|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:34
|
Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Pöpec lett Levi! Sok sikert kívánok neked! Kíváncsian várom az újabb fotókat, hiszen már ezek is fantasztikusak, de akkor milyenek lehetnek, amik szerinted még ennél is jobbak Este akkor lehet én is felteszem az enyéimet, meg egy frisset a nagy kopasztás után
|
2011. október 3., hétfő 9:20 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Gyönyörű, egészséges akvárium! Sok sikert kívánok a megmérettetésre!
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 3., hétfő 9:05 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Mit lehet ehhez hozzáfűzni??? Profi akvárium, profi fotó... Gratulálok! Szerintem ezt az aksit bárki szívesen elfogadná a nappalijában... )))) Fotózásról légyszi írjál már néhány szót a "Fotó" topic-ban, hogy okosodjunk egy picit... /milyen géppel, obival, lámpával készítetted a képet /
_________________Üdv. Bevi
|
2011. október 3., hétfő 8:11 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Levinen írta: Jó régen nem jelentkeztem. Az elmúlt időszakban nagy lendülettel készültem az AGA versenyére. Nem akartam közölni a versenyfotókat, valami maradjon a tarsolyban is. Ma megint fotóztam és sikerült még jobbakat készíteni, így az AGA versenyére küldött képeket most nyugodt szívvel közre adom. Nos, én ezekkel a képekkel képviselem a hazai színeket a legnagyobb amerikai megmérettetésen: Front view:Side view: Planting plan:Az újabb fényképeket a jövőben megrendezésre kerülő versenyek után fogom publikálni. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 2., vasárnap 22:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Wow ! Levinen nem tudom milyen helyezést fogsz elérni , de nekem NO1 . Köszönöm , hogy megosztottad velünk és hogy így együtt izgulhatunk a helyezésedért.
2011. október 2., vasárnap 22:16 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
grat egyszerűen gyönyörű!
|
2011. október 2., vasárnap 22:12 |
|
|
Levinen
|
Jó régen nem jelentkeztem. Az elmúlt időszakban nagy lendülettel készültem az AGA versenyére. Nem akartam közölni a versenyfotókat, valami maradjon a tarsolyban is. Ma megint fotóztam és sikerült még jobbakat készíteni, így az AGA versenyére küldött képeket most nyugodt szívvel közre adom. Nos, én ezekkel a képekkel képviselem a hazai színeket a legnagyobb amerikai megmérettetésen: Front view:Side view: Planting plan:Az újabb fényképeket a jövőben megrendezésre kerülő versenyek után fogom publikálni.
|
2011. október 2., vasárnap 22:06 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Sok helyen néztem már de ez az egyik kedvenc akim telis tele olyan növényekkel amiket én is imádok! és egyenlőre csak irigykedem
|
2011. augusztus 19., péntek 15:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
KaZe írta: Levi, ez nagyon szakszerű lett, illetőleg a medence még mindig úgy néz ki, mint a patika. Tisztára irigyellek érte, má' megin' meg kén' nézni! medencében rend, tisztaság, fegyelem! S ha már a glossonál tartunk: ennek nincs valami gyorsabb elduggatási módja? Bár egy patikustól elvárható, hogy ilyen gondosan jár el. Myriophillum nem kényes a nyesegetésre? Én a HM-mel jártam úgy, hogy egyszer (igazából többször is) rettenetesen megnövesztettem, majd viszonylag rövid időn belül kétszer vágtam vissza, miáltal a korábban fény hiányában elsárgult szárak nehezebben tértek magukhoz, sőt nekiálltak algásodni. Viszont azzal ha odafigyelve csinálja az ember, szépen meg lehet csinálni, hogy eltakarja a növény szárait. Ellenben a didipris valóban remek választás lenne, csak az mintha lasabban nőne ezeknél. Nem, Papó? A Didipris valóban lassabban nő ez az egyik hátránya vagy pedig előnye Az viszont mindenképpen a javára írható , hogy jól nyírható , bár sokszor előferdűl , hogy a levágott tetejét ültetem vissza
2011. augusztus 18., csütörtök 21:00 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Levi, ez nagyon szakszerű lett, illetőleg a medence még mindig úgy néz ki, mint a patika. Tisztára irigyellek érte, má' megin' meg kén' nézni! medencében rend, tisztaság, fegyelem! S ha már a glossonál tartunk: ennek nincs valami gyorsabb elduggatási módja? Bár egy patikustól elvárható, hogy ilyen gondosan jár el. Myriophillum nem kényes a nyesegetésre? Én a HM-mel jártam úgy, hogy egyszer (igazából többször is) rettenetesen megnövesztettem, majd viszonylag rövid időn belül kétszer vágtam vissza, miáltal a korábban fény hiányában elsárgult szárak nehezebben tértek magukhoz, sőt nekiálltak algásodni. Viszont azzal ha odafigyelve csinálja az ember, szépen meg lehet csinálni, hogy eltakarja a növény szárait. Ellenben a didipris valóban remek választás lenne, csak az mintha lasabban nőne ezeknél. Nem, Papó?
2011. augusztus 18., csütörtök 20:36 |
|
|