Alig ismertem meg az akváriumodat , alaposan megnyírtad . A régi formája nekem nagyon tetszett , de majd kialakul ez a verzió is . A színeknek viszont határozottabban kedvez a csőcsere .
Rég jelentkeztem nézni valóval,megmaradt továbbra is akvárium mivoltában az üveg,nem tartok hörcsögöt benne Jobban állok az algával mint eddig,de nem tűnt el teljesen bár a képanyagon nem igazán látszik. Bekerült a növényes cső is,így most már 3x6500K+1xplant cső világít felette,40 cm magasan. Láttam benne kishalat,ami azóta sem került elő,de biztonság kedvéért felraktam egy szivacsot a szűrő szívóágára. A fénycsövekkel együtt szereztem Mikrogeophagus ramirezi halakat 4db-ot.Nagyon szép halacsok,egy régi vágyam teljesült velük. Ami változás még,hogy szereztem fagyi kaját nekik,amivel úgy tervezem hogy heti 2x-max.3x fogok etetni,hogy változatosságot vigyek az étrendjükbe,a Sera San lemezes kaja továbbra is az étlapon marad mint fő kaja. Korábban beszereztem egy Eheim felszín leszívót is,azt ad-hoc jelleggel üzemeltetem,5-10 percre. Valamint elneveztem a naplómat is végre..... A sok szöveg után jöjjenek a képek,fényképezővel és telefonnal készültek.
Tamás ! Nem vagyok ott nem látom mit csinálsz , de a videón a növények hibátlanok . Ha van is valahol alga , az nem lehet számottevő . A stem növényeid igen érzékenyek lennének és csodásan ki vannak nyílva. Ha az Anubias szőrős lesz az bizony a Te mulasztásod .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 130 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.