Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
valaki meg tudja mondani, hogy mennyit kell alá rakni a táptalajból?
|
2014. január 1., szerda 17:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
papó írta: vaszabi írta: premierpark írta: Sera ès jbl közül melyik inkább?? Ja és mennyi?? Sent from my iPhone using Tapatalk Szia én a JBL-t használom és nekem bevált meg vagyok elégedve vele sőt a kedvencem de van aki a Tropica-ra esküdik nem tudom én használtam mind ketttőt nekem a JBL jobban "bejött". A sera-t nem ismerem de ezekben a termékekben már egy párszor csalódtam a gyengülő minőségük miatt, (szerintem csak a márka nevet kell megfizetni) ezért én nem is kísérleteznék vele, de ez nem azt jelenti hogy nem jó csak nekem nem szimpatikus ez a termékcsalád. Létrehoztunk egy ilyen fórumot ahol megtisztelnél a véleményeddel : viewforum.php?f=66Át tettem ide a választ : viewtopic.php?f=66&t=1004&p=38293#p38293
2014. január 1., szerda 11:49 |
|
|
premierpark
|
Rendben akkor marad a jbl, abból mennyir rakjak majd a talaj alá?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára premierpark 2014. január 1., szerda 17:16-kor.
|
2014. január 1., szerda 11:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
vaszabi írta: premierpark írta: Sera ès jbl közül melyik inkább?? Ja és mennyi?? Sent from my iPhone using Tapatalk Szia én a JBL-t használom és nekem bevált meg vagyok elégedve vele sőt a kedvencem de van aki a Tropica-ra esküdik nem tudom én használtam mind ketttőt nekem a JBL jobban "bejött". A sera-t nem ismerem de ezekben a termékekben már egy párszor csalódtam a gyengülő minőségük miatt, (szerintem csak a márka nevet kell megfizetni) ezért én nem is kísérleteznék vele, de ez nem azt jelenti hogy nem jó csak nekem nem szimpatikus ez a termékcsalád. Létrehoztunk egy ilyen fórumot ahol megtisztelnél a véleményeddel : viewforum.php?f=66
2014. január 1., szerda 11:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
vaszabi írta: premierpark írta: Sera ès jbl közül melyik inkább?? Ja és mennyi?? Sent from my iPhone using Tapatalk Szia én a JBL-t használom és nekem bevált meg vagyok elégedve vele sőt a kedvencem de van aki a Tropica-ra esküdik nem tudom én használtam mind ketttőt nekem a JBL jobban "bejött". A sera-t nem ismerem de ezekben a termékekben már egy párszor csalódtam a gyengülő minőségük miatt, (szerintem csak a márka nevet kell megfizetni) ezért én nem is kísérleteznék vele, de ez nem azt jelenti hogy nem jó csak nekem nem szimpatikus ez a termékcsalád. Szavadon foglak Szabi ! Légyszíves mond el melyik Sera termékben csalódtál. A gyengülő minőségre különös tekintettel. Mit használtál és mi nem volt jó.
2014. január 1., szerda 10:33 |
|
|
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
premierpark írta: Sera ès jbl közül melyik inkább?? Ja és mennyi?? Sent from my iPhone using Tapatalk Szia én a JBL-t használom és nekem bevált meg vagyok elégedve vele sőt a kedvencem de van aki a Tropica-ra esküdik nem tudom én használtam mind ketttőt nekem a JBL jobban "bejött". A sera-t nem ismerem de ezekben a termékekben már egy párszor csalódtam a gyengülő minőségük miatt, (szerintem csak a márka nevet kell megfizetni) ezért én nem is kísérleteznék vele, de ez nem azt jelenti hogy nem jó csak nekem nem szimpatikus ez a termékcsalád.
|
2014. január 1., szerda 10:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Sera ès jbl közül melyik inkább?? Ja és mennyi?? Sent from my iPhone using TapatalkCsak annyit tudok mondani annó N-Dee kolléga a serával csoda szép akvákat épített.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 1., szerda 10:02 |
|
|
premierpark
|
Sera ès jbl közül melyik inkább?? Ja és mennyi?? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2013. december 31., kedd 16:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: értem. és milyen táptalajt érdemes venni és mennyit? Sera vagy JBl lenne jó A tropica táptalaja csak valamivel keverve használható.
2013. december 31., kedd 15:51 |
|
|
premierpark
|
értem. és milyen táptalajt érdemes venni és mennyit?
|
2013. december 31., kedd 15:12 |
|
|