Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én inkább élőlényt tennék bele.
_________________ K.Tamás
|
2014. április 26., szombat 20:59 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
tommyv írta: premierpark írta: tommyv írta: premierpark írta: gondolkodtam hc vagy monte carloban iwagumi valami kis minimal cuccban szerintetek? monte carlo mennyire húzós?? NHát a HC eléggé nyűgös minden téren.. a monte carlo szerintem közel sem annyira... de én még nem tartottam, csak az alapján írok amit a többieknél látok és kinézetben mi a különbség?? vagy valami hasolnó növény? A monte carlonak nagyobbak a levelei, és inkább lefelé törekszik a növény, sokkal gyorsabban nő és alkot gyepet.. ezzel szemben a HC felfelé nő és ha mindent megkap, intenzíven kell nyírogatni, különben felkopaszodik. akkor lehet jobban járnék monte carlo-val??
|
2014. április 26., szombat 19:32 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: tommyv írta: premierpark írta: gondolkodtam hc vagy monte carloban iwagumi valami kis minimal cuccban szerintetek? monte carlo mennyire húzós?? NHát a HC eléggé nyűgös minden téren.. a monte carlo szerintem közel sem annyira... de én még nem tartottam, csak az alapján írok amit a többieknél látok és kinézetben mi a különbség?? vagy valami hasolnó növény? A monte carlonak nagyobbak a levelei, és inkább lefelé törekszik a növény, sokkal gyorsabban nő és alkot gyepet.. ezzel szemben a HC felfelé nő és ha mindent megkap, intenzíven kell nyírogatni, különben felkopaszodik.
2014. április 26., szombat 19:31 |
|
|
premierpark
|
tommyv írta: premierpark írta: gondolkodtam hc vagy monte carloban iwagumi valami kis minimal cuccban szerintetek? monte carlo mennyire húzós?? NHát a HC eléggé nyűgös minden téren.. a monte carlo szerintem közel sem annyira... de én még nem tartottam, csak az alapján írok amit a többieknél látok és kinézetben mi a különbség?? vagy valami hasolnó növény?
|
2014. április 26., szombat 19:28 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: gondolkodtam hc vagy monte carloban iwagumi valami kis minimal cuccban szerintetek? monte carlo mennyire húzós?? NHát a HC eléggé nyűgös minden téren.. a monte carlo szerintem közel sem annyira... de én még nem tartottam, csak az alapján írok amit a többieknél látok
2014. április 26., szombat 19:28 |
|
|
premierpark
|
gondolkodtam hc vagy monte carloban iwagumi valami kis minimal cuccban szerintetek? monte carlo mennyire húzós??
|
2014. április 26., szombat 19:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: Sziasztok, mostani helyzetjelentés: Untitledaz a helyzet, hogy nagyon kezdem unni ezt a felállást. a fa se jött be annyira mint gondoltam. szerintetek meg lehetne oldani azt hogy kiszedném a növényeket úgy hogy nem húzom fel a táptalajt? vagy hagyjam még mit szóltok? Neked kell eldöntenek mit szeretnél. Magadnak alkotsz , nem nekünk ..
2014. április 26., szombat 19:15 |
|
|
premierpark
|
Sziasztok, mostani helyzetjelentés: Untitledaz a helyzet, hogy nagyon kezdem unni ezt a felállást. a fa se jött be annyira mint gondoltam. szerintetek meg lehetne oldani azt hogy kiszedném a növényeket úgy hogy nem húzom fel a táptalajt? vagy hagyjam még mit szóltok?
|
2014. április 26., szombat 18:59 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. április 25., péntek 11:52 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha bekarikázod, hogy melyikre gondolsz akkor könnyebb lenne.
_________________ K.Tamás
|
2014. április 25., péntek 11:42 |
|
|