|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:53
|
Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
HUGO írta: Gyönyörű képek!!! Koszi. Igazabol az akva ronda mert nincs benne koncepcio, csak ugy van, de ezen nem fogok valtoztatni. A novenyeknek lassan megjon a szine, szepen nonek, es ez nekem pont eleg.
|
2013. szeptember 27., péntek 17:40 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gyönyörű képek!!!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. szeptember 27., péntek 17:13 |
|
|
novenyesakvariumok
|
azt hiszem ennyi idő alatt kijelenthetem, hogy mind a három fajta furcsaság megmarad. Szóval esetleges érdeklődés esetén lassan lehet jelentkezni az első nyírásra...(október végén kerül kézbesítésre)
|
2013. szeptember 27., péntek 16:47 |
|
|
novenyesakvariumok
|
asera írta: novenyesakvariumok írta: Jahh, sajnos igazad van, a HM egy gyom. Viszont nem dobom ki, míg nem stabil a rendszer, mert az akváriumot toleránssá teszi, annyit tápot fel tud szívni:) A legjobb tápszívó,én is csak ajánlani tudom! Gyorsan ramertem a vizre: Ph 6,35-ra szabalyozva. Vezetokepesseg 482 us/cm amit sokkallok nagyon, es nem tudom mibol adodik. Kh 2 Gh 10 No3 25 Po4 1,5 K 11 Fe szinte nem merheto. A viz kristalytiszta, friss esôszaga van. A talajnak nincs vmi jo szaga, de nem kritikus.
|
2013. szeptember 22., vasárnap 19:56 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Jahh, sajnos igazad van, a HM egy gyom. Viszont nem dobom ki, míg nem stabil a rendszer, mert az akváriumot toleránssá teszi, annyit tápot fel tud szívni:) A legjobb tápszívó,én is csak ajánlani tudom!
|
2013. szeptember 22., vasárnap 19:42 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Jahh, sajnos igazad van, a HM egy gyom. Viszont nem dobom ki, míg nem stabil a rendszer, mert az akváriumot toleránssá teszi, annyit tápot fel tud szívni:)
|
2013. szeptember 22., vasárnap 19:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
novenyesakvariumok írta: Kellemes estét mindenkinek. Szóval mint legutoljára-két hete-írtam, újra nekiálltam tápozni, mert jött pár növény. Az új növényekkel a státusz a következő: Rotala sp. "Nanjenshan" - megháromszorozta magát Rotala macrandra "Butterfly" - megkétszerezte magát és végül Najas sp. "Roraima" - stagnál, de nem romlott. Algaügyben megjelent az üvegen egy kis zöld pöttyös alga, meg egy kis ecset a talajhoz közel, de nem jelentős mennyiségben, ez a mennyiség elfogadható azután, hogy a semmiről átálltam majdnem EI szintekre. Talán csatolok egy összehasonlítást mennyit nőttek a növények ez a két hét alatt: A régi növényeid ránőnek az ujjakra . Halál fia vagy ha nem vigyázol rájuk
2013. szeptember 22., vasárnap 19:32 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Kellemes estét mindenkinek. Szóval mint legutoljára-két hete-írtam, újra nekiálltam tápozni, mert jött pár növény. Az új növényekkel a státusz a következő: Rotala sp. "Nanjenshan" - megháromszorozta magát Rotala macrandra "Butterfly" - megkétszerezte magát - de színt vesztett és végül Najas sp. "Roraima" - stagnál, de nem romlott. Algaügyben megjelent az üvegen egy kis zöld pöttyös alga, meg egy kis ecset a talajhoz közel, de nem jelentős mennyiségben, ez a mennyiség elfogadható azután, hogy a semmiről átálltam majdnem EI szintekre. Talán csatolok egy összehasonlítást mennyit nőttek a növények ez a két hét alatt:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novenyesakvariumok 2013. szeptember 22., vasárnap 19:34-kor.
|
2013. szeptember 22., vasárnap 19:29 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Micsoda színe van annak a macrandra fajtának... Köszi a képeket
|
2013. szeptember 12., csütörtök 20:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
novenyesakvariumok írta: Molnár Béla írta: novenyesakvariumok írta: Valoban... De nem szamit, ha megmarad, akkor egy honap mulva 3 liter is lehet, ha meg nem akkor meg tok mind1 mennyi rothadt el hát maradjon meg azt kivánom Most hogy itt vannak a novenyek el akartam inditani ujra a tapozo automatamat. Haaat... Negy csobol kettobe beleszaradt a tap... A két szemed ezek a növények Kincset bízunk rád ..
2013. szeptember 11., szerda 18:27 |
|
|