szerintem vegyes ültetve ezzel lehetne finomítani a középpontosságán :
http://shop.tropicalfish.hu/novenyek/tr ... polysperma

2014. november 23., vasárnap 15:43

papó írta:
flotyesz írta:
sziasztok
sikerült már végre lefényképezni az aksit.. megcseréltem a két növénykét... vártam a válaszokat esetleg van-e még valakinek más ötlete mit kellene változtatni... szóval még most is vevő vagyok rá... :D több szem többet lát.. és akkor íme az eredmény... (azt hittem könnyebb dolgom lesz a két növény felcserélésével.. na de nem volt egyszerű.. akkora gyökérzete volt már hogy el sem hittem!) üdv mindenkinek
Kép

Uhhh .. most meg nagyon középpontban van a piros .
Valamivel jó lenne ellensúlyozni .

várom az ötleteket :D.... lehet a piros növények közé valamiféle zöld kis növénykét ültetni kellene... (bár van beültetve hydrocotyle verticillata de az egy kicsit kevésnek bizonyul.... )

2014. november 23., vasárnap 14:37
Adminisztrátor

flotyesz írta:
sziasztok
sikerült már végre lefényképezni az aksit.. megcseréltem a két növénykét... vártam a válaszokat esetleg van-e még valakinek más ötlete mit kellene változtatni... szóval még most is vevő vagyok rá... :D több szem többet lát.. és akkor íme az eredmény... (azt hittem könnyebb dolgom lesz a két növény felcserélésével.. na de nem volt egyszerű.. akkora gyökérzete volt már hogy el sem hittem!) üdv mindenkinek
Kép

Uhhh .. most meg nagyon középpontban van a piros .
Valamivel jó lenne ellensúlyozni .

2014. november 23., vasárnap 13:49

sziasztok
Kép

2014. november 23., vasárnap 13:15

papó írta:
A Két növény cseréje briliáns ötlet .
Mindenképpen cseréld meg .
Jó lesz nagyon 2-3 hét múlva az összkép .

ok köszi akkor megcserélem! én is így látom jobbnak! esetleg más ötlet? változtatás?

2014. november 18., kedd 19:08
Adminisztrátor

A Két növény cseréje briliáns ötlet .
Mindenképpen cseréld meg .
Jó lesz nagyon 2-3 hét múlva az összkép .

2014. november 18., kedd 18:56

megtörtént a kis átalakítás....
igazándiból nem kicsi hanem jó nagy... nem gondoltam volna hogy így lesz de elkezdtem aztán már akkor ezt is kiveszem meg azt is kiveszem.... szóval így alakult.. még nem teljesen szép majd még egy pár vízcsere na meg szűrőtakarítás és remélem a vizem is szép lesz!
még egy kérdés! szerintetek a bal oldalon levő nimphodest és a rotalát esetleg megfordítsam (helycserés támadás)?? mert most így látva az öszképet lehet meg kellene azt is fordítani! amúgy ami most belekerült az akvába új növényként! az nem más mint egy szép adag monte carlo, egy-két tő echinodorus ozelot illetve limnophilia hippuridoides! kikerült a cuba... szép volt még csak már kezte magát elengedni (10 hónapot bírt)
így a növénylista a következő:
- Monte carlo
- Echinodorus ozelot
- Limnophilia hippuridoides
- Alternanthera reineckii Mini
- Rotala macrandra
- Blyxa Japonica
- Echinodorus Tenellus
- Sagittaria subulata
- Staurogyne repens
- Hydrocotyle verticillata

várom az építő kritikákat amit még tudok kijavítom... több szem többet lát... üdv mindenkinek
Kép
Kép

2014. november 18., kedd 18:43

papó írta:
flotyesz írta:
papó írta:
Szerintem is szedd ki a fádat .
Akár egy szép echino is mehetne a helyére.

most jutott eszembe lehet most jött el a Aponogeton madagascariensis ideje :D ez a növény mindig is a kedvenceim közé tartozott.. mivel lehetne kombinálni? Echinodorus Rosé? vagy esetleg egy kisebb levelű növényke mellé? de Aponogeton lesz benne... de a lotusok is nagyon tetszenek... bár az is eléggé nagy levelű!

Ha enyém lenne az akvárium akkor vagy egy ech . red rubint , vagy egy ocelot green ill ocelot red között választanék .

köszi papó hogy megosztottat a gondolataidat... nemsokára úgyis megyek aztán átrágjuk még személyesen is! esetleg még másnak valamilyen kis ötlet? átrendezési megoldás?

2014. november 2., vasárnap 21:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 205 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Következő