Szerző |
Üzenet |
Levinen
|
N-dee írta: Szia Levi, akkor itt is gratulálok az akidhoz, nagyon baba De mondd csak, egy polipnak nem kicsi ez a 182 liter? Köszi N-Dee, "örülök, hogy tetszik" (itt is). Az a durva, hogy nem annyira kapálózik, egy kicsit el van fásulva. Már csak annyi a szórakozása, hogy a növényeket és a halakat nézegeti a domb oldaláról.
|
2011. július 5., kedd 21:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A fenébe az előbbi felsorolásból Sly csokit kihagytam ..pedig ugye ..na meg a többi kertészt
2011. július 5., kedd 21:51 |
|
|
Levinen
|
KaZe írta: Fain kis polip. Annyira természetes a hardscape, hogy szinte már csak na. És ugye látod, milyen jó hely az a Bécs! Egyszer, jópár évvel ezelőtt egy hasonló formátumú kiszáradt meggyfa gyökeret találtam, az nézett ki hasonlóan, bár az annyira nem volt olyan látványos, mint a te 10 karúd, de azért a régi 180-asomban jól mutatott. Nagyon szép, így tényleg olyan, mint egy polip. Az irigyeimnek izenem, mégjobban örvendek, hogy mennézhetem e. A polip azt üzeni, hogy Ő is szívesen vár.
|
2011. július 5., kedd 21:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Levinen írta: papó írta: A francba .. egész litániát írtam és el is tüntettem Na szóval ill. írásban .. Holnap bemegyek a boltba és átrendezem az összes akváriumomat annyi inspirációt kaptam hírtelen. Levi -András -KaZe ... ez a sok klassz megoldás már nekem is sokkkkkk. Levi ez csodaszép ! Ilyenkor csak azt sajnálom, hogy nem kísérhetlek be a boltba vadulni. De ahogy mondtam, augusztus második hetében ott vagyok nálad! Ja és "örülök, hogy tetszik" Akkor augusztusig nekem is illene valamit produkálnom ..
2011. július 5., kedd 21:49 |
|
|
Levinen
|
papó írta: A francba .. egész litániát írtam és el is tüntettem Na szóval ill. írásban .. Holnap bemegyek a boltba és átrendezem az összes akváriumomat annyi inspirációt kaptam hírtelen. Levi -András -KaZe ... ez a sok klassz megoldás már nekem is sokkkkkk. Levi ez csodaszép ! Ilyenkor csak azt sajnálom, hogy nem kísérhetlek be a boltba vadulni. De ahogy mondtam, augusztus második hetében ott vagyok nálad! Ja és "örülök, hogy tetszik"
|
2011. július 5., kedd 21:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KaZe írta: papó írta: A francba .. egész litániát írtam és el is tüntettem Na szóval ill. írásban .. Holnap bemegyek a boltba és átrendezem az összes akváriumomat annyi inspirációt kaptam hírtelen. Levi -András -KaZe ... ez a sok klassz megoldás már nekem is sokkkkkk. Levi ez csodaszép ! Egy igazi debrecíner berendezős buli? Csinálunk mikor?? Kimegyek a sufniba ... megnézem lesz -e ehhez a "berendezőshöz " elég házi pálesz...mondjuk szombatról még maradt vagy 40 liter
2011. július 5., kedd 21:46 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: A francba .. egész litániát írtam és el is tüntettem Na szóval ill. írásban .. Holnap bemegyek a boltba és átrendezem az összes akváriumomat annyi inspirációt kaptam hírtelen. Levi -András -KaZe ... ez a sok klassz megoldás már nekem is sokkkkkk. Levi ez csodaszép ! Egy igazi debrecíner berendezős buli? Csinálunk mikor??
2011. július 5., kedd 21:42 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Szia Levi, akkor itt is gratulálok az akidhoz, nagyon baba De mondd csak, egy polipnak nem kicsi ez a 182 liter?
|
2011. július 5., kedd 21:41 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Fain kis polip. Annyira természetes a hardscape, hogy szinte már csak na. És ugye látod, milyen jó hely az a Bécs! Egyszer, jópár évvel ezelőtt egy hasonló formátumú kiszáradt meggyfa gyökeret találtam, az nézett ki hasonlóan, bár az annyira nem volt olyan látványos, mint a te 10 karúd, de azért a régi 180-asomban jól mutatott. Nagyon szép, így tényleg olyan, mint egy polip. Az irigyeimnek izenem, mégjobban örvendek, hogy mennézhetem e.
2011. július 5., kedd 21:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A francba .. egész litániát írtam és el is tüntettem Na szóval ill. írásban .. Holnap bemegyek a boltba és átrendezem az összes akváriumomat annyi inspirációt kaptam hírtelen. Levi -András -KaZe ... ez a sok klassz megoldás már nekem is sokkkkkk. Levi ez csodaszép !
2011. július 5., kedd 21:40 |
|
|