Egy kicsit el volt veszve a naplóm a sok sok iromány között
Úgy látom szépen fellendült a fórum,egyre másra jönnek a szebbnél szebb akváriumok.Nem is tudom szinte nyomon követni mindet
Az én akváriumomba mostanra kezd el talán eltűnni az a nyamvadt kék alga.
Azt a sok kínlódást amit lefutottam vele,volt olyan pillanat is amikor úgy voltam vele,ha felbírnám emelni tuti kivágnám az egészet a nyitott ablakon,ezen az állapotom a melóhelyen egyre növekvő káosz sem sokat segített így egyre fogytán voltam mindenféle kitartásnak-türelemnek.Sok mindent megpróbáltam a kiirtására,vissza szorítására de nem igazán jártam semmivel sikerrel.No persze nem egyszerre változtattam próbálkoztam,hanem fokozatosan figyelve a reakcióra.
Végül papó küldött nekem valami woodoo varázs cuccot,és talán az visszaszorította.Legalább is a talaj felszíne fölül eltűnt,ami a talaj alatt van,azt elkezdtem Liqui carboval kezelgetni.
Jöjjenek a képek,csak szigorúan erős idegzetűeknek ajánlva... :
És a jelenlegi állapot,az akvárium növény állománya drasztikusan megcsappant,a halállományt is érzékenyen érintette a sok szenvedés-küzdelem az algával van olyan halam ami teljesen eltűnt az akváriumból,és olyan is amiből egyetlen példány maradt.
Mostani állapot:
[/URL]
Talán visszaszorult annyira hogy ki tudom irtani a maradékát,illetve egy kis ecset meg zöld szőr maradt ami volt is az egész cécó előtt.A képek telefonnal készültek...
Hát így állok most az akvarizálással,köszi hogy benéztél !