Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:34

Hozzászólás a témához  [ 123 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Következő
 Nature Of The Wall 
Szerző Üzenet

Pöpec lett Levi! Sok sikert kívánok neked! Kíváncsian várom az újabb fotókat, hiszen már ezek is fantasztikusak, de akkor milyenek lehetnek, amik szerinted még ennél is jobbak :roll: :)

Este akkor lehet én is felteszem az enyéimet, meg egy frisset a nagy kopasztás után :)

2011. október 3., hétfő 9:20

Gyönyörű, egészséges akvárium!
Sok sikert kívánok a megmérettetésre! ;)

2011. október 3., hétfő 9:05
Profil Honlap
Adminisztrátor

Mit lehet ehhez hozzáfűzni???
Profi akvárium, profi fotó... Gratulálok!
Szerintem ezt az aksit bárki szívesen elfogadná a nappalijában...:)))))
Fotózásról légyszi írjál már néhány szót a "Fotó" topic-ban, hogy okosodjunk egy picit... :) /milyen géppel, obival, lámpával készítetted a képet :roll: :roll: /

2011. október 3., hétfő 8:11

Levinen írta:
Jó régen nem jelentkeztem. Az elmúlt időszakban nagy lendülettel készültem az AGA versenyére. Nem akartam közölni a versenyfotókat, valami maradjon a tarsolyban is. Ma megint fotóztam és sikerült még jobbakat készíteni, így az AGA versenyére küldött képeket most nyugodt szívvel közre adom.
Nos, én ezekkel a képekkel képviselem a hazai színeket a legnagyobb amerikai megmérettetésen:

Front view:

Kép

Side view:
Kép

Planting plan:

Kép

Az újabb fényképeket a jövőben megrendezésre kerülő versenyek után fogom publikálni.

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
;)

2011. október 2., vasárnap 22:23
Adminisztrátor

Wow ! Levinen nem tudom milyen helyezést fogsz elérni , de nekem NO1 .
Köszönöm , hogy megosztottad velünk és hogy így együtt izgulhatunk a helyezésedért.

2011. október 2., vasárnap 22:16

grat ;) egyszerűen gyönyörű!

2011. október 2., vasárnap 22:12

Jó régen nem jelentkeztem. Az elmúlt időszakban nagy lendülettel készültem az AGA versenyére. Nem akartam közölni a versenyfotókat, valami maradjon a tarsolyban is. Ma megint fotóztam és sikerült még jobbakat készíteni, így az AGA versenyére küldött képeket most nyugodt szívvel közre adom.
Nos, én ezekkel a képekkel képviselem a hazai színeket a legnagyobb amerikai megmérettetésen:

Front view:

Kép

Side view:
Kép

Planting plan:

Kép

Az újabb fényképeket a jövőben megrendezésre kerülő versenyek után fogom publikálni.

2011. október 2., vasárnap 22:06

Sok helyen néztem már de ez az egyik kedvenc akim ;) telis tele olyan növényekkel amiket én is imádok! és egyenlőre csak irigykedem :cry:

2011. augusztus 19., péntek 15:46
Adminisztrátor

KaZe írta:
Levi, ez nagyon szakszerű lett, illetőleg a medence még mindig úgy néz ki, mint a patika. Tisztára irigyellek érte, má' megin' meg kén' nézni! medencében rend, tisztaság, fegyelem! S ha már a glossonál tartunk: ennek nincs valami gyorsabb elduggatási módja? Bár egy patikustól elvárható, hogy ilyen gondosan jár el. ;)
Myriophillum nem kényes a nyesegetésre? Én a HM-mel jártam úgy, hogy egyszer (igazából többször is) rettenetesen megnövesztettem, majd viszonylag rövid időn belül kétszer vágtam vissza, miáltal a korábban fény hiányában elsárgult szárak nehezebben tértek magukhoz, sőt nekiálltak algásodni. Viszont azzal ha odafigyelve csinálja az ember, szépen meg lehet csinálni, hogy eltakarja a növény szárait. Ellenben a didipris valóban remek választás lenne, csak az mintha lasabban nőne ezeknél. Nem, Papó?

A Didipris valóban lassabban nő ez az egyik hátránya vagy pedig előnye :lol:
Az viszont mindenképpen a javára írható , hogy jól nyírható , bár sokszor előferdűl , hogy a levágott tetejét ültetem vissza :?

2011. augusztus 18., csütörtök 21:00

Levi, ez nagyon szakszerű lett, illetőleg a medence még mindig úgy néz ki, mint a patika. Tisztára irigyellek érte, má' megin' meg kén' nézni! medencében rend, tisztaság, fegyelem! S ha már a glossonál tartunk: ennek nincs valami gyorsabb elduggatási módja? Bár egy patikustól elvárható, hogy ilyen gondosan jár el. ;)
Myriophillum nem kényes a nyesegetésre? Én a HM-mel jártam úgy, hogy egyszer (igazából többször is) rettenetesen megnövesztettem, majd viszonylag rövid időn belül kétszer vágtam vissza, miáltal a korábban fény hiányában elsárgult szárak nehezebben tértek magukhoz, sőt nekiálltak algásodni. Viszont azzal ha odafigyelve csinálja az ember, szépen meg lehet csinálni, hogy eltakarja a növény szárait. Ellenben a didipris valóban remek választás lenne, csak az mintha lasabban nőne ezeknél. Nem, Papó?

2011. augusztus 18., csütörtök 20:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 123 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Következő