Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
dede
|
2014. április 28., hétfő 21:48 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: SlyChocolate írta: premierpark írta: lenne még egy kérdésem hozzátok itt bp-n az egyik srác árult sakurát. vettem tőle. nagyon szép piros garnik voltak, de mikor másodszorra menten azt mondta, hogy a sakura ugyanaz mint a teljesen piros rc . igau ez ?? hoztam tőle és kiváncsi lennék Tudtommal nem azonosak. A sakura nagyobbra nő és mindig piros teljesen. Míg az RC nem ott lehetnek szineltérések. az szèp akkor vettem 400ért rc-t :S Mert? Ők nem full pirosak?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 28., hétfő 21:45 |
|
|
premierpark
|
SlyChocolate írta: premierpark írta: lenne még egy kérdésem hozzátok itt bp-n az egyik srác árult sakurát. vettem tőle. nagyon szép piros garnik voltak, de mikor másodszorra menten azt mondta, hogy a sakura ugyanaz mint a teljesen piros rc . igau ez ?? hoztam tőle és kiváncsi lennék Tudtommal nem azonosak. A sakura nagyobbra nő és mindig piros teljesen. Míg az RC nem ott lehetnek szineltérések. az szèp akkor vettem 400ért rc-t :S
|
2014. április 28., hétfő 21:08 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: lenne még egy kérdésem hozzátok itt bp-n az egyik srác árult sakurát. vettem tőle. nagyon szép piros garnik voltak, de mikor másodszorra menten azt mondta, hogy a sakura ugyanaz mint a teljesen piros rc . igau ez ?? hoztam tőle és kiváncsi lennék Tudtommal nem azonosak. A sakura nagyobbra nő és mindig piros teljesen. Míg az RC nem ott lehetnek szineltérések.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 28., hétfő 20:34 |
|
|
premierpark
|
lenne még egy kérdésem hozzátok itt bp-n az egyik srác árult sakurát. vettem tőle. nagyon szép piros garnik voltak, de mikor másodszorra menten azt mondta, hogy a sakura ugyanaz mint a teljesen piros rc . igau ez ?? hoztam tőle és kiváncsi lennék
|
2014. április 28., hétfő 20:23 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: Kell egy kis plusz vas. Valami terméknevet tudtok mondani?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával + Nincs még feltéve a shopban. Máshol nem kapható. Sera vagy valamelyik cég nem gyárt?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Nem gyárt , de itt a fórumon sokat olvashattál már róla. Mindenki ezt használja. Nagyon szivesen használnám is, de az a baj, hogy a postadíj nagyon sok Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. április 28., hétfő 19:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: Kell egy kis plusz vas. Valami terméknevet tudtok mondani?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával + Nincs még feltéve a shopban. Máshol nem kapható. Sera vagy valamelyik cég nem gyárt?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Nem gyárt , de itt a fórumon sokat olvashattál már róla. Mindenki ezt használja.
2014. április 28., hétfő 19:25 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Kell egy kis plusz vas. Valami terméknevet tudtok mondani?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával + Nincs még feltéve a shopban. Máshol nem kapható. Sera vagy valamelyik cég nem gyárt?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. április 28., hétfő 19:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: Kell egy kis plusz vas. Valami terméknevet tudtok mondani?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával + Nincs még feltéve a shopban. Máshol nem kapható.
2014. április 28., hétfő 19:16 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Kell egy kis plusz vas. Valami terméknevet tudtok mondani?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. április 28., hétfő 18:53 |
|
|