Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
patzu írta: Gyönyörű fotók! Szépen fejlődik az aki és az Amandák nagyon jól passzolnak! Az a konyhapult mindig nagyon "étvágygerjesztő"! Köszi patzu! Látványkonyha terv sushi büféknek hzshalas írta: Nagyon szép az akva is és a képek is Egy kérdés: N-dee írta: papó írta: Nagyon klassz ! Áruld el , hogy hogyan tetted fel a képet , hogy rákattintva ki lehet nagyítani ? Indafoto...én mindig onnan linkelek. URL-ként kell felrakni és nem sima img-ként. Valahogy így kell kinéznie: [url= a nagyméretű kép URL-je] a kép BBCODE-ja[/url] A kép URL-je az még menne, de a BBCODE-ja az mi? Hol találom? Vagy csak az inda ad olyat? Én ImageShackot használok, ott nem találtam ilyet. Sry a láma kérdésért Az indafoton mindig ott vannak a beillesztőkódok a képeid alatt, csak be kell pattintani őket a helyükre és már műxik is.
|
2013. február 19., kedd 21:23 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nagyon szép az akva is és a képek is Egy kérdés: N-dee írta: papó írta: Nagyon klassz ! Áruld el , hogy hogyan tetted fel a képet , hogy rákattintva ki lehet nagyítani ? Indafoto...én mindig onnan linkelek. URL-ként kell felrakni és nem sima img-ként. Valahogy így kell kinéznie: [url= a nagyméretű kép URL-je] a kép BBCODE-ja[/url] A kép URL-je az még menne, de a BBCODE-ja az mi? Hol találom? Vagy csak az inda ad olyat? Én ImageShackot használok, ott nem találtam ilyet. Sry a láma kérdésért
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2013. február 18., hétfő 19:07 |
|
|
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
Gyönyörű fotók! Szépen fejlődik az aki és az Amandák nagyon jól passzolnak! Az a konyhapult mindig nagyon "étvágygerjesztő"!
|
2013. február 18., hétfő 7:53 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hathor írta: Andris, ez nagyon szép (awesome, fabulous... etc.) Nagyon köszi Timi, de várjuk ki a végét, még van mit fejlődnie
|
2013. február 17., vasárnap 22:34 |
|
|
N-dee
|
papó írta: Nagyon klassz ! Áruld el , hogy hogyan tetted fel a képet , hogy rákattintva ki lehet nagyítani ? Indafoto...én mindig onnan linkelek. URL-ként kell felrakni és nem sima img-ként. Valahogy így kell kinéznie: [url= a nagyméretű kép URL-je] a kép BBCODE-ja[/url]
|
2013. február 17., vasárnap 22:32 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
N-dee írta: Esti körkép: Nő a gyöp Úszkálnak a halak Dolgoznak a jobbágyok Andris, ez nagyon szép (awesome, fabulous... etc.)
|
2013. február 17., vasárnap 22:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon klassz ! Áruld el , hogy hogyan tetted fel a képet , hogy rákattintva ki lehet nagyítani ?
2013. február 17., vasárnap 22:23 |
|
|
N-dee
|
Esti körkép: Nő a gyöp Úszkálnak a halak Dolgoznak a jobbágyok
|
2013. február 17., vasárnap 22:13 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
N-dee írta: Marika írta: Olyan nagynak tűnnek ezek a kövek egy ekkora akváriumba. Csak a fotó miatt ? Hát, nem kicsik, összesen 35-40kg Bevállalós vagy, de már láttunk ilyet tőled . Azért kíváncsi leszek, mi is lesz belőle .
|
2013. február 3., vasárnap 21:54 |
|
|
N-dee
|
Volt olyan kő is, ami a lónak egy más testrészére hajazott, de azt már kicsit merésznek találtam. Az, hogy mi fog kisülni az akiból, arra én is nagyon kíváncsi vagyok. Aki ismeri az eddigi akijaimat az tudja, hogy nem nagyon szoktam én hegyeket építeni...na jó, a 216L-ben volt 1x, de ott volt helyem velük rendesen forgolódni.
|
2013. február 3., vasárnap 21:53 |
|
|