|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:34
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Levinen írta: Köszönöm, "Örülök, hogy tetszik" Fogadjátok szeretettel a következő hangulatképet, melynek címe: Halak a nappaliban Erről egy régi fotód jutott eszembe. Ahol ha jól emlékszem egy reggeli kép volt a régi akvádról ahogy a (nap) fény átvilágítja. Sajna nem találtam meg a blogodban.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. július 9., szombat 18:10 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
A varrógép meg azóta mint egy denevér, függeszkedik a szekrényben, míg fölötte dúl az ökoszisztéma.
2011. július 8., péntek 16:31 |
|
|
ati
|
Fantasztikusak ezek a parajelenségek! Nálunk az asszony varrógépe volt 'kiállítva' egy szekrényre.. Nézegettem sokáig,fantáziáltam, aztán már méricskéltem is. Kicsit h...lyének néztek otthon, miért is teszem ezt. Méricskélem a varrógép szekrényét. Aztán 'megérkezett' a CO2 -mert hát ugye ilyen olcsón nem tudok hozzájutni soha, de soha!- és egy szűrő -az már ugye bágátell-, fűtőtest, talaj, stb.. És egy óvatlan pillanatban ott 'lett' egy akvárium !! Ki látott még ilyet! Áttranszformálódott a varrógép egy akváriummá.. Csak úgy hülledezett az egész család.. Természetesen nem lett meg a transzformáció gazdája.
|
2011. július 8., péntek 15:32 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Levinen írta: KaZe írta: Különben meg nem is értem, a kanapé miért nem a medence felé néz? Mert nem csak én lakok a lakásban. Amúgy a kanapé se lenne, mert a helyén is akvárium lenne. Akkor megérted, miért van egy 90 x 50-es alapterületű, 85 cm magas kétajtós fenyő szekrény (komódféle), 3,5 cm vastag tetővel, egyetlen függőleges merevítéssel a belsejében, felül-középen mindkét oldallapján egy-egy bemarással, a garázsban egy ezeddig még ki nem csomagolt jbl cristal szűrővel. Most virágok laknak a szekrényen, de egy óvatlan pillanatban lehet rá fog esni egy 45 cm magas akvárium valahonnan, megmagyarázhatatlan parajelenségként egyik reggelre. Majd lehozatom az rtl klubbal a kókuszban, oda úgyis van ismerősöd. Lehet nem kókusz.
2011. július 8., péntek 15:16 |
|
|
Levinen
|
KaZe írta: Különben meg nem is értem, a kanapé miért nem a medence felé néz? Mert nem csak én lakok a lakásban. Amúgy a kanapé se lenne, mert a helyén is akvárium lenne.
|
2011. július 8., péntek 14:21 |
|
|
KaZe
|
Istenkirály a kép Levi. Az oto szép fényesre nyalta már a lámpát a falon (főleg, ha nem is lámpa, de nyalta). Különben meg nem is értem, a kanapé miért nem a medence felé néz?
2011. július 8., péntek 10:21 |
|
|
Levinen
|
Köszönöm, "Örülök, hogy tetszik" Fogadjátok szeretettel a következő hangulatképet, melynek címe: Halak a nappaliban
|
2011. július 7., csütörtök 8:41 |
|
|
Tibó
|
Csatlakozom az előttem szólókhoz és csak gratulálni tudok az akváriumodhoz. Ráadásúl az a megoldás, hogy egy fal mögé van elhelyezve az akvárium még jobban kiemeli... Az meg végképp felteszi az "i"-re a potot, hogy gyönyörű az akvárium.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2011. július 7., csütörtök 8:27 |
|
|
KaZe
|
Levinen írta: Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Ígérem, hogy a legjobb tudásom szerint támogatom és segítem a fórumot. Ígérem, hogy külső befolyásolás és egyéb érdekek nem fogják hatását gyakorolni a véleményeimben, az igazat és csak is az igazat fogom mondani, vagyis leírni. Ezzel eskümet fogadjátok és legyen világbéke. Félretéve a viccet, Persze Daníí, számíthattok rám. "örülök, hogy tetszik" - mondta Levinen
2011. július 7., csütörtök 8:22 |
|
|
Levinen
|
Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Ígérem, hogy a legjobb tudásom szerint támogatom és segítem a fórumot. Ígérem, hogy külső befolyásolás és egyéb érdekek nem fogják hatását gyakorolni a véleményeimben, az igazat és csak is az igazat fogom mondani, vagyis leírni. Ezzel eskümet fogadjátok és legyen világbéke. Félretéve a viccet, Persze Daníí, számíthattok rám.
|
2011. július 7., csütörtök 8:16 |
|
|