Sziasztok,
Még csak pár hónapja ugyan, de a fórum tagja vagyok, de a bemutatkozást elfelejtettem, úgy érzem itt lenne az ideje, hogy tudjatok rólam valamit és hogy hogyan jött ez az egész akvarisztika.
Szóval Kiss Erik a nevem, 20 éves vagyok és Komáromtól nem messze egy faluban lakom. Sajnos nem itt töltöm el mindennapjaimat, mert egyetemista vagyok. Az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Informatikai karának hallgatója vagyok, ezért Budapest a tartózkodási helyem. Ennyi szerintem elég is rólam.
Két akváriumom van. Az egyik otthon és egyik Budapesten az albérletben.(ez a milyen legyen)
Otthon egy "elhanyagolt" 30 literes akvárium, ami nem növényes. Vannak benne növények, de abban inkább a halak a fő látnivaló.
A Budapestiről fogtok többet hallani itt a fórumon.
Sajnos vagy nem is sajnos, de beleszerettem a növényes akvarisztikába. Sajnos a pénztárcámnak. Nem sajnos a közérzetemnek.
Most fogok bele egy projectbe. Az előzőt szétszedem és most egy új akkváriumot rakok össze ezekkel a paraméterekkel :
27l-es opti-white akvárium lesz az alap
Ista shrimp soil 4 liter garnélatalaj
Növények : marsiela hirsuta, parvula mini, rotala sp green, hm, limnophila
Papó féle fából egy lesz benne egy kis növènnyel amit mèg nem tudom, hogy milyen lesz. Ehhez majd szeretném segítségeteket kérni.
Lámpa: odyssea compact 24w lámpa 10 cm-re.
Szűrés: ez a gyengepont haqos jular 230 szivacsszűrő
Co2: palackos, pappilon nyomáscsökkentővel és ista diffúzorral
Tápsó: dr. Garden + papó féle macro
+Papó féle bacikultura
Ha valamit esetleg elfelejtettem akkor pótlom.
Január közepe felé fogom beinditani és ehhez kérnék minél több tanácsot, segítséget.
Küldve az én iPad-ről
Tapatalk használatával