Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Szerintem ha kicsit ritkábban lenne a Stau . akkor nem lenne annyi lyukas levél.
Nem beszélve arról, hogy kicsit visszavágva minden növény jól újra használható. akkor lehet az a baj de már nincsen hová ültetni vagy te látsz olyan területet ahova mehetne még? Sajnos vagy el kell ajándékozni a felesleget , vagy ki kell dobni. Sly Csoki most vett egy tengeri malacot ami megeszi a ződet , Zeppelin kecskén töri az agyát. Rendben tar nyírást csináljak vagy csak mondjuk nagyon alacsonyra?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2014. május 5., hétfő 21:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: Szerintem ha kicsit ritkábban lenne a Stau . akkor nem lenne annyi lyukas levél.
Nem beszélve arról, hogy kicsit visszavágva minden növény jól újra használható. akkor lehet az a baj de már nincsen hová ültetni vagy te látsz olyan területet ahova mehetne még? Sajnos vagy el kell ajándékozni a felesleget , vagy ki kell dobni. Sly Csoki most vett egy tengeri malacot ami megeszi a ződet , Zeppelin kecskén töri az agyát.
2014. május 5., hétfő 21:09 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Szerintem ha kicsit ritkábban lenne a Stau . akkor nem lenne annyi lyukas levél.
Nem beszélve arról, hogy kicsit visszavágva minden növény jól újra használható. akkor lehet az a baj de már nincsen hová ültetni vagy te látsz olyan területet ahova mehetne még?
|
2014. május 5., hétfő 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szerintem ha kicsit ritkábban lenne a Stau . akkor nem lenne annyi lyukas levél.
Nem beszélve arról, hogy kicsit visszavágva minden növény jól újra használható.
2014. május 5., hétfő 20:19 |
|
|
premierpark
|
Sziasztok, gondoltam berakok ma pár képet. Ez még a vízcsere előtti állapot. A fa tiszta ecset volt úgyhogy megfogtam leszedtem róla az össze növényt bele forró vízbe a fát és forraltam egy csomó ideig ezután fogkefés kezelés volt. Nagyon sok ecset lejött nekem így maradt is rajta de teljesen kizöldült, úgyhogy szerintem megadja magát fotóztam egyet a garnikról is nem tudom mennyire látható de szerintem a nagyon között is van rc. megnyírtam a növényeket is. Ma volt 50%-os vízcsere, holnap is lesz egy ilyen, meg holnap után is azután nem piszkálom őket. Már csak azért csinálom, hogy minél jobb állapotba kerüljenek a növények és el tudjam őket adni mert indul az új project lassan DSC_0298 by kisserik93, on Flickr DSC_0297 by kisserik93, on Flickr DSC_0286 by kisserik93, on Flickr DSC_0284 by kisserik93, on Flickr DSC_0276 by kisserik93, on Flickr
|
2014. május 5., hétfő 20:15 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
premierpark írta: Multis írta: premierpark írta: köszönöm szépen mindenkinek a segítséget garnéla elemzésben most lenne még egy kis kérdés akkor a növényekkel kapcsolatban. mivel kb 1 hónapon belül indul az új project ehhez kellene nekem egy kis segítség. előtéri növényt kellene választanom és nem tudom melyik a legjobb választás. ezek között vacilálok: Hemianthus callitrichoides Cuba úgy láttam hogy elég nehéz tartani Elatine Hydropiper vagy Marsilea Crenata vagy Micranthemum Sp. Monte Carlo mindenképpen szeretnék olyan gyepet amiből szinte nem is látszik az aljzat Nekem van Marsilea Crenata.Hát nem egy verseny agár az biztos.Iszonyat lassan nő nálam.112 literre 72W T8 , Dr. Garden micro-macro és nagynyomású CO2 van de nem nagyon akar nőni.Szemezek a Monte Carlo-val de párom nem hagyja, hogy kiszedjem a Marsiela-t... uhhh akkor az kilőve én az elatine-ben gondolkodtam nem tudom mennyire táltos Nem a táltosságával van a gond, hanem inkább szeszélyes érzékeny az áramlásra, a hőmérséklet emelkedésre, stb. Viszont a Monte Carlo-t többen tartják nagy sikerrel.
|
2014. május 2., péntek 19:28 |
|
|
premierpark
|
Multis írta: premierpark írta: köszönöm szépen mindenkinek a segítséget garnéla elemzésben most lenne még egy kis kérdés akkor a növényekkel kapcsolatban. mivel kb 1 hónapon belül indul az új project ehhez kellene nekem egy kis segítség. előtéri növényt kellene választanom és nem tudom melyik a legjobb választás. ezek között vacilálok: Hemianthus callitrichoides Cuba úgy láttam hogy elég nehéz tartani Elatine Hydropiper vagy Marsilea Crenata vagy Micranthemum Sp. Monte Carlo mindenképpen szeretnék olyan gyepet amiből szinte nem is látszik az aljzat Nekem van Marsilea Crenata.Hát nem egy verseny agár az biztos.Iszonyat lassan nő nálam.112 literre 72W T8 , Dr. Garden micro-macro és nagynyomású CO2 van de nem nagyon akar nőni.Szemezek a Monte Carlo-val de párom nem hagyja, hogy kiszedjem a Marsiela-t... uhhh akkor az kilőve én az elatine-ben gondolkodtam nem tudom mennyire táltos
|
2014. május 2., péntek 17:26 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
premierpark írta: köszönöm szépen mindenkinek a segítséget garnéla elemzésben most lenne még egy kis kérdés akkor a növényekkel kapcsolatban. mivel kb 1 hónapon belül indul az új project ehhez kellene nekem egy kis segítség. előtéri növényt kellene választanom és nem tudom melyik a legjobb választás. ezek között vacilálok: Hemianthus callitrichoides Cuba úgy láttam hogy elég nehéz tartani Elatine Hydropiper vagy Marsilea Crenata vagy Micranthemum Sp. Monte Carlo mindenképpen szeretnék olyan gyepet amiből szinte nem is látszik az aljzat Nekem van Marsilea Crenata.Hát nem egy verseny agár az biztos.Iszonyat lassan nő nálam.112 literre 72W T8 , Dr. Garden micro-macro és nagynyomású CO2 van de nem nagyon akar nőni.Szemezek a Monte Carlo-val de párom nem hagyja, hogy kiszedjem a Marsiela-t...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. május 2., péntek 17:22 |
|
|
premierpark
|
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget garnéla elemzésben most lenne még egy kis kérdés akkor a növényekkel kapcsolatban. mivel kb 1 hónapon belül indul az új project ehhez kellene nekem egy kis segítség. előtéri növényt kellene választanom és nem tudom melyik a legjobb választás. ezek között vacilálok: Hemianthus callitrichoides Cuba úgy láttam hogy elég nehéz tartani Elatine Hydropiper vagy Marsilea Crenata vagy Micranthemum Sp. Monte Carlo mindenképpen szeretnék olyan gyepet amiből szinte nem is látszik az aljzat
|
2014. május 2., péntek 17:01 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
asera írta: premierpark írta: róluk lenne végülis szó. lehetnek sakurák? Ezek RC-k. premierpark írta: de basszus akkor átvágtak :S vettem 400-ért rc-t :S most a sakurákkal együtt vannak. akkor összeívnak majd :S Nézd meg a sakuráidat, ha vörös a lábuk, akkor azok sakurák, ha azok, akkor idővel az RC-k összepárzással rontják a sakura, javítják az RC állományt. Az RC a gyors szaporodásával hajlamos elnyomni más garnélákat.
|
2014. május 2., péntek 15:46 |
|
|